Petua Kuruskan Badan

/
0 Comments
Hai readers...Hari ni dah start tahun baru kan...Mesti masing-masing ada azam baru kan..Tadi saya ada dengar kat radio Era,ramai pulak yang azamnya ialah nak kurus dan nak slim melim..

Senang je kalau nak kurus slim melim tanpa makan ubat,tanpa sedut lemak,dan tanpa diet...Saya ada petua mujarab yang selamat dan terjamin sihat...

Haaaaa..korang nak tau tak caranya??

1.Pakai je premium beautiful ni KONSISTEN selama 8jam sehari..(nak pakai lebih pun takpe..lagi bagus)
*Kerana pakai premium beautiful boleh membantu membakar lemak sehingga 900 kalori untuk 1 jam..Kalau pakai konsisten 8jam sehari,anda boleh membakar kalori sehingga 7200 kalori sehari..Kalau pakai lebih????WOWWWW

2.Ok , untuk baru-baru pakai kalau boleh elakkan la minum ais sangat..Ais kan boleh membuncitkan perut..

3.Jangan la minum berdiri...Orang tua-tua kata minum berdiri pun faktor utama perut buncit...Lagipun tak manis la kan minum berdiri..hihihihi

Senangkan nak kurus dan slim..Tak perlu diet,tak perlu berlari 10 pusingan padang bola :)

Selamat Mencuba Semua :)  :)






















Dieorang semua ni pemakai yang konsisten..Semuanya dapat shape dan kurus dalam masa yang singkat..



You may also like

No comments: