This is my perfect "SET BERPANTANG"

I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set,ni  ade almost 5 set PB..


Jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan PB.


To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bile pakai bengkung biasa tu.. Tak kisahla harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!!

Baru je pakai PB tak sampai seminggu, badan dah semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai PB ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..!


Nak jimat, pilihla yang menyeksa badan dan batin..


Nak sihat cepat pilih PB..


Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah..


There's no other brand yang boleh menandingi PB..

Im so sorry but its the TRUTH..

Kalau utk ibu menyusu orang kate pilihla breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang i would say pilihla PB coz this is the best corset in the whole wide world!!!!

NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PB!!!
Trust me!!

Call/watsapp 017-9450512 untuk pertanyaan yang lebih lanjut...PREMIUM BEAUTIFUL set berpantang yang terbaikk..


*untuk para ibu yang baru yang baru lepas bersalin,atau para bakal ibu yang sedang mencari set untuk berpantang..saya amat mencadangkan berpantang dengan set premium beautiful ni..

Harga????jangan risau ya..ada special price untuk ibu-ibu dan bakal ibu..

 




Peluang anda menjadi pengedar Sabun Marine Essence bersama kami.
=================
100 % terbukti berkesan
=================

KINI tampil ,lebih harum ,lebih tahan lama sesuai untuk MUKA dan seluruh BADAN

=======================
FUNGSI & KEBERKESANAN SABUN MARINE ESSENCE
=======================

✔ hilangkan hitam celah badan
✔ hilang bau badan
✔ hilangkan jerawat
✔ kulit lebih lembap & tidak berminyak
✔ hilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
✔ hilangkan penyakit eczema
✔ cerahkan kulit muka & seluruh badan

=================
INGIN JADI PENGEDAR KAMI
=================

jika anda berminat untuk menjadi pengedar sah kami...dan menjana pendapatan lumayan,boleh contact kami ya.. :)


SMS / Whatsapp /call  :






Pengedar Seluruh Malaysia diperlukan.

Sekiranya anda pernah menggunakan Sabun Marine Essence, dan berminat untuk menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1000 sebulan, boleh segera hubungi kiki untuk maklumat lanjut mengenai teknik menjana pendapatan melalui online ;)

Latihan dan tunjuk ajar disediakan PERCUMA!

Whatsapp dan nyatakan "saya nak Sabun Ketiak"

Atau buat anda yang ingin menceburi bidang perniagaan online dengan pendapatan RM1000 hingga RM7000 sebulan, boleh msg atau whatsapp "NAK JADI PENGEDAR" ke nombor yang tertera..

Anda yang mendaftar sebagai pengedar sekarang, akan di beri tunjuk ajar dan bahan-bahan promosi secara PERCUMA !!!

PENGEDAR SABUN MARINE TERBESAR MALAYSIA

Kiki
0179450512
0129393042

==============================================

PAHANG
pengedar sabun ketiak untuk kawasan bentong, temerloh, bera, jengka, gambang, kuantan, pekan, chini, kampung tok sira, dan seluruh negeri pahang boleh segera hubungi:


Liza
011-2523 0786


Are you
017-750 5684


Zaza
019-307 5397




"Kemahuan pendorong kejayaan, Jangan menunggu waktu yang tepat untuk lakukan sesuatu,Kerana waktu tidak akan pernah tepat pada mereka yang MENUNGGU........



Salha Zain...penaung Top Leaders Circle dan juga Diiktiraf sebagai ICON SOHONITA MALAYSIA..Setiap yang berjaya pastinya bermula dari bawah..Bermula dari zero....

Cerita Salha bagaimana dia bermula...
(cubalah baca sampai habis.. jujur saya mengalirkan air mata..)

"After dah dengar peluang biz ni dari my mentor..Salha memang tak sabar sangat nk start…TAPI…mengenangkan yang Salha ni surirumah..memang takde modal…dalam account bank Salha ade balance RM14.60…itulah hasil bekerja selama hampir 6 tahun tapi tak pernah dapat saving..sebab macamana nk saving…income sebulan kalau bahagi 30 hari memang just cukup-cukup je..orang panggil income makan gaji ni mmg cukup untuk hari-hari..bukan income untuk saving..so modal mmg takde…masetu pulak..ingat nk pinjam husband tapi die tak kasi Salha buat biz ni..hmm….camane nk start nih???
Selain tu, macam2 halangan lain lagi before salha nk start biz ni…
Anak kedua Salha Irfan baru usia 2 bulan…tengah menyusu lagi..amin pulak baru 1thn setengah…masetu mmg takde bibik..nk ambik bibik pun tak mampu..and taktau nursery mane nk hanta my kids..sebab i tanye2 nursery memang mahal and yelah bile kite dah lame jadi surirumah and jage anak kite sendiri, mmg rase kalau boleh tanak orang lain jage anak kita…hati risau sgt..
Lagi satu, kereta cuma ade satu je…itulah our family car…dulu ade 2 kelisa tapi terpaksa jual satu untuk nk jimat kos..salha fikir camanela aku nk gerak kalau satu kereta ni…husband nk pakai kereta gi kerja..then aku nk buat biz…so howwww?

Macam2 yang bergelumang dalam fikiran Salha..sampai Salha buntu…i almost give up..tanye pendapat kawan2 salha and a few family members, semuanya tak kasi salha start dulu…”belum lagi..”..”ko tunggulah dulu..” “alah biz ni aku dengar (macam2 bende negative keluar)”..
Bile mentor tanye, Salha jawab maybe Salha tak dapat nk start lagi coz salha mmg takde modal and keadaan tak mengizinkan…i fikir maybe its not the right time for me..i jawab ..”nntilah, bile i dah ready i bagitau’..
After that Salha fikir balik…agak2 bila aku ready?? nnti kalau aku lambat, semangat aku pun dah hilang..hanis camane pun akan tetap kedepan and aku pulak kat mane?…takkan asyik duduk and bace blog hanis je…dari aku asyik bace je baik aku follow die..sampai bile aku nk jadi surirumah..sampai bila aku takde saving..anak2 aku makin lame makin besar..nursery, sekolah semua mahal..nk belanje pun cukup2 makan…apa persediaan aku untuk hari tua nnti…bile badan dah tak larat nk bekerja?
ku takde financial back up langsung…kalaula terjadi ape2 kt suami aku..sakit pening, ajal maut kite tak tau…ish..ape agaknya yang aku ade? mak ayah aku dah nk pencen..siape nk jage diorang nnti..Ya Allah…kuatkanlah hatiku ni Ya Allah…
From that moment..Salha tanamkan sifat degil…Kalau kite nk berjaya memang kene ade sifat degil ni…Salha terus mintak husband buatkan loan untuk dapatkan modal even mase tu husband still tak kasi..salha tak peduli…sebab yang nk buat bisnes salha..bukan husband salha..so salha ckp..”u tak payah risau, i will make sure takkan sentuh duit gaji u untuk bayar loan u ni” even mastu kepala nk pecah fikir..yeke aku ckp nih…aaaahhh…tak pedulila…buat jee.. and even macam2 obstacle nk dapatkan modal untuk salha start…tapi salha keraskan hati salha untuk buat jugak…kalau tak sekarang then bile lagi…??kannn??
After macam-macam cabaran, perit getir nk mendapatkan modal..Alhamdulillah…akhirnya salha berjaya kumpul modal and terus tak tunggu lagi untuk mula bisnes ni..I always believe that, “Journey of a thousand miles begin with the first step….”
=================================================
Ini kata2 power lahir dari lubuk hati salha yg paling dalam!!!
" Nak berjaya kena ada sifat degil . kita nak berjaya sebab nak ada backup untuk financial kita .Datang kerja hari-hari gaji yang kita dapat mampu tampung segala keperluan kita cuma saving kita lambat gemuk . Kita semakin tua tahap kesihatan pun semakin menurun selagi muda dan bertenaga nie kita usaha bersungguh-sungguh untuk berjaya . Bisnes ini terbukti mampu realisasikan impian anda untuk gemukkan jumlah simpanan anda , keluar dan bebas dari zon hutang serta bebas berbelanja. Kami ada barisan pemimpin yang muda , hebat dan berwawasan serta terbukti berjaya sedia berkongsi tips kejayaan mereka FREE pada anda dan pastikan anda pun jadi seperti mereka ."
TLC sesungguhnya anda sangat bertuah..! 






We love TLC....

JANGAN JADI MACAM HAMSTER. Sebenarnya, 95% di kalangan orang-orang kita berada di dalam situasi ini..

Jadi macam Hamster...lari setempat,laju plak tu..tapi tempatnya di situ juga..Dalam kehidupan orang2 sebegini, hidup mereka dikawal dan ditentukan oleh orang lain..

Mereka bukannya tak sedar, tetapi apa yang membelenggu mereka ialah TAKUT UNTUK BERUBAH..

Kalau kita tak ubah apa-apa,Tiada apa yang akan BERUBAH..




[BERSYUKURLAH & MERAYU-RAYULAH PADA ALLAH]

Sehari beratus-ratus kali bersyukur dan berterima kasih pada Allah..untuk setiap perkara yang berlaku terhadap u all sepanjang hari..Perkara-perkara kecik pun u all boleh minta pada Allah..
.
.
Contoh sebelum keluar rumah, u all minta siap-siap Allah bagi parking kat tempat oppoitment/ofis u all..Pastu, bila dah sampai sana, tup tup betul-betul dapat parking…U all kena faham dan tahu dan alert yang itu bukan coincident. Allah MAHA KASIH MAHA PENYANYANG huhuhuhu (berdiri bulu roma saya tulis ni, Allah! I want u only Allah!)
.

.
Itu memang betul-betul Allah yang bagi sebab u dah mintak tadi..So, cepat-cepatlah bersyukur dan berterima kasih pada Allah..Bila nampak yang Allah Maha Penyayang, apa yang kita mintak selalu dapat..selalu Allah beri…Ini akan membuatkan kita banyak bersyukur…Bila banyak bersyukur dan berterima kasih pada Allah..Dia akan beri apa saja yang kita minta..Syaratnya..YAKIN PADA DIA…kena sangat yakin bahawa Allah yang melorongkan segalanya..yakin Allah akan memberi..jangan langsung ada prasangka pada Allah dan sabotaj diri sendiri.. 


Calling for all my readers...yang mengenali dan tak dikenali.. Yang teringin nk bebas dari tekanan hutang..
Pm sy cepat2.. nak ajak buat  SIDE income @ EXTRA income..

Saya cuma nak anda yang berjaya macam saya dan rakan-rakan saya...Kerana masih ramai yang hidup cukup-cukup mkn. Niat saya nak share peluang..nak tolong ubah hidup anda..

Biznes bersama sama kumpulan yang besar,yang diterajui oleh Proven Multimillionaire..Dan juga diiktiraf oleh kerajaan malaysia sebagai ICON SOHONITA Malaysia..

Top Leaders Circle (TLC) juga membimbing semua usahawan-usahawan ke arah mencapai Matlamat Masing-masing..

Dengan system biznes yang lebih teratur dan Biznes Plan yang mudah telah melahirkan ramai usahawan yang berjaya...

Anda berminat untuk dibimbing? Anda perlu ubah hidup anda? contact nuzul..saya akan bantu dan tunjukkan plan biznes bersama TLC..

we love tlc.. 






Kami adalah TLC...
               ...TLC adalah kami

Assalam Readers...hari ni saya nak share dengan readers semua testimoni terbaru saya yang memilih premium beautiful...Sempena Tsunami PB ni saya membuat PROMOSI sejak bulan 10 (oktober) sehingga la abis tahun 2014 ini dan ternyata mendapat sambutan hangat dari seluruh negara...

Pakej Promosi yang MURAH dan berserta FREE GIFT ini terbuka pada semua pelanggan yang menghubungi saya dan pn Zakiah sahaja..

MURAHH !! FREE GIFT !! FREE FITTING !! FREE SERVIS !! FREE CONSULTATION !!

Ok jom saya nak share beberapa testimoni yang real (tanpa edit) ..

Badan lebih kemas dan tiada lemak berlebihan

Slim dan nampak lebih muda dari usia,Sudah berkahwin dan mempunyai anak



Set Berpantang..selepas bersalin kembali dapat bentuk badan yang cantik








Ibu anak Lima..Perubahan Ketara


Harga set Premium Beautiful ni mengikut saiz badan masing-masing..Harga PROMOSI akan diberi jika menghubungi kiki ya



Phewwwww..kes Tsunami PB ni betul-betul dah menghuru harakan semua orang..Ramai yang tertanya tanya apa la tsunami PB ni..Habis viral di media-media sosial dan internet..

U all nak tau tak apa itu tsunami PB yang hangat diperkata kan tu???haaaa jom tegok ni...








ok yang ini pulak antara customer yang pakai premium beautiful Tsunami ni..

PERUBAHAN KETARA PADA BAHAGIAN PERUT DAN BREAST

PERUBAHAN KETARA PADA BAHAGIAN PERUT DAN BADAN LEBIH KEMAS

KEMAS DAN BREAST LEBIH UP


REAL TESTIMONI





BILA DAH SLIMM...WAJAH LEBIH KELIHATAN MUDA DARI USIA






Nak lihat lebih banyak testimoni Tsunami PB ni..u oll contact kiki ya..Banyak lagi new testimoni hot from oven..





Kanser payudara terjadi apabila sel normal payudara bertukar struktur dan merebak. Ia menjangkiti tisu dan bahagian lain yang berdekatan seperti kelenjar atau lobul, pembuluh darah, salur limfa dan nodus limfa. Kebiasaannya tumor terbentuk kerana pengumpulan sel abnormal. Kesemua jenis tisu di dalam payudara boleh membentuk kanser tetapi biasanya ia bermula di dalam kelenjar atau duktus.
Kanser payudara meyumbangkan peratus yang tertinggi bagi penyakit kanser di kalangan wanita. Kanser payudara berada di tangga kelima bagi kadar kematian akibat kanser dan merupakan penyumbang utama kematian akibat kanser di kalangan wanita. Di sepanjang hidupnya seseorang wanita mempunyai risiko mengidap kanser payudara sebanyak 1 dalam 8 dan kemungkinan meninggal dunia akibatnya adalah 1 dalam 28.

Punca Kanser Payudara

Setakat ini tiada siapa yang benar-benar pasti apa punca kanser payudara. Antara faktor yang sering dikaitkan dengan kanser payudara termasuk sejarah kanser dalam keluarga, umur, genetik, pil perancang keluarga, berat berlebihan dan gaya hidup kurang aktif. Menurut Dr. Joseph Mercola, antara punca utama kanser payudara adalah kekurangan nutrien dan pendedahan kepada pencemaran alam sekitar. Institut Penyelidikan Kanser Amerika menganggarkan bahawa kira-kira 40 peratus daripada kes kanser payudara di Amerika boleh dicegah jika orang ramai membuat pilihan gaya hidup yang lebih bijak.
Tanggal 1 November 2014 merupakan tarikh keramat buat semua warga Pahang Darul Makmur. Stadium National Bukit Jalil menjadi saksi kepada kejayaan pasukan Pahang yang boleh dikategorikan sebagai pasukan luar biasa dikancah bola sepak Malaysia. Tahun ini sekali lagi Pahang membuktikan mereka adalah juara Piala Malaysia 2014. Tapi kali ini adalah final idaman ramai iaitu bertemu JDT 1. 

Perlawanan yang berlarutan sehingga ke tendangan penalti selepas keputusan terikat 2-2. Pada babak pertama Pahang membuka tirai jaringan hasil daripada tendangan percuma Azidan di tanduk tepat oleh Dickson Nwakame menewaskan Al-Hafiz. Tetapi jaringan tersebut tidak bertahan lama kerana Figuaera pula menjadi pemusnah dengan jaringan gol hasil daripada kekecohan di hadapan gol. 

Sebelum melangkah ke bilik persalinan JDT 1 pula mendahului pasukan Pahang hasil daripada jaringan Diaz menewaskan Khairul Azhan. Di dalam kesibukkan Pahang mencari gol penyamaan Saifulnizam atau lebih dikenali sebagai Poyeng dilayangkan kad merah kerana menumbuk Amri Yahya. 53 minit merupakan masa yang panjang untuk diharungi oleh pasukan Pahang yang terpaksa berhadapan 11 orang pemain JDT sedangkan mereka hanya 10 orang. 

Walaubagaimanapun sekali lagi mereka membuktikan kehebatan dan luar biasa mereka di atas padang kerana jaringan penyamaan daripada Dickson Nwakame sangat-sangat ditunggu oleh puluhan ribu penyokong Pahang. 

Perlawanan berterusan sehingga masa tambahan dan sepakan penalti. Sekali lagi Pahang  membuktikan mereka telah bersedia untuk menjulang Piala Malaysia 2014 dengan meletakkan pemain pertahanan dan Hafiz Kamal untuk menendang. Khairul Azhan menjadi wira Pahang kerana menyelamatkan sepakan penalti Shahrul Idhlan Talaha. 

Tahniah Pahang dan cuba lagi JDT. Bola itu bulat. Bola itu kejam.








Tahniah Pahang