JTX GOLD Super Power - Top Agent Pahang

/
0 Comments
assalamualaikum semua..hari ni nuzul nak kongsikan dengan semua tentang kehebatan minyak pelincir enjin yg super power ni..Pasti anda semua tercari-cari minyak pelincir yg sesuai untuk kenderaan u all kan..Jom baca info-info menarik dan hebat mengenai minyak pelincir JTX 1000 GOLD ni..




CIRI-CIRI JTX 1000 GOLD

Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum pada suhu tinggi sambil melindungi piston serta mengawal dan menyingkirkan enapan..Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan..

CIRI-CIRI ISTIMEWA

*Memberikan kuasa dan prestasi optimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan yang ekstrim.

*Diperkuat dengan EP/AW.

*Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh.

*Memberikan perlindungan anti enapan,anti karat,dan anti oksidasi yang lebih baik.

*Pengubahsuai geseran yang lebih cekap untuk penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik.

*Pelincir yang berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar.

*Menepati ataupun melebihi API SN/CF


JTX 1000 GOLD SESUAI UNTUK :

*Disyorkan untuk semua jenis kenderaan berenjin PETROL dan DIESEL ..
*Tiada kesan sampingan,malah memberi lebih prestasi terhadap enjin..


BENARKAH JIKA MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD ENJIN LEBIH BERSIH DAN TIADA KARBON??

*Ya..enjin anda akan lebih bersih tanpa karbon kerana ianya anti enapan dan anti karat..







APA KELEBIHAN MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD INI??

*Menjimatkan PETROL 10%-20%

*Meningkatkan kuasa enjin 20%-30%

*Memanjangkan jangka hayat enjin

*Penukaran(servis) minyak melebihi 10,000km

*Membolehkan pergerakan enjin yang lebih STABIL dan SENYAP





TESTIMONI PENGGUNA JTX 1000 GOLD

Lihat ni..Terbukti yg JTX 1000 GOLD memang jimat minyak dan meningkatkan prestasi



kalau tak cuba,memang tak tahu kelebihan minyak pelincir JTX 1000 GOLD ni...kalau dah cuba pasti puas hati...

BAGAIMANA NAK CUBA??

Okay u all boleh contact nuzul untuk dapatkan minyak pelincir super power ni..untuk area PEKAN dan KUANTAN,nuzul boleh COD..Dan kalau nak nuzul serviskan terus pun boleh..

Call/Whtsapp
017-945 0512 / nuzulejoytlc@gmail.com


You may also like

No comments: