Siapa tak suka melancong kan...rasa2 semua orang suka melancong..tak kira lah dimana dan kemana..Bila sebut melancong semua teruja,semua exciteddd...

Sama la macam akak ni..Memang minat sangat2 lah melancong..tak kira luar atau dalam negara...semua lah suka😊😊😊..

Alhamdulillah,impian akak yang memang minat melancong ni tercapai sejak menceburkan diri ke dunia perniagaan Alam maya bersama TOP LEADERS CIRCLE & SHOM...

Tak pernah termimpi dapat peluang melancong ke luar negara secara PERCUMA dengan pakej 5 star treatment...

Tapi segalanya menjadi kenyataan..dan 3 negara sudah akak merasa tanpa keluar saving 😍😍😍😍..

Sekarang akak berada di BEIJING...tak dapat nak gambarkan dengan kata2...Hanya mampu bersyukur..Segala perbelanjaan di taja sepenuhnya dengan pakej 5 star...alhamdulillah....

U all,nanti akak update full story TLC in Beijing ya..Sekarang ni masih baru hari pertama..heheh takpe akak belanja skit gambar2 untuk 1st day..






Gambar2 lain akan akak share dalam new entry " full story TLC in Beijing " ya sayang2 semua...

Ada ke yang nak tau camne akak boleh dapat FREE TRIP ni...Kalau ada yang berminat nak tau cara,meh la PM/Whasapp akak..Akak cerita A-Z step dan cara akak buat...




Love story,
Nuzul & kiki

0179450512
0129393042
Alhamdulillah,sekalung tahniah diucapkan kepada semua rakan-rakan niaga yang baru sahaja diraikan di atas kejayaan mencapai target jualan RM20,000 dan RM60,000...



Sangat-sangat kagum dengan mereka,kerana boleh dikatakan hampir 90% adalah dari kaum wanita..Dan lebih kagum apabila kebanyakan darinya semua sudah mempunyai keluarga dan berkerja..

Jom kita tengok gelagat wanita2 hebat ni..hehehe



Barisan-barisan leaders group kami

Bersama jutawan hebat yang sangat humble..CDM Kak ana


Wajah-wajah happy terima anugerah


Haaa ni bukan calang2 tau...vee ni usahawan dari kuching,sarawak tau...Orang sarawak cepat2 contact vee ni untuk belajar biznes..


Ayu ni usahawan dan juga pengusaha tanaman yang hebat tau...haaa nampak je kecik camni..


Terpancar kegembiraan dan kepuasan bila apa yang kita lakukan di hargai dan dirai...







Akak bersama mentor hebat akak yang selama ni guide,canai,ajar akak sampai la ketahap ini..Jutaaaannnn terima kasih CDM Salleha yang genggam erat tangan kami...
MERDEKA SALE!!!
MERDEKA SALE!!!
MERDEKA SALE!!!





Premium Beautiful NEW STOCK...Haaa baru keluar oven ni tau...Bukan stock lama dan juga bukan clearence stock...Semua ni stock untuk MERDEKA SALE!!!!

OK..apa tu merdeka sale??

Baca bawah ni 》》

* Dengan setiap pembelian 1 set premium beautiful CASH anda layak menerima : REBATE RM150
DISKAUN RM150

dan 

FREE GIFT PB WASH (rm50)


* Open 3 set sahaja untuk pakej ANSURAN sempena MERDEKA SALE..

Deposit RM400 Sahaja!!!!

Jika berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut,sila hubungi :

Zakiah/nuzul

017-9450512
012-9393042

( saya cover seluruh malaysia,terutama pahang,terengganu,kelantan,kuala lumpur)

Untuk di Kuala lumpur,boleh contact agent expert kami :
Mimi  017-2779440





Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk perlangsingan dan kesihatan.Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.

Premium Beautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..
Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini.

Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan.



1.LONG BRA PREMIUM 
BEAUTIFUL
 
Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong payu dara.

Lace 'Cup' mempunyai keanjalan supaya dapat mengelakkan payudara dari melimpah keluar.FIR juga terdapat disini, air susu tidak akan menitis-nitis/berhenti ia akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih tidak juga berkurang.

2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan . Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan  payu dara. FIR paling banyak disini untuk pembakaran lemak yang maximum keatas perut yang buncit disini.
Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan anda, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai scara peraturan disini.

Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar. Lemak-lemak disini akan mencair dan dibakar tanpa sedar. Jika anda gemuk, anda akan kelihatan ada 'cutting' disini- 5minit 'instant result'.


2.WAIST NIPPER PREMIUM
BEAUTIFUL
Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!
Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'.

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya. 


3.LONG GIRDLE  PREMIUM
BEAUTIFUL
'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).

Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


Cara Pakai Premium Beautiful
long bra

  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda.


waist nipper 
  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.

long girdle

  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.
*tips*
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..


Cara Penjagaan Premium Beautiful

*Dilarang menggunakan
syampu atau losyen beralkali tinggi
*Dilarang menjemur pakaian dibawah 
sinaran cahaya matahari
*Dilarang menggunakan seterika
*Dilarang menggunakan mesin basuh
*Dilarang memerah pakaian untuk tujuan 
mengeringkan air



Cara Basuh Premium Beautiful
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash(boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari.(elok didalam rumah)
PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.
  
Mengapa Hanya Boleh Dicuci Menggunakan PB Wash ?
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)


 Testimoni Premium Beautiful

testimoni 1

  Ramai betul yang tanya Saf apa rahsia atau tips Saf jadi makin kurus dan langsing.
Hmmm actually memang Saf tak pernah berahsia pun tips Saf kurus dan langsing dengan you all. Saf memang tak berahsia lagi yang Saf memang pengguna tegar Premium Beautiful "

September 2012 tu size pinggang dah hampir nak cecah size 29 tau >___< Padahal waktu mula-mula kerja dulu, size pinggang Saf 26 jer.. Semua baju and seluar waktu mula-mula kerja dulu semua dah tak muat! >____<

Saf consistent pakai Premium Beautiful ni sejak 2014 and hasilnya pada September 2015, pinggang Saf makin kecik! Seluar size 27 pun Saf dah boleh pakai sekarang :)

di atas ni adalah pengkuan ikhlas seoang pengguna tegar premium beautiful beserta gambarnya...
Best kan bila kita dapat hasil bentuk badan yang menarik dan cantik tanpa menyakitkan badan,tanpa diet yang melampau,dan tanpa berbelanja terlalu besar..
Seriosly..premium beautiful adalah produk hebat yang mampu mengembalikan bentuk badan yang diidamkan oleh setiap wanita.Siapa taknak pinggang macam Che ta kan..Kalau yang dah berkahwin tu suami lagi lah bertambah sayang..Betul tak??Tipu la kan kalau suami tak tegur bila badan makin naik..

So kalau takmo kene tegur dengan en suami tu,cepat-cepat la kan ubah penampilan dan jaga badan dari sekarang..Ubah dari SEKARANG..

Jangan sedih kalau orang kutuk you all gemuk, buncit, berisi, macam orang tua hari ni. Sebab it will never too late for you all to wear Premium Beautiful :) InshaaAllah, Premium Beautiful ni is an investment seumur hidup yang berbaloi for a lifetime :)


-----------------------------------------------------------------------------------

testimoni 2

LOST 16KG, FROM 90KG to 74KG another strictly NO DIET

Ini mek klate, kak eira yg lost 16KG tuh..Suami dah tegur badan makin mengembang..Uwaaaaa memang makan dalam la bila en suami menegur kannn..

Nasib baik la jumpa premium beautiful ni kan..Kalau tak memang menangis la bila asik kene tegur je..Tengok la perubahan diri kak iera ni lepas ber Premium beautiful..

"Ngigau kalau tengok gambar lama... Jgn kejut deh.. Dulu nak amik gambar pun mikir banyak kali....hehe...Nak cecah 90.. Lebar segenap sudut... Abg pun nak berat badan macam mula2 kenal dulu..Selagi tak capai,selagi tu dio oyak gemuk"

lain-lain testimoni premium beautiful boleh click disini >>click sini

Harga Premium Beautiful

Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu harga untuk saiz kita..untuk harga premium beautiful boleh >> cilck sini untuk harga



Cara Ukur Premium Beautiful





Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Anda pasti sangat berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..

* Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL,anda layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 

Untuk dapatkanya boleh menghubungi saya,agent yang sah dan diiktiraf :


Agent Name : Nuzul
Phone No : 0179450512 / 0129393042
Email : nuzulejoytlc@gmail.com

Book your Premium Beautiful Now, grab promotion and free gift
Assalamualaikum semua...Sihat ke?akak doakan moga kita semua sihat dan diberikan kesihatan yang baik berpanjangan 😘😘..

Hari ni akak nak share satu lagi produk yang akak jual..hehehe asik post produk je yer...Hehe maaf la ya,sebab dah memang ni kerja akak sepenuh masa...Fulltime biznes😊😊


Ok..produk yg akak maksudkan ialah HERBA MAHARANI..Atau akak lebih selesa gelarkan dia pil menyengat ...Herba maharabi ni sudah lama berada di pasaran...Dan memang sambutannya sangat menggalakkan...


Risau, sangat risau. Hari-hari permintaan 'pil menyengat' ni memang tinggi. Sampaikan dekat 3 bulan yang lepas, SOLD OUT satu Malaysia. Bila dah ada stok, tu yang memborong berkotak kotak terus. Takut kehabisan stok..Lagipun dengan harga murah herba Maharani ni, tak jadi masalah untuk  yang nak 'tambat' hati suami.

Kebelakangan ni, akak selalu dapat whatapps dari individu yang nak ikhtiar hamil dengan Maharani. Akak memang galakkan 200% untuk sesiapa yang dalam proses ikhtiar hamil untuk amalkan Maharani setiap hari...Apa-apa pun, sambil ikhtiar sambil berdoa moga Allah beri rezeki pada kita.






Menyesal Makan Herba Maharani ni...

Memang menyesal makan Maharani ni sekarang...Kalau tau, makan dari dulu lagi...Hubby asyik komplen kenapa asyik ketat aje. Fuh!!!! Terus tekad nak makan sampai tua!! Hehehe

Bak kata customer akak ni, kena cuba dulu baru boleh tau kesan...Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba...

Kenapa MENYESAL???

Sebab pelbagai kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti:-

- Period Tak Teratur

- Senggugut

- Hormon Tak Seimbang

- Membantu Merapatkan Rahim

- Menaikkan Peranakan

- Menyuburkan Rahim

- Memberikan Kesegaran Badan

- Keputihan

- Kedinginan Seks

- Herba selepas melahirkan anak

*** Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah...



Apa Antara kebaikan dan kelebihan HERBA MAHARANI ni :

- Melancarkan peredaran darah
- selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- sembuhkan senggugut
- selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- menggalakkan kesuburan secara semulajadi
- kurangkan keletihan
- tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
- serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
- kecutkan rahim dengan cepat.
- pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga
-meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
- "ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.


Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani


Credit : hasikin ali



Credit : aisyah zazuri

Patutlah herba maharani ni asyik sold out...Rupanya banyak sangat kebaikan Herba Maharani... Minggu lepas pos kan Herba Maharani ke Sarawak dan kelmarin dapat kiriman whatapps dari customer yang sangat menggembirakan...


Niat asal nak makan Maharani untuk hamil, tapi banyak pula kesan dan kebaikan yang diperolehinya..Bila makan maharani,

- migrain hilang

- selera makan berkurangan, boleh cepat kurus

- keputihan berkurangan

- kulit pucat jadi kemerahan

- tidur jadi lena

Memang banyak sangat kebaikan Maharani walaupun hanya pada pengambilan yang pertama dah rasa keberkesanannya...Banyak penyakit yang sembuh dengan pengambilan herba Maharani... Akak doakan semoga cepat-cepat dapat zuriat...InshaAllah


Selain dari itu, Maharani juga membantu mengatasi masalah seperti

- senggugut

- period tak teratur

- cyst

- fibroid

- mengetatkan vagina

- menghilangkan bau badan

- mengurangkan berat badan

- dan macam-macam lagi..

Macam tak percaya kan. Dengan Maharani semurah RM98 dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kewanitaan. Kecil-kecil cili padi Maharani ni...



Berapa HARGA MAHARANI ni...

Ramai juga yang tertanya-tanya, berapa harga Maharani ni. Dikesempatan ni, akak nak bagitau harga terkini Maharani


Sekotak Maharani : RM 98 sahaja

Ada 300 biji bebola penggunaan untuk sebulan.

Ada yang tanya, kenapa saya jumpa Maharani lagi murah, RM68 jerrr..

Untuk pengetahuan semua, RM68 tu harga lama 3 tahun yang lepas. Sekarang, sekotak RM 98..


Jadi nasihat akak,BERHATI HATI sebelum membeli...Pastikan barang baru ya...Jangan beli stock lama...


MACAM MANA nak Dapatkan Maharani ni

Untuk anda yang tinggal sekitar PAHANG ( Kuantan,Pekan,Chini dan sekitarnya boleh terus COD...Yang tinggal di luar kawasan akak poskan terus ke rumah anda. Pembelian untuk 4 kotak dan ke atas, 

FREE POSTAGE!!!
FREE POSTAGE!!!
FREE POSTAGE!!!




Siap-siap bungkus terus maharani yang customer dah order ...yang penting postage akak bayar..hehehe


** pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang ummmpppphhh..!

 
CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

- Di syorkan untuk telan setengah bola setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur

- Elakkan amik maharani masa kedatangan haid.

Yang ni WAJIB dipatuhi :
- 1 bola kuning iaitu sama dengan 50 pil hitam kecil sekali sehari.

- Mula amik lepas hari terakhir haid dan berterusan selama 6 hari.

- Then, berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan ikut cara yang sama.

- Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil sekali

2) minum air garam waktu makan

3) minum lebih banyak air



Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)





Sijil halal dan kelulusan kementerian Malaysia untuk herba maharani.


Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM


Jika anda berminat untuk membeli,boleh call/whatsapp/messenger :

017-9450512
Fb : nuzulejoy
Gmail : nuzulejoytlc@gmail.com