HITAM PUTIH TAKKAN PADAM

/
0 Comments
saya,bola dan tok gajah

hye u all..hope semua reader blog ni sihat dan kuat..huhu
 kat pages ni sy nak ceritakan skit kisah2 hidup sy..ye la semua org mesti ada kisah2 hidup kan..
sy ni minat betul dengan sukan bola..u all pun mesti ramai yg minat bola kan..sapa minat bola kita geng...heheh
sy ni anak pahang,so confirm2 la sy penyokong kuat skuad tok gajah(pahang)..sy penyokong tegar yg sentiasa ada utk tok gajah walau saat2 kejatuhan tok gajah ke liga perdana..sedih sangat tau..masa tu xde penyokong pun..kosong stadium..
Pemain pun xde semangat nak main kan??
Tapi skang tahun 2013 adalah tahun kebangkitan skuad tok gajah bila pada awal musim pahang teros mendominasi tangga top5 liga super,menamatkan piala fa diperingkat separuh akhir dan paling best ialah menjuarai piala malaysia sbagai juara dengan mengalahkan juara bertahan..stadium xyah cakap la..penuh sampai melimpah limpah..
Harap lepas ni walau pahang menang atau kalah,stadium darul makmur  tetap dipenuhi dgn lautan kuning kuning kuning.. 










You may also like

No comments: