Premium Beautiful Mencegah Kanser Rahim Dan Payudara

/
0 Comments
Sebahagian besar pengidap kanser bermula dengan pertumbuhan cyst dalam badan. 

Sooo... untuk mencegah daripada KANSER, cyst perlu dihapuskan terlebih dahulu.

MENGELAK LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT.

APE ITU CYST ???
Cyst adalah kantung tertutup yang mungkin mengandungi udara, cecair, atau separa pepejal bahan. Cyst boleh hilang dengan sendirinya atau MUNGKIN PERLU DIKELUARKAN MELALUI PEMBEDAHAN.

KEPELBAGAIAN CYST ??
Cyst boleh wujud dalam :-

Ovari
Breast
Dan lain2 lagi...

Banyak lagi sebenarnya, tapi just nak focus on 2 tempat je iaitu Ovari dan Breast. 

CYST DALAM OVARY
'
** Cyst dan Fabroid bukan bende yang sama yer **

Ovarian Cysts - Poket yang berisi lendir/air yang terjadi didalam atau dipermukaan ovari. Ia adalah kejadian yang kerap berlaku dan kebanyakkannya wanita tidak menyedari yang mereka mengalaminya ia jarang memberikan simtom atau gejala. 

Fabroid - Merupakan tumor atau ketumbuhan tidak berkanser didalam rahim, yang PALING BIASA TERJADI DIKALANGAN WANITA (anak dara, mak dara, semualah yg berjantina wanita)...
Jika bernasib baik FABROID tidak akan mendatangkan masalah kepada tuannya dan jarang memerlukan rawatan TETAPI FABROID PERLU DIBERI RAWATAN SEGERA SEKIRANYA IA MENYEBABKAN GEJALA2 HAID BANYAK DAN MENYAKITKAN DAN PENDARAHAN BERLAKU DIANTARA KITARAN HAID DAN JUGA DILUAR JULAT HAID BULANAN.

CYST DALAM BREAST

Cyst dalam breast adalah cecair yang tidak berbahaya (benign) - kantung berisi tisu. Ia boleh membesar tepat dalam tisu payudara.

BAGAIMANA PB BOLEH MEMBANTU DALAM PENYEMBUHAN CYST DAN FABROID ??

Didalam Premium Beautiful terdapat teknologi F.I.R (FAR INFRARED) yang mampu mengecutkan dan seterusnya menghilangkan cyst yang wujud dalam ASET anda tersebut.

Nanti saya akan post pulak apa itu FIR.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulkuantan #tsunamipb

www.nuzulhafiz.com
You may also like

No comments: