TESTIMONI PENGGUNA BIOVELOCITY SLEEP MATE aka TILAM KUAT

/
0 Comments
Nak share testimoni dari pengguna tilam kuat @ Biovelocity Sleepmate.

Ni bukan tilam biasa-biasa yang ada jual kat kedai-kedai perabot atau kat lori-lori tilam tu ye. Tapi tilamkuat ni adalah tilam yang dengan izin Allah memang sangat membantu menguatkan balik mana-mana bahagian badan yang lemah sebelum ni.

Nampak macam tak masuk akal kan?
Dengar macam tak logic je bila dengan baring atas tilam kuat aka biovelocity sleepmate ni boleh buat orang lumpuh sembuh, orang gout tak merungut sakit dah, orang slip disc tak menejerit perit bila nak buat aktiviti harian, orang lelah tak perlu inhaler, orang migraine tak perlu hantuk kepala kat dinding dah, orang mati pucuk dah tak mati akal lagi, dan macam-macam lagi la...
Kan kan...dengar macam tak logic kan???

Macam ye ye je diorang yang kat facebook dan kat instagram dok promote tentang bvsm aka tilam kuat ni kan.

Terpulang uol nak percaya sekarang atau nak percaya nanti pun ;)
sebab sal sendiri tak kan berani nak share info tilam kuat ni kalau sal n family tak pernah ada experience dengan biovelocity sleepmate bvsm ni. Ditambah pulak dengan testimoni dari pengguna-pengguna BVSM tu sendiri.




ya ALLAH..aku bersyukur pada mu kerana masih memberiku peluang untuk teros hidup dimuka bumi milikmu ini ya ALLAH..
untuk pengetahuan u all,sy telah mengalami excident terok apabila kereta yg dipandu sy terbabas dan jatuh ke dalam gaung..kesan akibat ecxident tu sy mengalami sakit tulang belakang(slip disc) yg membuatkan sy tidak lagi boleh buat kerja2 berat..
sehinggalah sy  bertemu dengan tilam kuat ni..alhamdulillah dengan izin ALLAH selepas sy menggunakan tilam kuat ni sakit belakang(slip disc) yg saya alami selama ni beransur pulih..
sy juga dah mula boleh bekerja dan melakukan kerja2 berat..cuba u oll bayangkan kalau saya masih sakit2 sehingga serkarang,camne la saya nak sara n jaga anak istri saya kan..
kita hanya merancang,ALLAH yg menetukan segalanya..tapi kita perlu berusaha untuk mengubah hidup..
Alhamdulillah dengan hanya baring atas pelapik tilam kuat ini,tanpa makan ubat ubatan,sakit2 badan saya sudah pulih..

Apa itu SLIP DISC??

Struktur tulang belakang manusia, terdapat 'jelly-like structure' yang dipanggil 'disc'. Disc ini bertindak sebagai pelindung atau kusyen pad diantara tulang-tulang di bahagian tulang belakang.



Slip Disc terjadi apabila disc yang menjadi kusyen antara tulang-tulang ini membengkak atau membenjol atau tersasar dari keadaan asalnya.

Disc yang membengkak ini akan menekan urat-urat saraf berhampiran. Kebiasaanya kesan slip disc akan mengakibatkan kebas-kebas dan sakit yang tidak terhingga dibahagian pinggul seterusnya ke kaki dan ke bawah.






KAEDAH RAWATANYA

 TIADA ubat untuk menghilangkan penyakit ini selama lamanya.cuma terdapat beberapa pendekatan bergantung pada severity slip disc itu sendiri..
1.Physiotherapy - menjalani sesi dengan pakar yang menunjukkan kaedah senaman yang betul un tuk menguatkan otot.Ini termasuklah sesi rawatan menggunakan tuala panas pada bahagian sakit.

2.Steroid - untuk kesakitan biasa,suntikan steroid dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan.

3.Pembedahan - ini adalah langkah terakhir di mana bahagian tulang dan disc yang terkeluar akan dikikis.Untuk kes yang lebih serius,kepingan besi akan dimasukkan untuk menyokong tulang belakang.

4.Rawatan thermal seperti bersauna adalah digalakkan bagi mengurangkan sakit
Tetapi slip disc boleh berulang jika kita melakukan perkara-perkara yang salah terhadap tulang belakang kita.



BAGAIMANA BVSM boleh membantu SLIP DISC

Dengan BIOVELOCITY SLEEP MATE(BVSM)...TILAM KUAT yang disuntik dengan tenaga cahaya matahari dhuha dan garam laut dalam selain dapat memulihkan sistem saraf dapat membantu:
-mengurangkan tekanan
-menghilangkan kesakitan otot
-melegakan sakit belakang
 mengurangkan ketegangan leher
melegakan rasa kebas

*hanya tidur sepanjang malam dengan tilam kuat@biovelocity sleep mate dapat buatkan kita lebih lena,sihat dan kuatt..
*pstttt...tilam ni juga sangat sesuai untuk pasangan suami isteri okayyy..mana yang kurang prestasi di ranjang sangattt sesuai untuk guna tilam ni..kerana ianya boleh memberikan tenaga luar biasa...mesti cuba,baru tauu!!!!


Nak rasakan tenaga luar biasa dari BVSM ni??
boleh contact saya dan agent-agent power saya untuk FREE DEMO dan FREE CONSULTATION :-)

NUZUL
0179450512 / 0129393042
nuzulejoytlc@gmail.com

ZAZALINA
0193075397
www.zazalina.com
kuala lumpur 

LEEZA
01125230786
www.leezzafaziri86.blogspot.com
perak



You may also like

No comments: