JTX - Air Tracker Pakar Jimat Minyak

/
0 Comments

Zaman sekarang semua barang naik kan? Terasa sangat bila bab isi minyak kan? Dulu kalau RM50 dapat banyak minyak dalam tangki, sekarang dah berkurang satu takuk. Familiar kan? Trust me, harga minyak ni akan tetap naik dan naik dan guess what- kita tak boleh buat apa-apa pun berkenaan dengan hal ini. Apa yang kita asyik buat ialah berjimat, berjimat dan berjimat. Tapi sampai satu tahap dah tak boleh berjimat dah kan?

Sekarang ni, ada produk terkini yang sangat mantopp..Produk yang dapat membantu u olls menjimatkan penggunaan petrol kereta..Nama produk ni  JTX AIR TRACKER. JTX Air Tracker ni best tau,Hanya dengan lekatkan pada kotak air cleaner je tapi mampu memberi kesan yang amat hebat..Hanya tampal??hihi mudah kan?

Sebenarnya, JTX Air Tracker ni kerjanya ialah menukarkan molekul-molekul udara kepada struktur molekul yang sangat-sangat kecil. Bila molekul udara tu dah sangat-sangat halus, maka minyak kereta boleh dibakar dengan lebih sempurna dan optimum. Tak perlu bakar banyak minyak macam dulu sebab pembakaran dah sempurna kan?

Bila pembakaran minyak berlaku dengan sempurna dan optimum, maka enjin kereta kita dapat perform dengan cemerlang- kompenan dalam enjin pun bergerak dengan lebih lancar  (kurang geseran) dan ini boleh menjimatkan pembakaran minyak kereta untuk prestasi yang sama. Jadi komponen dalam enjin kita pun tahan lebih lama. Bukan sahaja boleh jimatkan minyak dalam tangki, tapi teknologi JTX Air Tracker juga menyumbang kepada persekitaran yang lebih hijau, sebab bila pembakaran sempurna, kuranglah kadar pengeluaran karbon monoksida akibat pembakaran minyak. Barulah udara kita free from harmful gases.

Baiklah, jadi secara rumusannya, apakah kelebihan JTX Air Tracker?
  • meningkatkan prestasi enjin
  • mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
  • menjimatkan penggunaan bahanapi melalui pembakaran bahan api yang lebih efisien
  • enjin menjadi lebih senyap
  • enjin tidak panas
  • panjangkan jangka hayat enjin
  • mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

Teruja dah nak pakai JTX Air Tracker ya? Macam mana nak pasang ya? Senang je,cuma tampal pada kotak air cleaner mengikut susunan segi tiga..(seperti gambar rajah dibawah)


  

Di bawah ini jumlah stiker yang sesuai untuk cc kereta kita ya:

Kereta Bawah 1,599 cc - 3 keping stiker


Kereta 1,600 cc - 2,999 cc - 6 keping stiker

Kereta 3,000 cc ke atas - 9 keping stiker


HARGA JTX-Air Tracker

1 SET : RM296.00

2 SET : RM 550.00

harga diskaun untuk sesiapa yang menghubungi kiki ya :)





You may also like

No comments: