TUNGGU DAN LIHAT : JANA PENDAPATAN

/
0 Comments
hai assalamualaikum semua..
hari ni saya nak kongsikan dengan u all tentang diri saya..Mesti u all tertanya tanya kan apa yg saya maksudkan dengan tajuk tunggu dan lihat tu..

Tunggu dan lihat itulah yang menggambarkan tentang diri saya sebelum ini.

suka melihat kejayaan dan kekayaan orang lain..tapi diri ni asik la tunggu je..
tengok org pakai kereta dan motor besar sy pun sibuk nak juga..tapi usaha nya xde..
kehendak untuk berubah tu ada,tp banyak sangat alasanya,
sibuk dengan keje la!
takde masa la !

Tapi bila dah berkahwin,dah ada anak ni dan tanggungjawab makin besar ni mula la nak pikir itu ini..baru sibuk nak cari peluang2 perniagaan yang boleh buat untuk tambah pendapatan..

Zaman sekarang ni kalau gaji bawah 3ribu jangan harap la nak hidup senang..
Kos sara hidup sekarang perghhh memang tinggi,so jangan harap la nak tunggu rezeki datang bergolek..
Zaman sekarang ni takde yang free,segalanya duit duit duit!
kalau tak percaya cuba u all senaraikan dalam sebulan apa yang u all kene bayar,i mean:
cth;insurans
tol
ansuran rumah,kereta,dan lain2 la..
Banyak kan??

Alhamdulillah rezeki bertemu jodoh dengan TOP LEADER CIRCLE telah banyak merubah hidup sy dan sekeluarga,yang dulunya hanya cukup2 makan..Tapi sekarang alhamdulillah..kalau dulu lah sy masih amalkan sikap tunggu dan lihat ni alamatnya mmg kais pagi makan pagi la jawabnya..makin lama buat makin alhamdulilah rezeki sentiasa ada dan tiada lagi masalah kewangan..


ini gambar saya bersama MENTOR yang sentiasa membimbing kearah menuju kejayaan.Thanks Salha Zain antara penaung TOP LEADER CIRCLE.


#T0PLEADERSCIRCLE


You may also like

No comments: