Alhamdulillah

Hi lovelies....
Memandangkan ramai client yang bertanya bagaimana untuk merawat masalah kulit badan , kulit kepala yang mereka hadapi , jadi nuzul ingin kongsikan tentang kehebatan set marine essence dalam merawat, menjaga, memelihara kecantikan dan kesihatan kulit anda ...opsss bukan setakat kulit malah gigi pun boleh cantik dan sihat tauuu :)

Set penjagaan Marine Essence terdiri daripada :

*Sabun marine essence bar (ketul)
*Marine essence body wash (liquid)
*Marine essence shampoo
*Marine essence ubat gigi
 Kesemuanya berasaskan GARAM BULUH yang sangat memberi manfaat kepada kesihatan dan kecantikan....

1.SABUN MARINE ESSENCE BAR

Sabun marine essence bar (ketul) dan body wash (liquid) masing-masing ada keistimewaan dengan HARUMAN yang memikat … wangi dan menenangkan .. Kelebihan dan fungsi kedua-duanya sangat bermanfaat pada kesihatan dan kecantikan kulit!

 


Kelebihan Sabun Marine Essence Bar & Marine Essence Body Wash:-
  • Cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
  • Hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan   buku lali.
  • Kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal      badan
  • Antara produk terbaik untuk kurangkan kesan radang, eczema
  • Kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
  • Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
  • Melembutkan, melembabkan dan mencerahkan kulit
  • Sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni. 

                     2.SYAMPU RAMBUT MARINE ESSENCE






Nikmati Rambut Sihat, Cantik bersinar dengan Syampu Marine Essence.




Kelebihan Syampu Marine Essence :-

  • Menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut
  • Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit kepala dan rambut (Anti-Penuaan)
  • Membantu memulih dan memperbaharui sel-sel kulit
  • Mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan baik
  • Pelembab semulajadi untuk kulit kepala dan rambut

3.UBAT GIGI MARINE ESSENCE


Kelebihan Ubat Gigi Marine Essence :-

  • Mencegah kaviti gigi
  • Mencegah masalah gusi
  • Mencegah pertumbuhan plak
  • Menguatkan enamel gigi yang lemah
  • Menanggalkan kotoran
  • Mencegah nafas berbau
  • Menyihatkan dan menguatkan gigi dan gusi
  • Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut, gusi berdarah 

 Bagi anda yang ingin dapatkan set marine essence dengan harga penjimatan atau ingin menjadi agen seluruh malaysia dengan pendapatan rm 500 - 1000 bulanan boleh hubungi nuzul ye..






call/whatsapp
017-9450512 / nuzulejoytlc@gmail.com








BERITA BAIK!!!

Jom buat duit poket lebih....
EXTRA INCOME !!!

Disebabkan Ana tak menang tangan nak layan order dari seluruh Malaysia
dan jugak order dunia, sebab da mula ada order dari Brunei dan USA..

Makanya AGENT DISELURUH DUNIA DIPERLUKAN...
utk SABUN MARINE ESSENCE @ SABUN KETIAK yang hot n fast selling ni...

Tak menang tangan dah nak handle...
bonus RM200-7000 sebulan..

FREE TRAINING 
FREE COACHING

Untuk yang BERMINAT & SERIUS sahaja!


Call / Whatsapp
017-9450512 / nuzulejoytlc@gmail.com
assalamualaikum semua..hari ni nuzul nak kongsikan dengan semua tentang kehebatan minyak pelincir enjin yg super power ni..Pasti anda semua tercari-cari minyak pelincir yg sesuai untuk kenderaan u all kan..Jom baca info-info menarik dan hebat mengenai minyak pelincir JTX 1000 GOLD ni..




CIRI-CIRI JTX 1000 GOLD

Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum pada suhu tinggi sambil melindungi piston serta mengawal dan menyingkirkan enapan..Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan..

CIRI-CIRI ISTIMEWA

*Memberikan kuasa dan prestasi optimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan yang ekstrim.

*Diperkuat dengan EP/AW.

*Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh.

*Memberikan perlindungan anti enapan,anti karat,dan anti oksidasi yang lebih baik.

*Pengubahsuai geseran yang lebih cekap untuk penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik.

*Pelincir yang berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar.

*Menepati ataupun melebihi API SN/CF


JTX 1000 GOLD SESUAI UNTUK :

*Disyorkan untuk semua jenis kenderaan berenjin PETROL dan DIESEL ..
*Tiada kesan sampingan,malah memberi lebih prestasi terhadap enjin..


BENARKAH JIKA MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD ENJIN LEBIH BERSIH DAN TIADA KARBON??

*Ya..enjin anda akan lebih bersih tanpa karbon kerana ianya anti enapan dan anti karat..







APA KELEBIHAN MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD INI??

*Menjimatkan PETROL 10%-20%

*Meningkatkan kuasa enjin 20%-30%

*Memanjangkan jangka hayat enjin

*Penukaran(servis) minyak melebihi 10,000km

*Membolehkan pergerakan enjin yang lebih STABIL dan SENYAP





TESTIMONI PENGGUNA JTX 1000 GOLD

Lihat ni..Terbukti yg JTX 1000 GOLD memang jimat minyak dan meningkatkan prestasi



kalau tak cuba,memang tak tahu kelebihan minyak pelincir JTX 1000 GOLD ni...kalau dah cuba pasti puas hati...

BAGAIMANA NAK CUBA??

Okay u all boleh contact nuzul untuk dapatkan minyak pelincir super power ni..untuk area PEKAN dan KUANTAN,nuzul boleh COD..Dan kalau nak nuzul serviskan terus pun boleh..

Call/Whtsapp
017-945 0512 / nuzulejoytlc@gmail.com