Top Leaders Circle Pahang

/
0 Comments
    Alhamdulillah, Top Leaders Circle semakin meluaskan empayarnya. Dan kali ini bersama TLC Pahang yang semakin berkembang dan jumlah usahawan pun semakin bertambah dari sehari ke sehari. Makin ramai yang ambil peluang bijak menyertai Top Leaders Circle. Sebab utamanya TLC memang diyakini dapat membimbing usahawan-usahawan muda yang ingin berjaya. Memang dah ada bukti kejayaan dari mentor-mentor dalam TLC sendiri.
     


    Kenapa Top Leaders Circle?
    Top Leaders Circle ni telah mendapat pengiktirafan sendiri dari kerajaan Malaysa di mana Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga Dan Masyarakat sendiri telah menobatkan Top Leaders Circle sebagai icon Sohonita Malaysia. Sohonita ni bermaksud Small Office, Home Office di mana kami menekankan business melalui social media. Training memang diberikan percuma kepada ahli Top Leaders Circle. Dan, di samping marketing strategy yang memang terbukti berjaya. 

    Produk?
    Produk memang tak perlu nak risau, sebab produk yang kami jual memang mendapat sambutan hangat dari pengguna, yang telah berada di pasaran selama lebih 20 tahun dan mendapat pengiktirafan superbrand.


                     Ini sebahagian dari usahawan TLC di Pahang.

    Di Pahang ini juga, kami mengadakan training dan majlis ilmu secara percuma. Aktiviti yang dilakukan juga sama seperti aktiviti TLC di Kuala Lumpur. Semua usahawan TLC tak kira di mana saja tetap mendapat ilmu yang sama. Dan inilah keistimewaan berada dalam Top Leaders Circle kerana sentiasa je dilimpahi dengan ilmu yang mencurah-curah.























                                Sentiasa dilengkapi dengan ilmu business.


    Belajar tentang ilmu Premium Beautiful. Ini penting untuk memastikan servis yang diberikan adalah yang terbaik. Sebagai Premium Beautiful Expert, kami akan berikan servis dari awal, mengambil ukuran badan untuk memastikan saiz yang diberikan bertepatan, supaya bila pakai rasa selesa dan memudahkan proses alihan lemak berlaku dengan lebih berkesan. Malah servis ini bukan saja sebelum fitting, tapi selepas fitting pun masih mendapat servis yang sama.
      

    Kejayaan TLC Pahang


     









    TLC Pahang juga mecipta kejayaan besar bila dapat menjual berpuluh-puluh set Premium Beautiful setiap bulan.

     So, kepada anda yang berada di Pahang, jangan lepaskan peluang untuk mencipta kejayaan dengan kami. Banyak benefits lain yang anda boleh dapat dengan kami Top Leaders Circle. Anda akan dilatih untuk menjadi usahawan yang berjaya dan menguasai jualan online.

    Orang Pahang, jom sama-sama kita jadi jutawan muda :D

      PROJECT MANAGER TLC PAHANG
    Nuzul / Zakiah
    017-9450512
    012-9393042




    You may also like

    No comments: