BERSYUKURLAH & MERAYU-RAYULAH PADA ALLAH

/
0 Comments
[BERSYUKURLAH & MERAYU-RAYULAH PADA ALLAH]

Sehari beratus-ratus kali bersyukur dan berterima kasih pada Allah..untuk setiap perkara yang berlaku terhadap u all sepanjang hari..Perkara-perkara kecik pun u all boleh minta pada Allah..
.
.
Contoh sebelum keluar rumah, u all minta siap-siap Allah bagi parking kat tempat oppoitment/ofis u all..Pastu, bila dah sampai sana, tup tup betul-betul dapat parking…U all kena faham dan tahu dan alert yang itu bukan coincident. Allah MAHA KASIH MAHA PENYANYANG huhuhuhu (berdiri bulu roma saya tulis ni, Allah! I want u only Allah!)
.

.
Itu memang betul-betul Allah yang bagi sebab u dah mintak tadi..So, cepat-cepatlah bersyukur dan berterima kasih pada Allah..Bila nampak yang Allah Maha Penyayang, apa yang kita mintak selalu dapat..selalu Allah beri…Ini akan membuatkan kita banyak bersyukur…Bila banyak bersyukur dan berterima kasih pada Allah..Dia akan beri apa saja yang kita minta..Syaratnya..YAKIN PADA DIA…kena sangat yakin bahawa Allah yang melorongkan segalanya..yakin Allah akan memberi..jangan langsung ada prasangka pada Allah dan sabotaj diri sendiri.. 
You may also like

No comments: