Hai readers...Hari ni dah start tahun baru kan...Mesti masing-masing ada azam baru kan..Tadi saya ada dengar kat radio Era,ramai pulak yang azamnya ialah nak kurus dan nak slim melim..

Senang je kalau nak kurus slim melim tanpa makan ubat,tanpa sedut lemak,dan tanpa diet...Saya ada petua mujarab yang selamat dan terjamin sihat...

Haaaaa..korang nak tau tak caranya??

1.Pakai je premium beautiful ni KONSISTEN selama 8jam sehari..(nak pakai lebih pun takpe..lagi bagus)
*Kerana pakai premium beautiful boleh membantu membakar lemak sehingga 900 kalori untuk 1 jam..Kalau pakai konsisten 8jam sehari,anda boleh membakar kalori sehingga 7200 kalori sehari..Kalau pakai lebih????WOWWWW

2.Ok , untuk baru-baru pakai kalau boleh elakkan la minum ais sangat..Ais kan boleh membuncitkan perut..

3.Jangan la minum berdiri...Orang tua-tua kata minum berdiri pun faktor utama perut buncit...Lagipun tak manis la kan minum berdiri..hihihihi

Senangkan nak kurus dan slim..Tak perlu diet,tak perlu berlari 10 pusingan padang bola :)

Selamat Mencuba Semua :)  :)






















Dieorang semua ni pemakai yang konsisten..Semuanya dapat shape dan kurus dalam masa yang singkat..

Kenapa Wanita perlu memilih Bio Saleza ???Wajib tengok demo ini..





Premium Set Gift A

Bio Seleza Feminine Pad (MIXED) mengandungi:

1) Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner) x 2 pek (30 keping pantyliner setiap pek)
2) Bio Seleza Feminine Pad (Day Safe) x 2 pek (10 keping setiap pad)
3) Bio Seleza Feminine Pad (Night Safe) x 1 pek (8 keping)
4) Bio Seleza Feminine Pade (Night Safe - Extra Long) x 1 pek (8 keping)

HARGA : RM 142.00

FREE DELIVERY !!


Premium Set Gift B

Bio Seleza Feminine Pad (PANTYLINER) mengandungi:

1) 6 pek yang mengandungi 30 keping pantyliner (jumlah 180 keping pantyliner)

HARGA : RM 150.00

FREE DELIVERY !!



Premium Set Gift C

Bio Seleza Feminine Pad (DAY SAFE) mengandungi:

1) 10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari (jumlah 60 keping)

HARGA : RM 139.00

FREE DELIVERY !!


* call atau whatsapp untuk dapatkan potongan harga 

================================================

AGENT Seluruh negara juga sangat diperlukan..Kepada yang berminat untuk menambah pendapatan,atau nak buat full time dialu alukan untuk menghubungi saya...FREE training,FREE coaching...

 

Anda nak berapa sebulan??? RM500?? RM1000?? RM2000?? RM3000??  Anda yang tentukan..saya hanya akan guide untuk dapatkan... 

 

Berminat boleh contact :


Sekadar Renungan bersama...





    Alhamdulillah, Top Leaders Circle semakin meluaskan empayarnya. Dan kali ini bersama TLC Pahang yang semakin berkembang dan jumlah usahawan pun semakin bertambah dari sehari ke sehari. Makin ramai yang ambil peluang bijak menyertai Top Leaders Circle. Sebab utamanya TLC memang diyakini dapat membimbing usahawan-usahawan muda yang ingin berjaya. Memang dah ada bukti kejayaan dari mentor-mentor dalam TLC sendiri.
     


    Kenapa Top Leaders Circle?
    Top Leaders Circle ni telah mendapat pengiktirafan sendiri dari kerajaan Malaysa di mana Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga Dan Masyarakat sendiri telah menobatkan Top Leaders Circle sebagai icon Sohonita Malaysia. Sohonita ni bermaksud Small Office, Home Office di mana kami menekankan business melalui social media. Training memang diberikan percuma kepada ahli Top Leaders Circle. Dan, di samping marketing strategy yang memang terbukti berjaya. 

    Produk?
    Produk memang tak perlu nak risau, sebab produk yang kami jual memang mendapat sambutan hangat dari pengguna, yang telah berada di pasaran selama lebih 20 tahun dan mendapat pengiktirafan superbrand.


                     Ini sebahagian dari usahawan TLC di Pahang.

    Di Pahang ini juga, kami mengadakan training dan majlis ilmu secara percuma. Aktiviti yang dilakukan juga sama seperti aktiviti TLC di Kuala Lumpur. Semua usahawan TLC tak kira di mana saja tetap mendapat ilmu yang sama. Dan inilah keistimewaan berada dalam Top Leaders Circle kerana sentiasa je dilimpahi dengan ilmu yang mencurah-curah.























                                Sentiasa dilengkapi dengan ilmu business.


    Belajar tentang ilmu Premium Beautiful. Ini penting untuk memastikan servis yang diberikan adalah yang terbaik. Sebagai Premium Beautiful Expert, kami akan berikan servis dari awal, mengambil ukuran badan untuk memastikan saiz yang diberikan bertepatan, supaya bila pakai rasa selesa dan memudahkan proses alihan lemak berlaku dengan lebih berkesan. Malah servis ini bukan saja sebelum fitting, tapi selepas fitting pun masih mendapat servis yang sama.
      

    Kejayaan TLC Pahang


     









    TLC Pahang juga mecipta kejayaan besar bila dapat menjual berpuluh-puluh set Premium Beautiful setiap bulan.

     So, kepada anda yang berada di Pahang, jangan lepaskan peluang untuk mencipta kejayaan dengan kami. Banyak benefits lain yang anda boleh dapat dengan kami Top Leaders Circle. Anda akan dilatih untuk menjadi usahawan yang berjaya dan menguasai jualan online.

    Orang Pahang, jom sama-sama kita jadi jutawan muda :D

      PROJECT MANAGER TLC PAHANG
    Nuzul / Zakiah
    017-9450512
    012-9393042


    Kalau pergi kuantan tak sah kalau tak makan makanan laut special..Sebab makanan laut disini semuanya sedappppppp...Mana taknya,semunya freshh baru naik dari laut..
    Kalau dah sebut kuantan confirm la lokasinya di Tanjung Lumpur kan..Sepanjang jalanya dipenuhi kedai-kedai dan restoran seafood yang semuanya sedap-sedap belaka...
    Tapii ni saya nak citer pasal sebuah kedai ni..Nama kedai ni Wild Wild Weatern Food (WWWF).

    Dan....menunya yang paling buat saya terbawa bawa sampai dalam mimpi mestilah Megi Ketam ni...Perghhhh sedap sampai menjilat bahu...hihihih
    Ketam segar dan bersaiz besar ni memang kalau makan tu membuatkan kita tak pandang kiri kanan dah..



     Adussss tengok gambar pun dah terliur dan terus terasa lapar...Sambil tengah menaip ni pun saya dah meleleh air liur...Yang bestnya dalam meggi ni bukan sekadar megi kosong je..ada lagi masukkan bahan - bahan lain seperti sotong,ayam dan sayur...Pendek kata kalau makan tu memang puas hatiiiiii.

    Tapi di kedai ni bukannya ada menu ni je...Banyak lagi menu seefood lain dan ada juga western food...pendek kata complete lah menu di kedai ni..



    Alamat Wild Wild Western Food Tanjung Lumpur Kuantan Pahang :
    DM 11, TELUK BARU TANJUNG LUMPUR, 26060 KUANTAN PAHANG DARUL MAKMUR. ( SEBELAH PETRONAS TANJUNG LUMPUR )

    Kedai ni mula beroperasi mula pukul 4.00 petang sampai lah ke 3.00 pagi.
    Uol kalau jalan-jalan area kuantan tu try la singgah sini ye. Bagi saya ni antara tempat makan yang best di pahang.