Haii awak..Terima kasih tau sudi masuk ke blog kiki..Kiki nak tanya ni..
.
Awak pernah dengar tentang Premium Beautiful?
.
Awak pernah tengok,pegang,atau pakai Premium Beautiful ?
.
.
Okey,Kiki nak kongsikan serba sikit info tentang Premium Beautiful Corset ni yang mana telah pun berada di pasaran hampir 25 tahun..uiihh lamanya dah 25 tahun..Kalau tanya mak-mak kita mesti ada yang dah mengenalinya..Jom baca apa lebihnya Corset ni .


.
.
.
Apa itu
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

* Premium Beautiful ialah corset pembentukan badan BerTeknologi F.I.R
.
* Premium Beautiful direka secara unik untuk menyerlahkan keanggunan dalam diri setiap wanita dan merialisasikan impian setiap wanita untuk memiliki bentuk idaman..
.
* Fabrik berkualiti tinggi Premium Beautiful yang mengandungi sinaran infra merah jauh membantu peredaran darah yang baik,Meningkatkan metabolisme dan membantu melangsingkan tubuh..
.
* Premium Beautiful membantu anda memiliki bentuk tubuh memukau tanpa perlu mengambil pil pelangsing,ubat ubatan,melakukan pembedahan,senaman yang intensif dan terapi mahal..
.
.
Kejelitaan Tidak Akan Sempurna
Tanpa Bentuk Badan Yang Menarik
.
* Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yang yang memukau dan menarik,tetapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman !!
.
.
.
.
.
BOLEHKAH KITA UBAH BENTUK BADAN KITA
* Diet ?
* Senaman ?
* Pembedahan @ Pil ?
.
.
Dengan hanya touch up bentuk badan anda,anda boleh memiliki bentuk badan idaman !
.
.
BAGAIMANAKAH CARANYA ?
.
.
.
* Premium Beautiful pereka bentuk badan yang profesional dan Produk penjagaan kesihatan yang profesional.
.
* Ergonomik
- Direka khas untuk keselesaan,keselamatan dan ketahanan yang maximum
.
* Estetika
- Direka istimewa untuk membentuk kontur badan yang memukau.
.
* Teknologi
- Penggunaan F.I.R untuk meningkatkan metabolisme dan keupayaan melangsingkan badan.
.
.
.
KEISTIMEWAAN PRODUK
.
* TEKNOLOGI
- Lebih 189 jenis fabrik ' customized '.
- 100 tukang jahit berpengalaman.
- 168 jenis jahitan
.
* FABRIK
- Diimport sepenuhnya dari korea dan taiwan.
- Disulami sinar infra merah.
- Ph berasid sedikit yang sesuai untuk Ph kulit wanita sihat.
- Pelaras suhu yang baik.
- Cepat kering apabila dibasuh.
- Penangkis lembapan dan peluh.
- Tidak menyebabkan alahan.
.
*REKAAN
- Kuasa renggangan dalam semua hala,360° darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.
.
.
2 CARA MELANGSINGKAN BADAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL
.
.
1. Mengalihkan lebihan lemak kebahagian yang sepatutnya.(refer gambar)
.
2. Menetapkan kedudukan lemak di tempat yang betul.(refer gambar)
.
( instant shaping) lemak lebihan yang sudah di 'LOCK'
.
2 CARA MUDAH UNTUK MERIALISASIKAN BENTUK BADAN MENAWAN
.
.
.
REKAAN KHAS PREMIUM BEAUTIFUL
.
.
.
LONG BRA
.
.
.
 .
 .
 .
 .
.
* Kalau awak nak tahu,setiap part ada fungsi dan kelebihan yang berbeza beza..Apa yang best sangat part Long Bra nih,bila kita pakai..Kita akan rasa lebih confident..Tiada lagi lemak-lemak yang berbonggol di bahagian belakang badan dan best part xde dah gegar-gegar breast..Haa kita akan rasa lebih selesa untuk melakukan apa2 aktiviti...

* Mempunyai 3 Keping Jahitan Cawan Coli Berstereoskopik Yang Dapat Menolak Ke Atas, Menyokong Menetapkan Kedudukan Payudara.
* Mempunyai Rawan Keluli Yang Berfungsi Untuk Menetap Dan Mengukuhkan Kedudukan Payudara.
* Reka Bentuk Yang Berkuasa Tekanan Dan Regangan Berganda Di Bahagian Depan Dapat Menyelaras Perut Yang Menonjol Serta Meningkatkan Kontur Payudara.
* 2 Batang Keluli Berfungsi Untuk Menyelaras Dan Membentuk Kontur Badan.
* Reka Bentuk Yang Berkuasa Tekanan Dan Regangan Di Bahagian Belakang Dapat Menyelaraskan Lemak Yang Berlebihan.
* Bentuk “U” Yang Direka Khas Pada Bahagian Belakang Coli Dapat Menonjolkan Kontur Badan Yang Menarik.
* Perhiasan Berlian Berbentuk Rama-Rama Menonjolkan Keunggulan Produk.
* 3 Pasang Cangkuk Membolehkan Anda Membuat Penyelarasan Yang Sesuai.
WAIST NIPER
.
.
* Waist niper ni pulak,memang sangat sedap dan selesa di pakai..Sarung je waist ni pada badan,terus rasa macam badan kita ni diurut urut je..Hilang sega lenguh2 dan sakit pinggang...Paling best bila lepas je sarung,terus hilang perut yang menggeleber dan buncit tu..Sangat lah confident je nak sarung baju pape pun..

* Mempunyai 7 Batang Keluli Yang Dapat Menyokong Bahagian Pinggang Dan Mengukuhkan Tulang Belakang, Seterusnya Memperbaiki Postur Badan.
* Reka Bentuk Ergonomi Yang Unik Dapat Menyelaraskan Lemak Pada Bahagian Pinggang Ke Bahagian Dada Dan Pinggul, Seterusnya Menghasilkan Kontur Badan Yang Menarik.
* Benang Yang Diimport Dari Jepun Membantu Membentuk Kontur Badan Yang Menarik.
* Reka Bentuknya Yang Fleksibel Dapat Memberi Kesan Yang Memuaskan Berdasarkan Bentuk Badan Seseorang.
* 3 Pasang Cangkuk Membolehkan Anda Membuat Penyelarasan Yang Sesuai.
* Perhiasan Berlian Berbentuk Rama-Rama Menonjolkan Keunggulan Produk.
.
LONG GIRDLE
.
 .
 .

* Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..


* Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..



* Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle bolehmembantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : sengugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang kiki listkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..


* Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

* Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut sertamenghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..

* Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

* Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu.
.
.
CIRI-CIRI KESIHATAN PREMIUM
BEAUTIFUL
.
TEKNOLOGI F.I.R DALAM PREMIUM
BEAUTIFUL
.
- Far Infrared ( F.I.R ) Sejenis gelombang tenaga yang dihasilkan oleh matahari dan benda hidup.
.
.
.
CIRI-CIRI FABRIK PREMIUM
BEAUTIFUL
.
.
.
Haaa part ni yang paling bestnya fabrik premium beautiful ni..Kiki selalu tekan kan yang premium beautiful ni sangat lah selesa di pakai.
.
Bukan lah bila suhu cuaca panas bila kita pakai PB ni dia akan lagi panas..No no no,PB ni bila suhu panas,dia akan sejukkan badan kita..Bila suhu sejuk pulak,dia akan menghangatkan badan kita..Sangat selesa di pakai.
.
.
BENANG-BENANG F.I.R YANG DITENUN BERSAMA FABRIK AKWATEK & AKWADYNE UNTUK MENGHASILKAN PREMIUM BEAUTIFUL
.
.
BAGAIMANA F.I.R BERFUNGSI DALAM PREMIUM BEAUTIFUL
.
.
* Langkah Pertama
- Sedia menyerap F.I.R daripada matahari
- Menggunakan bekalan F.I.R yang tersedia daripada bio-seramik
.
* Langkah Kedua 
- Apabila bersentuhan dengan kulit badan,kuasa pantulan fabrik dengan bio-seramik diperkuatkan..Bio-seramik memiliki kuasa pantulan F.I.R yang cekap..
.
.
KEBERKESANAN PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL
.
- Memperbaiki peredaran darah dalam badan.
- Meningkatkan kadar metabolisme
- Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
- Mengekalkan kesegaran badan.
- Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
- Menghilangkan bau badan.
- Membetulkan postur/bentuk tubuh badan.
- Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
- Mengeluarkan peluh asid dan mengurangkan kandungan suhu dalam badan.
.
.
.
CARA PEMAKAIAN PREMIUM
BEAUTIFUL
.
LONG BRA
* Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cup bra.
* Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
* Bongkokkan badan.
* Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
* Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.

** Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..
.
.
WAIST NIPER
* Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. 
* Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan), Betulkan kedudukannya,Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.
* Cangkukkan ikut keselesaan..Pastikan ianya selesa.
* Untuk kesan yang lebih baik, anda digalakkan memakai selama 8 jam sehari.. Anda akan dapat kesan yang menakjubkan..
.
.
LONG GIRDLE
* Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
* Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
* Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
* Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
* Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. 
* Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari..
.
. *tips*
. Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..
.
.
TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM
BEAUTIFUL
.
.


 .

.
 .

 .

.
.
Ni antara beberapa testimoni terbaru customer/pemakai premium beautiful corset..
Orang berisi/gemuk jangan lah terus bersedih..kerana sememangnya ada solution dan cara untuk mengatasi masalah tu..
Kiki pun dulu agak berisi dan berlipat lipat lemak..Tapi lepas suami kiki belikan Premium Beautiful ni dan paksa kiki pakai,baru lah kiki rasa lebih confident..Lemak lemak yang dulunya berlipatndan tersembul tu memang habis dah PB ni kerjakan..

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL ???
.
Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita.. .
.
Harga anggaran Premium Beautiful untuk:
.
Premium Beautiful Elegence
.
Harga corset PremiumBeautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda.
.
.
Premium Beautiful Classic
.
Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
. Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je kiki..nanti kiki akan tolong ukurkan ya..
. Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang kiki share kat bawah ni ya..
.
Beli dengan harga yang exclusive camni...Bila pakai puas hati..Dapat apa yang kita nak..Lelemak tuh semua habis kene ganyam dengan premium beautiful..
.
Kata nak cantik,nak kurus,nak montok kann..Apa salahnya berbelanja sikit..hehehe
.
Lagi punn..JANGAN LA RISAU BAB HARGA..boleh runding dengan kiki..Kiki boleh bantu awak pakai pb ni..Dengan kiki takde hal lah..Benda boleh bincang kita bincang la kann..hehe
.
.
Call atau whatsapp je kiki..Kita boleh runding dan bual panjang...Banyak DISKAUN kiki nak kasi nih..
.

Haii assalamualaikum, U ols sihat ke..Hari ni kiki ada something special nak announce kat uols..
.
Kiki nak announce yang kiki ada buat Promosi Premium beautiful sempena Hari Lahir kiki pada hari esok 2 Mei ...

Apa Promosi yang kiki buat khas untuk u all tu ??
.
Jom baca apa Promosi Premium beautiful yang kiki ada bagitau kat bawah ni ya..


.
Cecepat grab promosi ni tau😘😘
πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.

Promosi diskaun RM200 beserta FREE GIFT masih ON lagi ya..haa mai la grab peluang untuk dapatkan diskaun ni..
.
FREE GIFT bernilai RM50
.
So apa tunggu lagi tau.
.
Call/whatsapp kiki cecepat tau uols..
0179450512

#PremiumBeautiful #PremiumBeautifulMalaysia #PremiumBeautifulExpert #premiumBeautifulPahang #PremiumBeautifulMurah #pb #PBMurah #PBLelong #TestimoniPremiumBeautiful #instantshaping #instalike #PremiumBeautifulAgent

www.nuzulhafiz.com





POPULAR POST




Haiii readers kiki 😘😘..Assalamualaikum dan selamat pagi uols..Kiki harap semuanya baik-baik je ya..

Alhamdulillah,22 hb april yang lepas rakan kongsi kiki dan rakan-rakan seperjuangan baru sahaja selesai diraikan di malam anugerah Diamond Nite..Event yang sangat berPrestij tu diadakan di SCCC,rakan kongsi kiki antara salah seorang penerima award dalam ribuan Usahawan-usahawan premium beautiful..

Terima kasih pada Syarikat SHOM yang meraikan kami semua usahawan-usahawan dengan penuh gemilang..



Pentas Diamond Nite yang gilang gemilang
Rakan-rakan seperjuangan di TOP LEADERS CIRCLE
Kiki bersama rakan- rakan konsi

Hehe rebut peluang bergambar sat..Rugi tak bergambar,sebab setiap sudut hall ni cantik..hihi
Bersama Rakan kongsi dan juga suami kiki sendiri πŸ€—πŸ€—,Dan juga antara penerima anugerah😘😘
Tahniah en suami..Penerima anugerah Double Diamond Manager(DDM)
Woww suami kiki dah buktikan yang jual baju dalam,premium beautiful ni tak susah dan semua orang boleh buat😘😘
Amboiii...Suami kiki ni tak lepaskan peluang bergambar dengan idolanya dan juga Mentor/Master sifu sosial media di TLC..Sifu kita ni pun lelaki yang hebat berniaga baju dalam premium beautiful..
Tak lepaskan peluang bergambar dengan Master Mind,Top Mentor dan juga Pakar Strategi di TLC..Seorang yang sangat berpengalaman dalam perniagaan Baju Dalam Premium Beautiful..Jutawan yang sangat humble dan sentiasa membimbing usahawan-usahawan..
Mentor kiki..haa cantik kann kak salleha ni...Seorang yang hebat dan sentiasa membimbing dan memberi support kepada rakan-rakan kongsinya tanpa berbelah bagi..
Kiki bersama mentor direct kiki,Cdm Farhana..Insan yang menarik tangan kiki ke dalam biznes ni..Sentiasa commit dan memberi tunjuk ajar pada kiki dan team tanpa jemu dan tanpa mengira penat lelah..TQ cdm ana 😘
Hehe selpie sepukul dengan rakan niaga kiki..yang sama-sama membesar di TLC
Abang-abang sado supporter kepada para isteri yang berniaga..
Rakan seperjuangan kiki,kak dyna...Tahniah akak kita yang sorang ni penerima anugerah Tabung Kereta tau..Haaa untungnya pakai kete tapi company yang bayarkan bulanan..Bestttt sangatπŸ€—

Hati berbunga bunga sebab dapat banyak gift dan bunga dari mentor-mentor tersayang.. 😘😘

Terima kasih SHOM dan TLC diatas Majlis Penganugerahan yang diadakan dengan penuh gilang gemilang..Doakan kami ke pangkat seterusnya dan juga pangkat terakhir iaitu CDM..
Pada pembaca2 kiki,mana yang berniat atau berminat nak jana pendapatan,boleh contact kiki ya..kiki akan guide dan memberi bimbingan sehingga kita sama2 mengecapi kejayaan..
#CemerlangBersama