Sebahagian besar pengidap kanser bermula dengan pertumbuhan cyst dalam badan. 

Sooo... untuk mencegah daripada KANSER, cyst perlu dihapuskan terlebih dahulu.

MENGELAK LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT.

APE ITU CYST ???
Cyst adalah kantung tertutup yang mungkin mengandungi udara, cecair, atau separa pepejal bahan. Cyst boleh hilang dengan sendirinya atau MUNGKIN PERLU DIKELUARKAN MELALUI PEMBEDAHAN.

KEPELBAGAIAN CYST ??
Cyst boleh wujud dalam :-

Ovari
Breast
Dan lain2 lagi...

Banyak lagi sebenarnya, tapi just nak focus on 2 tempat je iaitu Ovari dan Breast. 

CYST DALAM OVARY
'
** Cyst dan Fabroid bukan bende yang sama yer **

Ovarian Cysts - Poket yang berisi lendir/air yang terjadi didalam atau dipermukaan ovari. Ia adalah kejadian yang kerap berlaku dan kebanyakkannya wanita tidak menyedari yang mereka mengalaminya ia jarang memberikan simtom atau gejala. 

Fabroid - Merupakan tumor atau ketumbuhan tidak berkanser didalam rahim, yang PALING BIASA TERJADI DIKALANGAN WANITA (anak dara, mak dara, semualah yg berjantina wanita)...
Jika bernasib baik FABROID tidak akan mendatangkan masalah kepada tuannya dan jarang memerlukan rawatan TETAPI FABROID PERLU DIBERI RAWATAN SEGERA SEKIRANYA IA MENYEBABKAN GEJALA2 HAID BANYAK DAN MENYAKITKAN DAN PENDARAHAN BERLAKU DIANTARA KITARAN HAID DAN JUGA DILUAR JULAT HAID BULANAN.

CYST DALAM BREAST

Cyst dalam breast adalah cecair yang tidak berbahaya (benign) - kantung berisi tisu. Ia boleh membesar tepat dalam tisu payudara.

BAGAIMANA PB BOLEH MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN CYST DAN FABROID ??

Didalam Premium Beautiful terdapat teknologi F.I.R (FAR INFRARED) yang mampu mengecutkan dan seterusnya menghilangkan cyst yang wujud dalam ASET anda tersebut.

Nanti saya akan post pulak apa itu FIR.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulkuantan #tsunamipb

www.nuzulhafiz.com


 

Assalamualaikum readers..Thanks sudi singgah ke blog saya..Hari ni saya nak share dengan u olls semua yang baru ni saya menyertai seminar diamond dolomite..Perasaan memang terujasss sebab ni lah first time saya join seminar ni..
Dapat mendengar dan menyerap aura-aura positif dari Jutawan dan otai-otai yang sudah melebihi 12 tahun dalam biznes ni..
Syukur sangat-sangat kerana dipertemukan dengan biznes dan pemimpin-pemimpin hebat dalam biznes ini..Mereka semua tidak lokek ilmu dan tak pernah jemu untuk membimbing kami.
CDM Azlan deraman,ini lah mentor kami,seorang jutawan yang sangat humble,tidak pernah jemu membimbing,mengajar dan berkongsi segala ilmu dan pengalaman beliau..
 

bersama CDM Azlan Deraman
Kami protege CDM Azlan Deraman

















 


Syukur alhamdulillah...Lega rasanya bila sakit belakang ni makin sembuh...

Ramai tak yang mengidap sakit belakang atau slip disc ni???

ok just nak share dengan semua...Dulu lepas saya excident memang saya mengalami sakit belakang yang menyukarkan utk buat kerja-kerja berat...Nak tidur pun tak lena sebab selalu sakit-sakit...Sampai la saya diperkenalkan dengan waist nipper premium beautiful ni...Premium beautiful ni corset kesihatan dan kecantikan wanita yang menggunakan teknologi Far Infra Red...Bagi orang lelaki tak perlu la pakai 1 set hehehe...Orang lelaki hanya pakai waist nipper sahaja..Saya pakai waist ni,dan alhamdulillah sakit belakang saya makin sembuh...Kalau dulu nak drive dari pekan nak pergi kuantan pun tak larat sebab tak boleh duduk lama-lama dalam kereta...Tapi sekarang saya dah boleh drive dari pekan ke kuala lumpur balik hari tanpa ada masalah sakit belakang... ofcoz la kita happy kan bila dah tak sakit macam dulu...Sebab dulu kalau sakit hanya mampu telan ubat tahan sakit je...

So,pada sesiapa yang ada masalah macam saya ni,saya sarankan u oll pakai la waist niper premium beautiful ni...InshaAllah dapat mengurangkan kesakitan dan inshaAllah boleh sembuh dengan izinNYA..

Kita manusia hanya ikhtiar... :) :)






Wahhhhh...tak sangka rupanya kat pekan pun ada nasi kerabu sedap..Memang sedap dengan lauk pauk yang pelbagai...

Saya ni memang jenis kuat makan..hahaha

Tapi nasib baik la memang pemakai #premiumbeautiful ...Kalau tak mamang kembang la badan ni...Mana taknyer..Hari-hari mau nasi kerabu ni tiap kali breakfast...

lokasi kedai ni di peramu pekan,berhadapan dengan kolej ICAM pekan...Selamat menjamu selera :)
Real Testimoni pengguna tegar Zazalina Othman
------------------------------------------------------------
Dalam entry sebelum ini, Zaza dah janji nak kongsi testimoni pengguna Premium Beautiful kan. So dalam entry ini, Zaza nak share testimoni dari Zaza sendiri. My own testimonial. Selama ini selalu orang akan cakap, bolehkah orang kurus pakai Premium Beautiful? Apa pendapat uolls? Perlu ke tak perlu?

Zaza mula pakai Premium Beautiful ini tahun lepas setelah bersama dengan TLC. Sebelum ini, Zaza memang tak pernah ambil tahu pasal korset-korset ni. Tak kiralah Premium Beautiful atau jenama lain, Zaza memang tak tahu pun. Sebab Zaza ni memang dalam kategori kurus dan underweight. Berat Zaza sebelum ni cuma 40kg je. Paling tinggi pernah capai pun 42kg. Tapi, still dalam kategori underweight kalau tengok pada ketinggian Zaza. Kalau ikut bmi, berat yang ideal untuk Zaza ialah dalam 45kg-50kg. Memang terkurang banyak tu.

Memang sebelum ni, rakan-rakan selalu mempertikaikan kekurusan Zaza tu. Selalu je dengar orang kata kurus sangat pun tak lawa :p Itupun Zaza rasa Zaza gemuk tau. Macam pelik je bila orang kata Zaza kurus sangat. Dan sebenarnya bosan bila dengar orang cakap macam tu. Zaza memang tak pernah diet atau buat senaman untuk maintainkan badan. Mungkin sebab metabolisme Zaza tinggi.

Bila dah mencapai usia 30-an, Zaza mula rasa, tahap metabolisme badan semakin berkurang. Badan terasa berat. Bila timbang, takdalah pulak naik. Badan pun cepat letih dan tak secergas dulu. Ini memang merisaukan Zaza lah. Seriously, Zaza memang takut sangat perubahan saiz badan. Kalau boleh Zaza nak pakai saiz S je sampai bila-bila. So, apa yang Zaza buat, Zaza kurangkan makan. Tapi, bila tahap metabolisme badan kita berkurang, tau tak, kalau kita kurangkan makan pun, memang tak beri apa-apa kesan dan risiko nak bertambah saiz tu memang tinggi. Takutnya!!

Bila dah join TLC, tengok rakan-rakan dalam TLC ada yang maintain saiz badan walaupun dah beranak 2-3, Zaza jadi berminat nak pakai Premium Beautiful. Mula-mula samalah macam pendapat orang lain. Dah kurus, perlukah nak pakai Premium Beautiful? Tapi, bila Zaza study fungsi FIR yang ada pada Premium Beautiful ni, Zaza jadi semakin berminat dan ambil keputusan nak pakai Premium Beautiful. 


Seronok dapat berkongsi pengalaman bersama Premium Beautiful
Seriously, memang banyak sangat perubahan yang Zaza rasai selepas setahun ber Premium Beautiful.

1. Sekarang, berat Zaza 45kg! Dah tak tergolong dalam kategori underweight lagi ataupun orang selalu gelarkan kurus kering. Ahaks.

2. Dah boleh rasa tahap metabolisme Zaza dah kembali normal. Makan banyak ke, makan sikit ke, badan rasa selesa je. Dah tak risau sangat kalau makan terlebih kuantiti. Berat masih maintain 45kg.

3. Ni yang paling best tau! Postur badan dah lain. Zaza rasa lebih berkeyakinan. OMG. Tengok gambar sebelum ni, baru Zaza tau yang Zaza ni ada masalah bongkok jugak.  Dan baru lah Zaza faham yang selama ni kawan-kawan cakap Zaza kurus sangat tu. Sebab memang ketara sangat perubahan Zaza dulu dan sekarang. Dan ada shaping dari dulu. :p

4. Pinggang Zaza maintain 24 inchi uolss tak kisahlah sebelum dan selepas makan :D
5. Nampak lagi muda? Haha, yang ni Zaza no komen. Ni orang yang cakap. Tapi bila Zaza beritau umur sebenar Zaza, ramai yang tak percaya :p

6. Dah tiada masalah sakit belakang lagi. Dulu duduk 8 jam mengadap komputer dekat office memang meleguhkan. Dan rasa lebih cergas dan ceria sejak pakai Premium Beautiful.

Zaza memang recommend sangat-sangat Premium Beautiful ni dekat semua wanita, tak kiralah saiz badan apa pun. Terutama untuk mereka yang merasakan diri mereka kurus. Jangan terlampau berpuas hati dengan saiz badan anda. Akan ada satu masa, badan kita akan naik, bila tahap metabolisme semakin menurun yang disebabkan faktor usia. Tak bestlah kalau sekarang kita memang berbangga dengan badan kita yang kurus cantik tu, tapi sangat tak best bila tiba-tiba badan kita mula berubah saiz, dan orang-orang sekeliling kita mula tegur perubahan saiz kita. Tapi, best kalau, badan kita tetap cantik sampai bila-bila sampai orang pun akan tanya, eh, u dulu dengan sekarang pun maintain je kan.
Zaza masa dulu. Masa ni berat 40kg je.
Bila tengok gambar ni, baru perasan, Zaza ada masalah postur.




Hari pertama dengan Premium Beautiful. Nampak bezakan dari segi postur dan shape badan.

Waktu kurus ni lah waktu terbaik untuk kita kekalkan badan kita. Sebab bila dah naik, kita terpaksa bekerja keras pula nak dapatkan balik saiz kita. 

Seronok kan bila tengok gambar kita setiap tahun kita maintain je saiz S, dari terpaksa lihat setiap tahun ada pertambahan saiz badan. Ngeri kan. So, bertindaklah dari sekarang. Premium Beautiful ni merupakan jalan yang paling senang lah untuk kekalkan saiz anda :D

So, jawapan kepada soalan Zaza tadi, adakah orang kurus boleh pakai Premium Beautiful? Jawapan Zaza, boleh sangat dan memang perlu!



Jom kita cantik dan sihat!

contact Nuzul / Zaza
017-9450512 / 019-3075397
Assalam semua..apa kabar? Terima kasih sudi luangkan masa baca blog Nuzul. Lama Nuzul tak berceloteh kat blog ni kan. Anyway hari ni Nuzul teringin nak share pada korang semua perasaan Nuzul tentang perniagaan ni.

Actually bukan mudah untuk Nuzul memahami perniagaan seperti ini sebab selalu kita lihat orang buat atau dengar kata2 dari orang lain tanpa mendalami sendiri bagaimana ianya beroperasi.Nuzul suka berniaga tapi tak pernah berniaga, tak tahu nak mula, takut kalau tak jadi atau separuh jalan je. Tapi alhamdullilah sejak kenal Top Leaders Circle banyak sangat Nuzul belajar dari segi perniagaan mahupun life.

Kat sini Nuzul nak terangkan antara soalan yang selalu kita fikirkan bila nak cuba berniaga. 

1   . Takde masa, kerja penat balik lewat.
Sebenarnya bab masa ini bukan kita ni takde masa atau tak cukup masa, cuma kita tak tahu nak uruskan masa. Pengurusan masa yang betul insyallah yang susah jadi senang. Kalau dulu masa sekolah disiplin itu penting kenapa tidak sekarang kita bekerja bekeluarga amalkan disiplin. Yang ada anak lagi kena uruskan masa dengan betul. Kerja memang penat dan kerja tak pernah habis tapi sanggup ke kita bersusah bekerja seperti ini sampai kita tua? Rakan kongsi rata-rata masih bekerja tapi mereka belajar bahagikan masa mengikut rutin harian yang diberi leader, alhamdullilah business hujung jari je secara online boleh buat dimana2 pada bila2 masa. Takpe kot kalau kita susah 2/3tahun ni buat 2kerja asalkan satu hari nanti kita dapat lepaskan tekanan kerja kita dengan bekerja dari rumah tapi income seperti manager atau CEO.

2.     Tak nak pergi kelas, tak suka pergi kelas, takde masa pegi kelas
Jangan tertekan bab kelas sebab kelas tak wajib. Kelas free dan tidak wajib jadi sesiapa ada pilihan untuk pergi atau tidak. Rakan kongsi rata-rata pun luar dari KL tapi mereka tetap dapat ilmu melalui whatsapp atau online. Dan rakan kongsi di KL tak pernah dipaksa untuk ke kelas, mereka sendiri berminat dan tertarik untuk ke kelas sebab disitu terlalu banyak ilmu dan pengalaman yang dikongsi oleh mereka2 yang telah berjaya dalam business ni. Kadang2 dapat jugak tengok real testimoni. Dikelas, kami jumpa ramai yang kerja bagus2 seperti cikgu, nurse, doktor. Pelik kan kenapa dan macam mana mereka berminat dengan business ni? Bila da dengar sendiri pengalaman mereka baru kita faham kenapa business ni terlalu menarik untuk didalami.

3.     Takde orang jaga anak, tak nak tinggalkan anak
Kami pun ada anak, sayangkan anak. Siapa la yang tak sayangkan anak.Sedih nak tinggalkan tapi kita niat la yang baik2, jangan fikir bukan2. Allah ada untuk jaga anak kita. Setakat tinggalkan 2-4jam dengan keluarga atau pengasuh apasalah nya. Anak kita pun nak bermain dan bergaul dengan orang lain. Nak jugak dia explore benda baru, takkan nak duduk dengan kita je. Betul tak? Cuba tengok penceramah yang famous2 tu lagi sibuk pegi ceramah serata Malaysia, agak2 mereka ada masa dirumah tak? Kadang bila tinggalkan sekejap kita nampak anak kita lebih berdikari dan gembira. Bukan kita nak tinggalkan selama2nya kan.

Insyallah apa yang kita korbankan ni sekejap je, bila anak kita da sekolah, da faham dunia masa tu kita da stabil boleh la kita sentiasa bersama mereka.Nuzul faham sekarang gaji tak cukup untuk tampung kehidupan kita, barang makin naik harga, kita tak mampu nak ubah semua tu. Anak pula da pandai meminta, sedih tak nak kata tidak atau mak takde duit la sayang? Lagi2 kalau dia minta nak makan best2 tapi kita tengah takde duit. Sedih kan? Dengan side income je kita boleh dapat duit lebih kalau nak tunggu gaji naik memang tak cukup kalau setakat naik RM100-200 je setahun.

4.     Tak reti cakap, tak reti jual
Memang tak reti cakap lagi2 nak kena menjual, tapi dalam business ni kita just perlu cakap apa yang perlu bukan memandai je cakap. Cakap apa yang orang nak tahu dan perlu tahu je bukan nak kena cakap macam2.Dengan TLC mereka ajar kita macam mana nak pasarkan product kita melalui online. Alhamdullilah hampir 2tahun berniaga ni permintaan makin meningkat dan perniagaan makin kukuh. Yang penting kita mulakan hari ini baru la boleh nampak hasil nya.

5.     Tak nak cari orang
Nama pun berniaga kan mesti la berniaga dengan orang. Cuba pandang dari sudut positif, kita bila dapat tahu 1 berita baik kita berkongsi dengan orang lain. Tiada paksaan, terpulang pada hak individu untuk menerima atau menolak. Macam orang dengar ceramah agama la jugak, ada orang terima ada yang tidak. Pengalaman Nuzul sendiri orang zaman sekarang lebih bijak, mereka yang cari peluang, mereka yang mula bertanya dan pm Nuzul, alhamdullilah tak cari orang tapi orang cari kita. Orang yang bijak dan bertanggungjawab pada diri dan keluarga akan mencari peluang dari hanya mendengar kata-kata negetive orang lain.
6.     Malu segan
Berniaga kan sunnah Rasul, kenapa nak rasa segan. Rasullulah pun berniaga dan itu la pekerjaan yang Nabi lakukan untuk menyara keluarga Baginda. Zaman sekarang tak perlu malu sebab memang ramai orang berniaga, tapi nak berniaga apa je kita perlu bijak memilih. Macam makcik cleaner tu pun ikut kan dia malu nak kerja macam tu tapi sebab kan itu la pekerjaan yang boleh beri dia rezeki yang halal dia buat je. Ingat suka ke dia keje cleaning ni? Baik la dia duduk rumah lagi best tapi tak, itu la pekerjaan yang beri pendapatan pada dia dan keluarga. So sekarang orang da tak fikir kerja itu bagaimana tapi fikir pulangan atas pekerjaan itu. Janji tak pening tanggung hutang. Janji ada duit nak makan. Betul tak?

7.     Tak suka MLM
Bila sebut MLM apa yang korang faham? Menipu ke? Berniaga apa pun kalau ada unsur penipuan mesti la haram namanya kan. Cuba dengar ceramah Ust Azhar Idrus mesti korang lebih jelas. Sejak Nuzul dalam business networking ni baru la faham konsepnya. Kalau tak dulu just dengar dari mulut orang atau baca digoogle search. Sahih ke apa yang kita baca tu? Kalau company ni tak bagus takkan la bertahan selama 22tahun. Takkan la listed kat main board Bursa Malaysia. Takkan la masa ulang tahun company Kementerian dan Badan Berkanun sudi datang perasmian, kenapa kalau company ni menipu mereka tak diarahkan untuk tutup sahaja operasi?

Kalau nilai balik kenapa ada yang berjaya tapi ada yang tak berjaya? Mesti kita nak tahu macam mana orang tu boleh berjayakan. System perniagaan tak salah, yang sentiasa buat salah adalah sikap manusia. Kalau niat salah, maka salah la apa yang kita buat. Sejak bersama TLC, kami menjalankan perniagaan secara online franchise. Kalau KFC pun buat franchise banyak2 untuk kembangkan perniaagan nya kenapa tidak kita. Dari peniaga jadi usahawan. Orang lain berebut nak jadi taukey tapi kenapa kita nak jadi peniaga kecil sedangkan tindakan dan usaha berniaga adalah sama sahaja.

8.     Takde modal
Sebenarnya nak berniaga apa pun perlukan modal. Dengan TLC modal adalah berkonsepkan sementara, ada barang ada proses jual beli baru la dinamakan berniaga. Ini bukan system skim cepat kaya ya, kita kena usaha baru dapat apa yang kita usahakan. Kalau company besar pun buat loan untuk operate company mereka inikan pula kita kena la ada sedikit modal tak kesah berapa untuk berniagakan. Jangan patah kan impian kita hanya dengan alasan kecil. Kalau benda lain kita boleh keluarkan wang beribu ringgit tapi hasil entah kemana tapi bila berniaga kita rasa susah pulak nak keluarkan modal. Sedangkan berniaga adalah perniagaan yang mempunyai ALIRAN CASH yang tinggi.

Simple je kita perlu faham, kita ambil stok sedikit, kita promote, orang order dan bankin duit seterusnya kita deliver barang. Selamat tak? Duit masuk sebelum barang keluar. Berniaga kena bijak baru la customer puas hati dan kita pun puas hati. Dengan TLC kami akan bantu tunjukkan jalan macam mana orang lain berniaga bermodal mahupun tanpa modal. Modal yang sedikit mampu memberi peluangan yang besar kalau kita rajin. Selalu orang kita nak dapat lebih tapi taknak keluar duit atau taknak buat pape tapi nak duit?? Itu apa tu? Tak takut ke risiko nya? Anda bijak jadinya nilai la yang terbaik.

Terima kasih sebab sudi baca sampai habis. Kalau berminat untuk menjadi RAKAN KONGSI nuzul boleh la direct pm Nuzul 017-9450512 ..Nuzul pun mula dengan bertanya pada yang tahu jadi tak salah kalau korang beri peluang pada diri untuk ambil tahu macam mana Nuzul jana pendapatan dengan perniagaan ni kan.

tak pernah keluar wang besar untuk dapat wang lebih besar sebab tu tak pernah dapat Wang Besar... Rasa takut nak MULA!!!

Jadi macam mana nak dapat Wang Besar?? KENA BUANG RASA TAKUT & MULA SEKARANG !!!!
Never imagine !!!
Tak pernah terfikir nk pegi melawat negara org yg cecantik cmni sbb tahu diri mane mampu tp alhamdullilah 1year plus bersama Top Leaders Circle sebagai Premium Beautiful Expert aka Master Trainer tercapai jgk utk pergi secara percuma.. My next trip will be with my biz partner utk terokai Asia puladan semestinya FREE TRIP juga.. tq HOM

Okay korg nanti Ana share pic cecantik kat sana nanti k utk next entry.. Doakan kami pergi dan pulang dgn selamat aminn..

#emirates #klia #freetrip #tlcinaustria #tlcinhungary #winter #topleaderscircle #usahawanonline #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful










#JawatanKosong

saya memerlukan Biznes partner perempuan untuk follow saya pergi berniaga,ukur customer,dan fittingkan customer...

income???u olls nak berapa??saya akan bantu dan tunjukkan cara untuk dapatkan berapa income yang u olls nak tu...Tapiiii kalau nak income besar,usaha dan commitment pun besar la ya...Sebab saya memang nak ajar yang benar2 serius sahaja.. :-)

*ini perniagaan ya..bukan skim cepat kaya,nak kaya memang kene berniaga... :-)

#usahawanpremiumbeautiful #usahawanjutawan #usahawanonline #topleaderscircle #tlc #protegeIconSohonitaMalaysia #salhazainprotege #CdmAzlanDeramanProtege
contact me
Nuzul 017-9450512 (kuantan,Pahang)
Zakiah 012-9393042 (pekan,pahang)
Zazalina 019-3075397 (kuala Lumpur)
liza faziri 011-25230786 (perak)





Sempat mendapat sentuhan emas pasangan suami isteri ni. Mentor utama TLC yang sangat hebat CDM kak Salha dan CDM abang Al-faath. Alhamdulillah berbaloi perjalanan dari Kuantan ke KL bila dapat duduk semeja dengan mentor yang cukup top dalam business premium beautiful. Bukan senang ikon Sohonita Malaysia ni nak memberi ilmu direct pada ratusan protege nye.

#welovetlc #salhazainprotege #topleaderscircle
Latest testimoni!

Happy nye client ni bila badan yang jatuh bertahun-tahun terus boleh push up balik ke tempat asal dengan begitu kemas dan cantik.

Fitrah manusia memang suka kan kecantikkan.. Jadi buat anda yang nak kan bentuk badan cantik, kemas dan penuh keyakinan boleh segera dapatkan set Premium Beautiful Corset segera!

Jangan risau, pb ni warna je hitam, tapi bila pakai sangat selesa.. Tak rimas tak panas even cuaca sekarang menyengat kepala.
 
 
 
 
 
Ur Premium Beautiful Expert,
Nuzul / Zakiah




After zaman universiti jangan harap ada orang mahu suapkan ilmu pada kita...nak berjaya, nak hidup dalam impian kita, perlu cari sendiri ilmu tu... Baca sebanyak mana buku yang berkaitan dan cari sendiri GURU kita... Memang perlu ada "Self Pushing"... Mental kena strong! Desire kena strong! Energy n momentum perlu selalu tinggi n maintain!

Macam mana cara nak lakukan semua tu? Berguru dengan orang yang telah berjaya, TIRU CARA orang yang dah berjaya...

#welovetlc #salhazainprotege 



Soalan lazim:
"Tak panas ke pakai pb???"Selesa ker pakai premium beautiful ni???Tak ketat ke premium beautiful ni???

Dah tiga tahun sal pakai pb ni...alhamdulillah tak rimas, tak lemas n tak panas...fabric pb ni unik coz dia ada effect meNEUTRALKAN SUHU BADAN...so memang agak confident je untuk pakai baju berlapis-lapis dan berOOTD di tengahari rembang...hahaaa

Jadi pastikan once uol decide nak pakai#premiumbeautiful sila refer dengan#premiumbeautifulexpert untuk maklumat lanjut...ingat pb ingat pbexpert TLC 


contact premium beautiful expert
Nuzul / Zakiah
0179450512 / 0129393042