Kenapa Memilih JTX 1000 GOLD

/
0 Comments
assalamualaikum semua..

jom sapa2 yang nak kereta dia power,laju dan pergi mcm ferarri walaupun hanya kereta biasa boleh teruskan baca info2 ni ye..

sini saya nak memperkenalkan kat uoll minyak berhantu yg sememangnya berhantu..haha knp berhantu??sebab pakai minyak ni kereta lama tp performance mantap macam KERETA BARU,dari enjin bunyi mcm enjin bot pun boleh senyap..

Tak caye??? saya dah pakai,kawan2 saya dah pakai,cust2 saya dah pakai...dieorg ckp memang powerrrrrr..

Honda 2.2vtec

Honda city

Viva 850


Motor


BMW

Ada banyak lagi gambar testimonial pengguna JTX1000GOLD ni....nantikan ye..

Uoll tau tak kenapa mereka pilih JTX ni utk kereta mereka??
sebab minyak jtx1000gold ni memang minyak terbaik,minyak mineral yg diambil dari sumber bumi..bukan minyak tiruan yang diperoses semula...

JTX1000Gold menggunakan teknologi TRIBOLOGI yang dapat mengurangkan geseran diantara besi sehingga 99.9%..

wowww...99.9%??dah mcm xde langsung geseran kan..Bila tiada geseran makanya tiada berlakunya penghakisan pada compenan enjin..

APA YANG BERLAKU JIKA TIADA GESERAN DAN PENGHAKISAN?

- Enjin lebih senyap
- Enjin lebih smooth bila memecut
- Enjin lebih bersih
- Kompenan enjin lebih tahan lama
- Jimat penggunaan bahan api (PETROL/DIESEL)
- Kurang kos penyelenggaran enjin




Kalau u oll berminat untuk dapatkan minyak enjin JTX1000GOLD ni jangan malu2 call/whatsapp/mesej kiki ye..orang2 pahang jangan risau,area pekan/kuantan kiki boleh COD..yang jauh boleh pos laju..1-2hari sampai terus kerumah anda..

Perkhidmatan servis juga disediakan..




You may also like

No comments: