Haiii readers kiki 😘😘..Assalamualaikum dan selamat pagi uols..Kiki harap semuanya baik-baik je ya..

Alhamdulillah,22 hb april yang lepas rakan kongsi kiki dan rakan-rakan seperjuangan baru sahaja selesai diraikan di malam anugerah Diamond Nite..Event yang sangat berPrestij tu diadakan di SCCC,rakan kongsi kiki antara salah seorang penerima award dalam ribuan Usahawan-usahawan premium beautiful..

Terima kasih pada Syarikat SHOM yang meraikan kami semua usahawan-usahawan dengan penuh gemilang..



Pentas Diamond Nite yang gilang gemilang
Rakan-rakan seperjuangan di TOP LEADERS CIRCLE
Kiki bersama rakan- rakan konsi

Hehe rebut peluang bergambar sat..Rugi tak bergambar,sebab setiap sudut hall ni cantik..hihi
Bersama Rakan kongsi dan juga suami kiki sendiri πŸ€—πŸ€—,Dan juga antara penerima anugerah😘😘
Tahniah en suami..Penerima anugerah Double Diamond Manager(DDM)
Woww suami kiki dah buktikan yang jual baju dalam,premium beautiful ni tak susah dan semua orang boleh buat😘😘
Amboiii...Suami kiki ni tak lepaskan peluang bergambar dengan idolanya dan juga Mentor/Master sifu sosial media di TLC..Sifu kita ni pun lelaki yang hebat berniaga baju dalam premium beautiful..
Tak lepaskan peluang bergambar dengan Master Mind,Top Mentor dan juga Pakar Strategi di TLC..Seorang yang sangat berpengalaman dalam perniagaan Baju Dalam Premium Beautiful..Jutawan yang sangat humble dan sentiasa membimbing usahawan-usahawan..
Mentor kiki..haa cantik kann kak salleha ni...Seorang yang hebat dan sentiasa membimbing dan memberi support kepada rakan-rakan kongsinya tanpa berbelah bagi..
Kiki bersama mentor direct kiki,Cdm Farhana..Insan yang menarik tangan kiki ke dalam biznes ni..Sentiasa commit dan memberi tunjuk ajar pada kiki dan team tanpa jemu dan tanpa mengira penat lelah..TQ cdm ana 😘
Hehe selpie sepukul dengan rakan niaga kiki..yang sama-sama membesar di TLC
Abang-abang sado supporter kepada para isteri yang berniaga..
Rakan seperjuangan kiki,kak dyna...Tahniah akak kita yang sorang ni penerima anugerah Tabung Kereta tau..Haaa untungnya pakai kete tapi company yang bayarkan bulanan..Bestttt sangatπŸ€—

Hati berbunga bunga sebab dapat banyak gift dan bunga dari mentor-mentor tersayang.. 😘😘

Terima kasih SHOM dan TLC diatas Majlis Penganugerahan yang diadakan dengan penuh gilang gemilang..Doakan kami ke pangkat seterusnya dan juga pangkat terakhir iaitu CDM..
Pada pembaca2 kiki,mana yang berniat atau berminat nak jana pendapatan,boleh contact kiki ya..kiki akan guide dan memberi bimbingan sehingga kita sama2 mengecapi kejayaan..
#CemerlangBersama

Premium Beautiful adalah corset exclusive yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri..Sudah lebih 20 tahun dipasaran satu jangka masa yang agak lama kann..

Walaupun sudah lebih 20 tahun di pasaran,namun Harga Premium Beautiful tetap maintain..Harga Premium Beautiful yang mampu milik,membuatkan ia mendapat tempat di hati para wanita yang inginkan bentuk tubuh yang sihat dan cantik..Dengan memberi jaminan baik pulih seumur hidup pada si pemakai( LIFETIME WARRANTY ),memang satu jaminan yang tinggi bagi mereka yang sangat pentingkan Quality dan kepuasan diri..

Thats why,ramai yang tetap memilih premium beautiful dan bab harga tak menjadi penghalang bila paham apa kebaikan yang PB boleh bagi pada diri..Jom berkenalan dengan Premium Beautiful terlebih dahulu 😊😊😊

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
akibat tegar PB...Tak tau mana satu mak dara dan yang mana masih single..hehehe ada yang boleh teka ker?



APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL

Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untukperlangsingan dan kesihatan..Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat..

Premium Beautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaituAmerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..
Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi F.I.R sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini. 

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful


Premium Beautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan..



1.LONG BRA PREMIUM 
BEAUTIFUL
Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu,CUPnya berbentuk bulat..Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara..Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..

Sebaliknya,CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak,tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar..Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn

Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni,sekali gus akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang..

2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul..Belakang badan kita juga,tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali,berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan..

Kalau nak tau,FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagianpaling hadapan Long Bra premium beautiful..Then,ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit..Bila dah consistently pakai Long Bra PB,jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful



2.WAIST NIPPER PREMIUM
BEAUTIFUL
Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok ,Slip Disc, dan sakit pinggang..Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk..Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan..

ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini..Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu..

Perut menjadi kemas dan rata disini..Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'..

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping..Cara menggunakannya,tarik nafas sebelum menarik tali tersebut..Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus..Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya..

Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak..Dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi..So,bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal..

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful



3.LONG GIRDLE  PREMIUM
BEAUTIFUL
Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..

Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..

Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle bolehmembantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : sengugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang kiki listkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..

Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut sertamenghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..

Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar..
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu..
TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
Ini Testimoni kiki sendiri tau..kiki diperkenalkan PB ni oleh suami kiki sendiri.Dia belikan pb untuk kiki pakai lepas badan kiki naik mendadak lepas bersalinkan anak pertama.


Kalau tengok badan kiki,sebelum bersalin pun gempal dan perut buncit..Gambar kat atas ni gambar kiki dukung anak ke dua..gambar pakai baju kerja tu,gambar kiki sebelum pregnant anak ke2..


Anak ke 2 kiki tu baru lah kiki dapat merasa berpantang dengan premium beautiful ni..Best sangat berpantang dengan PB..Perut kemas,sakit-sakit pinggang pun tak de,rahim juga cepat mengecut..


Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful



"September 2012 tu size pinggang dah hampir nak cecah size 29 tau >___< Padahal waktu mula-mula kerja dulu, size pinggang Saf 26 jer.. Semua baju and seluar waktu mula-mula kerja dulu semua dah tak muat! >____<

Saf consistent pakai Premium Beautiful ni sejak 2014 and hasilnya pada September 2015, pinggang Saf makin kecik! Seluar size 27 pun Saf dah boleh pakai sekarang :)


di atas ni adalah pengkuan ikhlas seoang pengguna tegar premium beautiful beserta gambarnya...

Best kan bila kita dapat hasil bentuk badan yang menarik dan cantik tanpa menyakitkan badan,tanpa diet yang melampau,dan tanpa berbelanja terlalu besar..

Seriosly..premium beautiful adalah produk hebat yang mampu mengembalikan bentuk badan yang diidamkan oleh setiap wanita.Siapa taknak pinggang macam Che ta kan..Kalau yang dah berkahwin tu suami lagi lah bertambah sayang..Betul tak??Tipu la kan kalau suami tak tegur bila badan makin naik..


lain-lain testimoni premium beautiful,real people,real testimoni


Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
asal pakai nak kurus..tak sangka kan bila wajah pun kelihatan lebih muda dari usia ibu anak dua ni tau..



Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful



Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful



Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

PB ni jugak boleh buat set berpantang..lepas je bersalin,terus sarung PB..See,terus dapat semula bentuk badan asal



Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

jangan kecewa bila berbadan besar tau,sebab orang berbadan besar pun boleh pakai PB tau..Tengok adila ni,lain dah kan adila yang sekarang..real testimoni tau :-)



Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

orang bersalin cyzer pun boleh pakai premium beautiful ni untuk berpantang dan nak dapatkan bentuk badan yang menarik..

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
Vee ni rakan kiki dari kuching,ibu anak 4 ni dia punya body kalah anak dara tau..sampai ke hari ni,kalau orang tengok mesti tak percaya vee dah mempunyai 4 orang anak hehehe

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
Owner gambar ni mentor kiki sendiri tau..haaa nampak tu dia dan anak2 dia..Dah anak 3 tau..tapiiiiiiii PB punya pasal lah buat badan dia kalah anak dara tau

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
Real testimoni ni ya,seminggu lepas bersalin akak ni sarungkan premium beautiful,untuk set berpantangnya...Cukup 44 hari berpantang dah hilang perut dia yang besar tu tau..happy kan bila dapat semula bentuk badan asal :-)

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Betul kata orang kan,bentuk badan seseorang tu mempengaruhi wajah..Bila kita kurus dan cantik,muka pun nampak lebih muda dari usia sebenar..Contohnya macam akak gambar atas ni..Kalau u saya cakap umurnya 25 mesti u olls percaya jugak kan...hihihi aduihhh cantiknya kak mel,kalah anak dara tau..



Testimoni diatas ni semuanya real..Bukan edit tau..so silalah percaya ya..hehe





CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL




long bra

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cup bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..
www.nuzulhafiz.com




waist nipper 


Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful
  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan..


Long Girdle
Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari..


*tips*

Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar olehagent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..
www.nuzulhafiz.com


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL


Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu Harga Premium Beautiful untuk saiz kita..

Harga anggaran Premium Beautiful untuk :

Premium Beautiful Elegence
Harga corset PremiumBeautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda

Premium Beautiful Classic
Harga Premium Beautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je kiki..nanti kiki akan tolong ukurkan ya..

Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang kiki share kat bawah ni ya..


CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful


CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL
  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air

CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash(boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari.(elok didalam rumah)
  • PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.


Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful


SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin

Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)..


Premium Beautiful Wins,READERS CHOICE AWARD

Kalau u olls nak tau,Premium Beautiful telah menjadi Winner of "Reader's Choice" Award-The Best Body Shapping Lingerie voted by Natural Health Megazine Readers

Haa..kalau u olls masih tertanya tanya kenapa lah orang suka sangat dengan premium beautiful ni kan,kiki rasa uolls patot cuba dan pasti menemui jawapannya..

U olls bayangkan lah,kalau la premium beautiful ni bukan lah produk yang memberikan manfaat kepada si pemakai,kenapa ianya dipilih menjadi pemenang "Readers Choice" Award ?betul tak..

Memang dah terbukti Premium Beautiful ni memberi keselesaan luaran dan dalaman kepada para pemakai..

U olls pasti berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful

Harga premium beautiful 2016 dan testimoni premium beautiful


Jika berminat,u olls jangan segan silu call/whatsaap kiki ya..Kiki cover seluruh malaysia ya..




Contact la kiki ya,boleh jumpa dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau,boleh pegang dan rasai sendiri fabrik PB yang lembut ni :-)


*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH,u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 

Untuk dapatkannya boleh menghubungi kiki ya,agent yang sah :


#HargaPremiumBeautiful

#TestimoniPremiumBeautiful



----------------------




kiki -

0179450512
0129393042





Haaa jarang2 sangat open ansuran premium beautiful ni..Tapi untuk bulan ni,Kami open untuk 3 orang sahaja sempena Harga Promosi Premium Beautiful..



Dan lebih menguntungkan,jika ada yang nak membeli SECARA CASH, sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni,kami menawarkan RM250 rebate + FREE Gift😍😍😍



Hanya untuk bulan ni sahaja sehingga 31 Disember..

Haaa hampa tunggu apa lagi,mai sambaq teruih la..Ritu ramai tanya bila nak open ansuran kann ..3 Orang jaa,orang ke 4 tuh kene paksa beli cash la πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..



Mai mai mai sambaq HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL segera😘😘😘



#PremiumBeautiful

#PromoTragediOktober

#PremiumBeautifulPahang


Mai call/Whatsapp
Kiki :
0129393042
0179450512

SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)

Harga promosi premium beautiful

Harga promosi premium beautiful..
call/whatsap kiki..Best tau pakai pb ni..Selesa dan sangat confident dengan penampilan diri😘😘😘

---------------------------
Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042
---------------------------


Testimoni Pengguna Premium Beautiful

Thanks ya sudi singgah ke blog kiki..boleh tak kalau hari ni kiki nak share Testimoni pengguna premium beautiful sebagai peneman kehidupan seharian mereka 😘😘😘

Apa kata mereka sebagai pengguna Premium Beautiful..


Testimoni Pengguna Premium Beautiful :



Testimoni 1 - Viviana
* ibu kepada 4orang cahaya mata
 Harga Premium Beautiful murah dan Testimoni Premium Beautiful
1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai PB ?
 >> kerana saya mengalami slip disc selepas bersalin secara c-section..kesan jahitan pada perut sering terasa ngilu2.

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya.
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Syukur sejak memakai Premium Beautiful masalah slip disc yang saya alami semakin berkurangan..Rasa ngilu2 pun tiada lagi.

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan.

6) sejak bila anda mula memakai PB?
>> sejak nov.2015




Testimoni 2 - Eja
* Masih bujang,umur 29 tahun

 Harga Premium Beautiful 2016 dan Testimoni Premium Beautiful



1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya


2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

 >> kerana saya ingin mengurangkan rase sakit senggugut saya dan ingin mengawal berat badan saya.



3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?

>> ya.
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful 
>> Syukur sejak memakai Pb sakit senggugut sy dh hilang.. Kadang2 tak sedar pon dah period..Tambahan pula badan saya dah mula nampak shape dan mengecil sedikit..

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan..

6) sejak bila anda mula memakai PB? 
>> nov 2015







Testimoni 3 - amira shareena
* Ibu kepada seoarang cahaya mata

* Berusia 30 tahun
 Harga Premium Beautiful 2016 dan Testimoni Premium Beautiful

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukan badan saya dalam jangka masa panjang, memberi keyakinan dan sgt berkualiti berbanding korset jenama lain..

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?

>> Ya..Saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia telah membantu mengempiskan perut saya 😍😍
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful..
>> Saya mula memakai Premium Beautiful sejak berumur 18tahun lagi.. Dulu, walaupun berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB..PB juga telah membantu saya dalam proses menurunkan berat badan dimana saya pakai PB semasa bersenam..Cepat turun berat dan pantas bakar kalori 😍😍😍 lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yg sama! 

5) Premium Beautiful bagi anda ?

>> Bagi saya,PB adalah teman baik saya..Dia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya.. Mana ada teman baik yg lebih baik dr itu..hehehe 😝😝

6) sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?

>> Mula pakai pb masa umur 18 😍😍😍


Testimoni 4 - Mazwa
* ibu muda berusia 30tahun

* mempunyai 2 orang cahaya mata
 Harga Premium Beautiful 2016 dan Testimoni Premium Beautiful

1) Anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> Ya


2) Kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

>> Ingin mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin anak pertama dan peha besar.



3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda ?
>> Semestinya  ia sangat membantu mengempiskan perut sekaligus menghilangkan 'spare tyre' di sekeliling pinggang tanpa disedari.perut buncit bukan lagi masalah utama walaupun selepas kelahiran anak kedua.selain itu,masalah peha dan pinggul yang besar selepas melahirkan anak kini semakin berkurang inci!

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Saya merasai pengalaman berpantang anak kedua dengan premium beautiful. Ternyata ia menjimatkan masa dan sungguh selesa berpantang dengan premium beautiful. Jika dibandingkan pengalaman berpantang anak pertama dengan kedua, ternyata berpantang anak kedua lebih menenangkan dan selesa. jika sebelum ini saya akan mangambil masa lebih kurang 20-30minit untuk mengemaskan diri selepas mandi tetapi dengan premium beautiful saya hanya perlukan 3-5minit untuk siap berbengkung,pilis dan param.sakit belakang akibat bersalin dan duduk lama menyusukan anak juga dapat diatasi(semasa berpantang ank pertama saya mengalami sakit belakang yang teruk dan ini menyebabkan saya agak tertekan ketika berpantang).nifas juga keluar dengan baik dan lancar. selain itu,rahim juga cepat mengecut dan berada pada kedudukannya walaupun pantang ank kedua ini saya agak lasak kerana terpaksa berulang alik ke hospital untuk cek darah anak disebabkan anak prolonged jaundice. Alhamdulillah..berpantang dengan premium beautiful banyak membantu emosi saya lebih baik dan gembira kerana saya tidak mengalami masalah2 seperti berpantang anak pertama..

5) Premium Beautiful bagi anda?
>> Lingerie yang harus ada bagi setiap wanita yang menitik beratkan kesihatan dan kecantikan bentuk badan.

6) Sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> April 2015


Testimoni 5 - aina
* Berusia 26 tahun 

* Bakal pengantin bulan 3.2017
 Harga Premium Beautiful 2016 dan Testimoni Premium Beautiful


1) Anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> Ya. Pengguna yg sgt tegar.



2) Kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?

>> Saya memilih untuk memakai premium beautiful kerana saya mengalami sakit belakang yg agak teruk disebabkan drive jauh setiap hari dari gemencheh-senawang-gemencheh.



3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Sgt memberi perubahan. Selain hilang sakit belakang, berat saya trun dah 10kg after 4bulan memakai premium beautiful. Selain itu, saya seronok sgt sbb saya dah ada keyakinan utk memakai dress n bertambah yakin untuk berhadapan dengan kamera dan org ramai. Thorbaik PB!

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Pada mulanya, saya mengalami healing crisis yg agak teruk. Angin kerap keluar dari badan dan saya merasa sgt letih n lesu sepanjang hari. Saya menjadi mengah selepas melakukan sesuatu aktiviti. Saya kuatkan semngat untuk meneruskan pemakaian PB dan hasilnya sgt mengejutkan. Saya dpat lepas healing crisis dengan jayanya. Yeah!

5) Premium Beautiful bagi anda?
>> Sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan yang diperlukan oleh semua wanita.

6) Sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> Sejak bulan 6 tahun ni. Dalam bulan puasa. Skang dah masuk 4bulan menggunakan PB..



Buat masa ni kiki share 5 orang testimoni ni dulu ya..hehehe nanti kiki dapatkan lagi maklumat pemakai yang lain...bukan reka2 cerita ni tau..Ni semua pengguna tegar PB...Perumpuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan..Betul tak???


Ingat cantik,ingat lah PB 😍😍😍..


#TestimoniPremiumBeautiful

#AgentPremiumBeautiful

#PremiumBeautiful

 Harga Premium Beautiful 2016 dan Testimoni Premium Beautiful

Apakah kelebihan Premium Beautiful Korset 

1- Premium Beautiful merupakan korset kesihatan tertua, dah 23 tahun di Pasaran. Ianya perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (FIR) bukan sahaja dipasarkan di malaysia, bahkan ke serata dunia hingga ke US, UK, Australia, Jordan, Jeddah, Tokyo dan lain-lain.

2- Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS,Premium Beautiful merupakan pakaian dalam paling laris dan terhangat di pasaran kerana ianya sangat berkualiti dan tahan lama..Maksud SUPERBRANDS, produk yang tinggi kualiti dan tinggi kuantiti sepanjang penjualan dan penggunaannya.. Sekali melabur pakai sepanjang masa. 

3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.
Siapa yang adan masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, INSHAALLAH Premium Beautiful dapat membantu masalah anda..

4- Korset Pelbagai Guna One Stop Center Premium Beautiful memiliki segalanya..Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan..
Kesihatan badan akan lebih terjamin, In sha Allah, di samping dapat memecahkan lemak..Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna..oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful..Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas..No more bulge dan berlipat-lipat sana sini..Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan..

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya..Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harga RM4,000- RM6,000 untuk satu set??? 

6- Jaminan baik pulih kerosakan seumur hidup..Sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset..
Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti : 
- Koyak (bukan digunting) 
- Hook tercabut 
- Tetulang patah 

Agak-agak dengan RM2,000 ni mahal tak kalau dengan hanya RM2,000 anda -
- Guna dan pakai sepanjang hayat 
- Kos repair percuma sepanjang hayat 
- Tak perlu beli bra dan panties lagi 
- badan mantain cantik dan tak mengembang, tak menggeleber..

kalau beli pil kurus dah RM100 sebulan, jamu ketat rahim RM100 dah RM200 total dah RM2,400 SETAHUN..

RM 2400 SETAHUN vs Premium Beautiful harga RM2,000 boleh pakai bertahun-tahun..Beli Premium Beautiful Sekali Seumur Hidup..
Kesimpulanya, Premium Beautiful memang mahal kalau hanya dengar cakap orang jer.. Sampai bila asyik dengar cakap orang jer kan...Mai try contact kiki sekali,kita bual2..Harga boleh runding 😍😍..Untuk dapatkannya boleh menghubungi kiki ya,agent yang sah :


*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH,u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 



#HargaPremiumBeautiful2017

#TestimoniPremiumBeautiful2017

www.nuzulhafiz.com

Harga premium beautiful murah dan testimoni