Kelebihan Bio Velocity Sleep Mate BVSM

/
0 Comments
Alhamdulillah, bangun pagi ni memang dah tak rasa letih dan mengantuk walaupun semalam tidur lewat sebab menghadiri majlis ilmu.
 Kalau sebelum ni, memang ada masalah lah bila bangun pagi. Badan akan rasa sakit-sakit, dan selalunya mata akan rasa mengantuk terutama bila di office.
Tapi, sejak dah guna pelapik tilam istimewa, Bio Velocity Sleep Mate ni, semua tu dah tak rasa lagi. Sekarang ni, bangun pagi rasa fresh, dan jarang lah mengantuk di office lagi.

Diperbuat dari bahan sinaran matahari dan garam laut dalam. Garam tersebut ditapis sebanyak 3 kali tapisan. Sinaran matahari dan garam buluh digabungkan menggunakan teknologi dari Korea kemudian disuntik ke dalam Bio Velocity.

Antara Kelebihan Bio Velocity Sleepmate ni:

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti
Dan antara hasilnya ialah melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas. 

Memang best kalau tidur guna pelapik bvsm ni. Boleh jugak dibuat selimut

Bio Velocity Sleep Mate BVSM

Bio Velocity Sleep Mate BVSM


  Berminat nak rasakan sendiri kehebatan Bio Velocity Sleepmate (BVSM) boleh hubungi kiki..Penghantaran percuma je di Pekan,Kuantan..perkhidmatan pos laju bagi yang diluar kawasan..





You may also like

No comments: