Siapa mereka?

- ibu anak 3 kembali dengan bentuk badan yang lebih meyakinkan
- bakal pengantin yang kurus & memiliki bentuk badan sebelum hari perkahwinan
- ibu berpantang kurus & memiliki bentuk badan menawan sebelum habis pantang
- seorang isteri yang ingin memiliki anak dan mengandung selepas memakai premium beautiful
- anak dara yang tiada bentuk badan & kurang keyakinan diri
- seorang isteri & ibu yang dulunya hilang keyakinan didepan suami kini kembali bahagia bersama suami
- anak dara yang kurus kering kini memiliki bentuk badan dan pinggul yang menawan
- wanita yang menghadapi masalah slip disc yang teruk kini bebas bergerak dengan premium beautiful
- wanita yang dulu nya biasa sahaja lepas menjadi isteri sentiasa menawan disamping suami tercinta



APA RAHSIA MEREKA 
Corset No.1 Premium Beautiful
Testimoni Pengguna Premium Beautiful

- Superbrand
- Custom made
- Kuasa regangan 360'
- Mengandungi F.I.R
- Pengiktirafan dari pakar tulang
- Fabrik berkualiti dari Akwatek Akwadyne

70% kesihatan
30% kecantikan
100% keyakinan
 
TANPA DIET, UBATAN,PEMBEDAHAN & SUNTIKAN..

premium beautiful telah membantu mereka yg ada masalah seperti berikut :

- masalah period xteratur
- masalah utk hamil
- masalah rahim
- cyst or fybroid
- untuk berpantang
- kanser early stage
- masalah tulang belakang
- slipdisc
- period pain
- asthma
- sakit kepala or migrain
- melancarkan blood circle
- angin dlm badan 
- obesiti
 nak kurus
- pembentukan tubuh badan
- pengalihan lemak
- penjagaan rahim dan mengetatkan kewanitaan
- lenguh2 badan dan mcm2 lagi



SPECIAL OFFER SPECIAL PRICE FOR SERIUS BUYER ONLY...
FREE FITTING FREE CONSULTATION

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

 



 
















Premium beautiful bukan untuk di pakai ketat, sendat dan senak. tapi perlu di pakai selesa dan mudah kan pergerakkan kita seharian.


untuk dapatkan set premium beautiful yang sesuai dengan tubuh badan seseorang, ukuran badan diperlukan bagi menentukan size yang sesuai untuk anda.
ada empat bahagian yang perlu di ukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah :)




Hai readerssss...

Nak share dengan u all,real testimoni before and after pakai premium beautiful..Premium Beautiful memang betul-betul produk slimming terbaik...


Real Testimoni after Fitting Customer Premium Beautiful

Adik ni umur baru 25 tahun..Bekerja sebagai nurse di hospital Temerloh..Mula jatuh hati dengan PB setelah badan dia naik mendadak..Tapiiiiiiii haaa selepas sarung PB terus je happy sebab dah lain sangat-sangat bentuk badan dia..

Sebelum sarungkan Premium Beautiful, semua part nampak jatuh and after a few minutes sarung pb, yang jatuh tu semua naik push up balik ke atas.

Ni la antara kelebihan utama Premium Beautiful Corset. PB bagi instant result pada pemakai. Bila makin lama pakai, shape kita akan padat n ibarat tanah dalam pasu... So dont worry la bila ada yang menakut-nakutkan uol dengan "ala pakai corset ni kejap ke, lepas pakai then buka terburai la balik lemak-lemak tu"
Pls ignore that..just wear it at least 8 hours per day untuk u dapat shape 8 tahun kekal solid!


Real Testimoni after Fitting Customer Premium Beautiful
  Terserlah keayuan customer ni...Confident je kannn


Real Testimoni after Fitting Customer Premium Beautiful
Bila badan cantik,aset semua kemass...Confirmm puas hati...Suami bertambah sayangg...Rahsia rumah tangga bahagia..

Real Testimoni after Fitting Customer Premium Beautiful

Hehehe..ni barisan premnium beautiful expert...Kemain happy bila mentor share ilmu PB ni...

Kalau nak cuba premium beautiful ni jangan malu-malu contact kiki ya...Saya adalah agent yang terlatih dan saya PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT..


Free Gift and special gift untuk 10 pembeli terawal..!!!


Alhamdulillah, bangun pagi ni memang dah tak rasa letih dan mengantuk walaupun semalam tidur lewat sebab menghadiri majlis ilmu.
 Kalau sebelum ni, memang ada masalah lah bila bangun pagi. Badan akan rasa sakit-sakit, dan selalunya mata akan rasa mengantuk terutama bila di office.
Tapi, sejak dah guna pelapik tilam istimewa, Bio Velocity Sleep Mate ni, semua tu dah tak rasa lagi. Sekarang ni, bangun pagi rasa fresh, dan jarang lah mengantuk di office lagi.

Diperbuat dari bahan sinaran matahari dan garam laut dalam. Garam tersebut ditapis sebanyak 3 kali tapisan. Sinaran matahari dan garam buluh digabungkan menggunakan teknologi dari Korea kemudian disuntik ke dalam Bio Velocity.

Antara Kelebihan Bio Velocity Sleepmate ni:

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
Dan antara hasilnya ialah melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas. 

Memang best kalau tidur guna pelapik bvsm ni. Boleh jugak dibuat selimut

Bio Velocity Sleep Mate BVSM

Bio Velocity Sleep Mate BVSM


  Berminat nak rasakan sendiri kehebatan Bio Velocity Sleepmate (BVSM) boleh hubungi kiki..Penghantaran percuma je di Pekan,Kuantan..perkhidmatan pos laju bagi yang diluar kawasan..