Premium Beautiful "SET BERPANTANG" Moden

/
0 Comments
This is my perfect "SET BERPANTANG"

I choose Premium Beautiful.. Kalau orang lain beli cuma satu set,ni  ade almost 5 set PB..


Jauhnya perbezaan bengkung biasa mak bidan yang berbelit-belit dengan PB.


To be frank, bengkung biasa buatkan badan makin sakit, peranakan terasa bengkak and lambat kecut, sakit pinggang yang teramat, dan perut tak mudah kempis.. Kesimpulannya, rasa nak marah bile pakai bengkung biasa tu.. Tak kisahla harga dia murah, tradisi turun temurun atau etc.. Kalau tak selesa, its a BIG NO for me!!

Baru je pakai PB tak sampai seminggu, badan dah semakin segar dan sihat, peranakan mengecut, pengaliran darah semakin lancar, sakit pinggang hilang, perut semakin kempis, and bak kata pakai PB ni rase macam badan macam hangat and segar macam lepas kene urut dari spa dekat Bvlgari Hotel, Bali..!


Nak jimat, pilihla yang menyeksa badan dan batin..


Nak sihat cepat pilih PB..


Hah! Untuk ibu yang fully breast feed pulak, susu jadi semakin banyak dan rezeki baby mencurah-mencurah..


There's no other brand yang boleh menandingi PB..

Im so sorry but its the TRUTH..

Kalau utk ibu menyusu orang kate pilihla breast pump Medela coz itu yang the best and kalau ibu berpantang i would say pilihla PB coz this is the best corset in the whole wide world!!!!

NOTHING WILL BEAT THE GOODNESS OF PB!!!
Trust me!!

Call/watsapp 017-9450512 untuk pertanyaan yang lebih lanjut...PREMIUM BEAUTIFUL set berpantang yang terbaikk..


*untuk para ibu yang baru yang baru lepas bersalin,atau para bakal ibu yang sedang mencari set untuk berpantang..saya amat mencadangkan berpantang dengan set premium beautiful ni..

Harga????jangan risau ya..ada special price untuk ibu-ibu dan bakal ibu..

 






You may also like

No comments: