Woww tajuknya Cabaran 30 hari untuk turunkan berat badan..heheheh apa tu ??

Ok uolls,mesti ada yang tertanya tanya kan apa tu cabaran 30 hari tu kan..Ok sebenarnya kiki terpilih untuk join contest #shakeNloss 30 Day weight loss challenge anjuran syarikat SHOM..

#ShakeMe #30DayChallenge #KikiAndNuzulShakeNshape

Produk yang terlibat ialah Shake Me...Why Shake Me?? Ok shake me adalah produk terbaru yang baru sahaja dilancarkan oleh syarikat..Meh kiki perkenalkan shake me..



Apa Itu Shake Me

Shake me adalah minuman Campuran Soya Dengan Garam Buluh..Shake me minuman protein yang sangat berkhasiat..

Ramuan Shake Me

  • Serbuk kacang soya
  • Protein soya isolated
  • Frukosa
  • Polydextrose
  • Protein oat
  • Serbuk protein whey
  • L- carnitine
  • Fruktooligosakarida
  • Garam buluh
  • Perasa vanilla
  • Xanthan gum
  • Vitamin 
  • Mineral pra campur
  • Sucralose

Shake Me ini juga :
  1. Tanpa gula tambahan
  2. Tinggi dalam protein dan serat diet
  3. Tinggi dalam Vitamin B12 dan C
  4. Sumber kalsium dan Magnesium

Shake Me ni minuman protein yang sangat berkhasiat..Protein ni sangat diperlukan oleh tubuh manusia..Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia..Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan..

Protein sangat penting kerana protein ni yang bentukkan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon,Enzim,dan Antibodi..Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme..

Dalam badan manusia ,protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah,untuk penghadaman makanan,menghalang jangkitan,pengecutan otot,pembekuan darah,membaiki sel,penghantaran system saraf, dan banyak lagi..

Cara Penyediaan Shake Me 
Mudah je tau nak sediakan shake me ni tau..Hanya bancuh dan shake shake shake then minum..Tak kira dimana,senang je nak sediakan shake me..
  1. Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam Shaker 200ml air
  2. Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus minum..(elakkan menggunakan air panas)

Shake Me ni,kalau minum hari2 dua sachet ditambah lagi dengan diet ketat,CONFIRM turun 2-3 kg dalam hanya beberapa hari..

Dan semestinya ia akan menjadi pilihan hati golongan-golongan yang tengah berdiet..Sebab dengan hanya minum shake me ni u olls boleh kenyang tanpa makan nasi..Bayangkan kiki minum 2 sachet pagi,kiki tak rasa nak makan apa2 sehingga jam 3-4 petang..Tapi dinasihati disini,silalah minum air masak setiap jam ok..Kerana air penting untuk membuang dan mengangkut keluar semua toksin sekaligus memastikan pembakaran lemak lebih berkesan dan efisen..



Harga Shake Me

Harga shake me ni murah je tau..Memang semua mampu milik..
Harga sekotak RM 118 sahaja
Harga Sabah dan Sarawak RM122 sahaja

Sekotak ada 20 sachet



jika berminat nak diet dan kurus dengan Shake Me contact kiki ya,

Order Now For SPECIAL DISCOUNT!
017-9450512
012-9393042


30 Day Weight Loss Challenge

hehehe ok 1st kiki nak bagitau,mulai hari ni kiki akan update dalam entry ni segala aktiviti harian kiki selama 30 day challenge ni..

Dan di Facebook dan IG u olls boleh FOLLOW kiki dengan hashtag #KikiAndNuzulShakeNshape

ok,challenge 30 day ni bukan biasa-biasa jugak tau..Kami dah diberi List Challenge yang mana setiap hari perlu buat sehingga 30 hari tersebut bersama buddy..

Cabaran kiki adalah untuk turunkan berat badan sebanyak 15kg dalam masa 30 hari..Ok,nantikan update aktiviti kiki dari hari ke hari ya 😘😘😘



DAY 1.
Kiki nak memperkenalkan diri dan Target berat yang kiki idamkan selepas kiki tamat cabaran 30 hari ni..

video



DAY 2.
Kiki Breakfast bersama Shake Me,actualy kiki memang hari2 breakfast dengan shake me tau😊..





DAY 3
Kiki memperkenalkan kepada 2 orang rakan kiki yang ingin tahu tentang Shake Me..Sekarang ni pulak memang musim orang nak berdiet..hahaha, so siapa yg memang nak diet,nak kurus,nak kempis perut..Shake Me lah jawapannya..

video




DAY4.
Kiki nak kongsikan kebaikan Shake Me ni kepada u olls..Baca tau,kerana ianya penting untuk kesihatan,bukan sekadar untuk kuruskan badan..Sebab masih ada yang tertanya tanya kan..

jangan risau uols..product baru kan..mesti la kita nak tahu terperinci sebelum consume kan??

Shake Me ialah gabungan kacang soya dan Garam Buluh yang kaya protein bagus untuk kesihatan..

Shake Me adalah rendah kalori, tinggi dalam protein & serat. Sumber kalsium & magnesium. Juga diperkaya dengan Garam Buluh, vitamin dan mineral. Meal replacement yang mengurangkan "HORMON LAPAR". 90 kalori je tau! So uolls akan rasa kenyang jerr..

Apa kebaikan Shake Me?
- Menjaga kesihatan
- Membekalkan tenaga
- Tumbesaran sihat
- Badan langsing

Shake Me Berkonsepkan 3M
- Mineral
- Metabolisme
-Maintenance

Mineral
Diperkaya dengan garam buluh,vitamin, dan mineral termasuk vitamin A,Vitamin B complex,Vitamin C,Kalsium,magnesium,zat besi,zink dan lain-lain..Juga membekalkan nutrien harian yang diperlukan..

Metabolisme
Diet kaya protein meningkatkan metabolisme,mengurangkan hormon lapar lalu mengurangkan selera makan..Membantu menggalakkan pembakaran lemak..Pilihan terbaik sebagai meal replacement..

Maintenance
Asid amino adalah bahan asas(building block) untuk sel badan,hormon,enjin,dan antibodi..
Mengandungi protein dari soya,kacang dan oat..

Sesiapa yang ada masalah berat badan berlebihan dan berimpian nak kurus langsing memang sangat sesuai..Baik untuk badan dan baik untuk kesihatan..

Jangan risau kerana shake me ?
-Tiada kolestrol
- Rendah lemak
- Tiada gula tambahan

So,bila dah tau,sekrang kita boleh consume tanpa rasa was-was kann..

#ShakeNshapeDay4 #ShakeMe #30DaysChallenge
#KikiAndNuzulShakeNshape
#DiariKurusKiki




DAY 5.
Ok hari ke lima ni,kiki berjoging bersama sama buddy kiki,iaitu suami kiki sendiri..Actualy kiki berjoging bukan hanya kerana contest,tapi kiki akan cuba ubah gaya hidup kearah hidup yang lebih sihat..Dan kiki cuba untuk jadikan joging dan bersenam ni aktiviti harian kiki 😘😘..Jom follow kiki bersenam dan berShake Me 😍😍





DAY 6
Kiki nak perkenalkan kiki punya slogan khas untuk 30Days challenge ni..
Slogan kiki ialah, "KEEP HEALTHY AND HAPPY"..

" Doing diet properly with exercise,
Consume Shake Me every day,
For keep healthy and happy"



DAY 7
Day 7...Hahaha hari yang kiki tunggu-tunggu selepas 7 hari kiki ubah gya hidup sihat dan pemakanan sihat..Hari ni kiki kene share lah dengan u ols berat kiki..




Premium Beautiful adalah corset exclusive yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri..Sudah lebih 20 tahun dipasaran satu jangka masa yang agak lama kann..

Dengan memberi jaminan baik pulih seumur hidup pada si pemakai( LIFETIME WARRANTY ),memang satu jaminan yang tinggi bagi mereka yang sangat pentingkan Quality dan kepuasan diri..

That why,ramai yang tetap memilih premium beautiful dan bab harga tak menjadi penghalang bila paham apa kebaikan yang PB boleh bagi pada diri..


akibat tegar PB...Tak tau mana satu mak dara dan yang mana masih single..hehehe ada yang boleh teka ker?



APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL

#PremiumBeautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk perlangsingan dan kesihatan..Premium beautiful jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat..

#PremiumBeautiful Menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman, korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared Rays(FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai..
Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak lebih 20 tahun dahulu sehingga kini.

#PremiumBeautiful ini didatangkan dengan set yang terdiri daripada Long Bra (coli), Long Girdle (seluar) dan Waist Nipper (bengkung). Setiap satu bahagian direka untuk memberi kesan kebaikan yang tersendiri tanpa mengurangkan faktor gaya yang cantik dan keselesaan..



1.LONG BRA PREMIUM 
BEAUTIFUL

Kalau anda semua perasan,bra yang biasa kita beli di pasaran tu,CUPnya berbentuk bulat..Cup yang berbentuk bulat sebenarnya akan menekan puting payudara kita dan sekaligus mendedahkan seseorang wanita kepada kanser payudara..Warna puting kita juga akan menjadi lebih gelap..

Sebaliknya,CUP long bra premium beautiful ini berbentuk pyramid dan memberi ruang kepada puting untuk bernafas dan dapat menampung payudara kita supaya lebih terletak,tidak jatuh dan tidak bergoyang/bergegar..Warna puting juga menjadi lebih cerah..hehehe malu kan bila kita berjalan atau melakukan aktiviti pastu dada kita bergegar/bergoyang..malu kannn

Lace 'Cup' yang sangat anjal dapat mengelakkan payudara kita dari melimpah keluar..So payudara kita akan nampak lebih anjal dan tegang..FIR yang telah disuntik pada lace Long Bra PB ni,sekali gus akan mengoptimumkan perkilangan air susu tidak berlebih dan tidak juga berkurang..

2 batang keluli bermemori (kiri dan kanan di tulang rusuk) berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.. Badan akan terbentuk menjadi kon shape disini- anda akan kelihatan mantap disini.

Rekaan bentuk "U" pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menyerlahkan pandangan kurus (lemak akan menjadi tipis disini) dari belakang badan kita, ia juga mempercepatkan pembentukan (shaping) di belakang badan, dan juga menambah kontur bahagian belakang. Lemak yang tebal, ajaibnya akan hilang sebaik sahaja anda memakai dengan cara yang betul..Belakang badan kita juga,tiada kesan tali bra yang berbenjol akibat lemak kita yang tertekan oleh tali,berbanding jika kita pakai bra biasa akan kelihatan kesan benjolan lemak di belakang badan..

Kalau nak tau,FIR (Far InfraRed Rays) adalah paling banyak disuntik di bahagian paling hadapan Long Bra premium beautiful..Then,ia akan membantu membakar lemak di bahagian perut kita yang buncit..Bila dah consistently pakai Long Bra PB,jangan tak percaya pulak perut u olls dah jadi "flat" ya..hehehe inilah kuasa FIR yang ada pada Premium Beautiful


2.WAIST NIPPER PREMIUM
BEAUTIFUL
Mempunyai 7 Tetulang memori yang dapat membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok ,Slip Disc, dan sakit pinggang..Waist Nipper Premium Beautiful juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk..Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan..

ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini..Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu..

Perut menjadi kemas dan rata disini..Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'..

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping..Cara menggunakannya,tarik nafas sebelum menarik tali tersebut..Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus..Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya..

Waist Nipper premium beautiful mengandungi suntikan Far InfraRed Rays yang paling banyak..Dapat membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung serta dapat mengunci lemak yang telah dialihkan tadi..So,bahagian dada dan punggung akan lebih nampak montok dan anjal..

3.LONG GIRDLE  PREMIUM
BEAUTIFUL
Kalau anda perhatikan,bentuk di hadapan Long Girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita..Long Girdle memainkan peranan untuk mengalihkan lemak di sekitar pinggang dan belakang..Sikit demi sikit,masalah lemak berlebihan di sekitar badan dapat dihilangkan secara semula jadi dengan bantuan FIR..

Long Girdle premium beautiful ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisme kita yang semakin menurun sejajar dengan pertambahan usia kita..

Lapisan Far InfraRed Rays(FIR) di bahangian depan Long Girdle boleh membantu mengelakkan masalah kebiasaan yang dialami oleh semua kaum wanita..Contohnya : sengugut,rahim jatuh,fibroid,dan lain-lain..Kalau wanita-wanita di luar sana sarungkan long girdle dan mempunyai masalah yang kiki listkan tu,jangan terkejut ya kalau datang bulan(period) darah haid tu keluar lebih pekat daripada biasa dan berketul-ketul..Jangan takut,itu adalah healing process yang disebabkan oleh FIR tadi..Habis semua ketulan-ketulan darah,darah kotor yang selama ini tersembunyi/tersumbat di rahim kita,ianya ditarik keluar..

Lihat gambar diatas,perasan tak ada "Love Shape" nipis di bahagian punggung..'Love Shape'nipis ini boleh membentuk pinggul agar menjadi lebih menarik dan dapat mengukuhkan kedudukan pinggul..Boleh dikatakan sebagai support untuk punggung kita sekiranya kita rasa punggung kita jatuh menggeleber..Mesti la kita nak punggung kita cantik dan montoks kann..hahaha suami pun suka kannn..betul tak :-)

Boleh membantu menguatkan rahim,mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan stretchmark terutamanya bagi ibu-ibu yang baru lepas bersalin..

Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar..
Terdapat lubang angin/udara pada Long Girdle premium beautiful yang berfungsi untuk mengawal keputihan, membantu pengaliran darah dan udara untuk menghilangkan kesan bau pada alat sulit wanita..Kalau wanita yang mempunyai masalah keputihan yang teruk,pemakaian long girdle ini boleh mengatasi masalah itu..



TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

own testimoni,ni kiki sendiri tau..kiki diperkenalkan PB ni oleh suami kiki sendiri.Dia belikan pb untuk kiki pakai lepas badan kiki naik mendadak lepas bersalinkan anak pertama.

Kalau tengok badan kiki,sebelum bersalin pun gempal dan perut buncit..Gambar kat atas ni gambar kiki dukung anak ke dua..gambar pakai baju kerja tu,gambar kiki sebelum pregnant anak ke2..

Anak ke 2 kiki tu baru lah kiki dapat merasa berpantang dengan premium beautiful ni..Best sangat berpantang dengan PB..Perut kemas,sakit-sakit pinggang pun tak de,rahim juga cepat mengecut..




   Ramai betul yang tanya Saf apa rahsia atau tips Saf jadi makin kurus dan langsing.
Hmmm actually memang Saf tak pernah berahsia pun tips Saf kurus dan langsing dengan you all. Saf memang tak berahsia lagi yang Saf memang pengguna tegar Premium Beautiful "

September 2012 tu size pinggang dah hampir nak cecah size 29 tau >___< Padahal waktu mula-mula kerja dulu, size pinggang Saf 26 jer.. Semua baju and seluar waktu mula-mula kerja dulu semua dah tak muat! >____<

Saf consistent pakai Premium Beautiful ni sejak 2014 and hasilnya pada September 2015, pinggang Saf makin kecik! Seluar size 27 pun Saf dah boleh pakai sekarang :)

di atas ni adalah pengkuan ikhlas seoang pengguna tegar premium beautiful beserta gambarnya...
Best kan bila kita dapat hasil bentuk badan yang menarik dan cantik tanpa menyakitkan badan,tanpa diet yang melampau,dan tanpa berbelanja terlalu besar..
Seriosly..premium beautiful adalah produk hebat yang mampu mengembalikan bentuk badan yang diidamkan oleh setiap wanita.Siapa taknak pinggang macam Che ta kan..Kalau yang dah berkahwin tu suami lagi lah bertambah sayang..Betul tak??Tipu la kan kalau suami tak tegur bila badan makin naik..

So kalau takmo kene tegur dengan en suami tu,cepat-cepat la kan ubah penampilan dan jaga badan dari sekarang..Ubah dari SEKARANG..

LOST 16KG, FROM 90KG to 74KG another strictly NO DIET

Ini mek klate, kak eira yg lost 16KG tuh..Suami dah tegur badan makin mengembang..Uwaaaaa memang makan dalam la bila en suami menegur kannn..

Nasib baik la jumpa premium beautiful ni kan..Kalau tak memang menangis la bila asik kene tegur je..Tengok la perubahan diri kak iera ni lepas ber Premium beautiful..

"Ngigau kalau tengok gambar lama... Jgn kejut deh.. Dulu nak amik gambar pun mikir banyak kali....hehe...Nak cecah 90.. Lebar segenap sudut... Abg pun nak berat badan macam mula2 kenal dulu..Selagi tak capai,selagi tu dio oyak gemuk"

lain-lain testimoni premium beautiful,real people,real testimoni

asal pakai nak kurus..tak sangka kan bila wajah pun kelihatan lebih muda dari usia ibu anak dua ni tau..

sangat-sangat berbeza kan eja ni..perubahan ketara kan dari oct 15 - ogos 16

seriusly,bila kurus automatik muka pun nampak jauh lebih muda dari usia kan..

PB ni jugak boleh buat set berpantang..lepas je bersalin,terus sarung PB..See,terus dapat semula bentuk badan asal

jangan kecewa bila berbadan besar tau,sebab orang berbadan besar pun boleh pakai PB tau..Tengok adila ni,lain dah kan adila yang sekarang..real testimoni tau :-)

orang bersalin cyzerpun boleh pakai premium beautiful ni untuk berpantang dan nak dapatkan bentuk badan yang menarik..

Vee ni rakan kiki dari kuching,ibu anak 4 ni dia punya body kalah anak dara tau..sampai ke hari ni,kalau orang tengok mesti tak percaya vee dah mempunyai 4 orang anak hehehe
Owner gambar ni mentor kiki sendiri tau..haaa nampak tu dia dan anak2 dia..Dah anak 3 tau..tapiiiiiiii PB punya pasal lah buat badan dia kalah anak dara tau

Real testimoni ni ya,seminggu lepas bersalin akak ni sarungkan premium beautiful,untuk set berpantangnya...Cukup 44 hari berpantang dah hilang perut dia yang besar tu tau..happy kan bila dapat semula bentuk badan asal :-)

  
Betul kata orang kan,bentuk badan seseorang tu mempengaruhi wajah..Bila kita kurus dan cantik,muka pun nampak lebih muda dari usia sebenar..Contohnya macam akak gambar atas ni..Kalau u saya cakap umurnya 25 mesti u olls percaya jugak kan...hihihi aduihhh cantiknya kak mel,kalah anak dara tau..



CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

long bra

  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cup bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra di mengikut keselesaan anda..
www.nuzulhafiz.com


waist nipper 
  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan..

Long Girdle
  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas.
    Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang
    di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari..

*tips*
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih..Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..
www.nuzulhafiz.com



HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Setiap orang berbeza harga dan saiz premium beautiful..Boleh contact saya untuk buat pengukuran terlebih dahulu..Selepas ukur kita akan dapat saiz yang tepat dan seterusnya akan tahu harga untuk saiz kita..

Harga anggaran untuk :

Premium Beautiful Elegence
Harga untuk corset #PremiumBeautiful elegence ini bermula dari RM841 sehingga RM3,300 bergantung pada part of premium beautiful corset yang anda inginkan dan bergantung pada saiz badan anda

Premium Beautiful Classic
Untuk harga #PremiumBeautiful classic pula,harga bermula dari RM728 sehingga RM2,800, bergantung pada part dan saiz badan anda..
Untuk dapatkan harga yang lebih tepat,adalah bergantung pada saiz dan ukuran badan anda..Setiap orang berbeza saiz dan bentuk badan,jadi u olls contact je kiki..nanti kiki akan tolong ukurkan ya..
Ataupun u olls boleh je nak ukur sendiri,follow je step yang kiki share kat bawah ni ya..


CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL




CARA PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Dilarang menggunakan syampu atau losyen beralkali tinggi
  • Dilarang menjemur pakaian dibawah sinaran cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash(boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari.(elok didalam rumah)
  • PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.



MENGAPA HANYA BOLEH DICUCI MENGGUNAKAN PB WASH ?
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)


SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL ?

So,siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakan waranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)..




Premium Beautiful Wins,READERS CHOICE AWARD

Kalau u olls nak tau,Premium Beautiful telah menjadi Winner of "Reader's Choice" Award-The Best Body Shapping Lingerie voted by Natural Health Megazine Readers

Haa..kalau u olls masih tertanya tanya kenapa lah orang suka sangat dengan premium beautiful ni kan,kiki rasa uolls patot cuba dan pasti menemui jawapanya..

U olls bayangkan lah,kalau la premium beautiful ni bukan lah produk yang memberikan manfaat kepada si pemakai,kenapa ianya dipilih menjadi pemenang "Readers Choice" Award ?betul tak..

Memang dah terbukti Premium Beautiful ni memberi keselesaan luaran dan dalaman kepada para pemakai..

U olls pasti berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..






Jika berminat,u olls jangan segan silu call/whatsaap kiki ya..Kiki cover seluruh malaysia,luar dari malaysia boleh pos laju :-)
Contact la kiki ya,boleh jumpa dan tengok sendiri Premium Beautiful ni tau,boleh pegang dan rasai sendiri fabrik PB yang lembut ni :-)

*** Untuk setiap belian PREMIUM BEAUTIFUL CASH,u olls layak menerima Pakej Promosi berserta Free Gift... 

Untuk dapatkanya boleh menghubungi kiki ya,agent yang sah :



kiki

0179450512
0129393042
 nuzulejoytlc@gmail.com



Book your Premium Beautiful Now, grab promotion and free gift