Cara nak melegakan sakit slip disc

/
0 Comments
Syukur alhamdulillah...Lega rasanya bila sakit belakang ni makin sembuh...

Ramai tak yang mengidap sakit belakang atau slip disc ni???

ok just nak share dengan semua...Dulu lepas saya excident memang saya mengalami sakit belakang yang menyukarkan utk buat kerja-kerja berat...Nak tidur pun tak lena sebab selalu sakit-sakit...Sampai la saya diperkenalkan dengan waist nipper premium beautiful ni...Premium beautiful ni corset kesihatan dan kecantikan wanita yang menggunakan teknologi Far Infra Red...Bagi orang lelaki tak perlu la pakai 1 set hehehe...Orang lelaki hanya pakai waist nipper sahaja..Saya pakai waist ni,dan alhamdulillah sakit belakang saya makin sembuh...Kalau dulu nak drive dari pekan nak pergi kuantan pun tak larat sebab tak boleh duduk lama-lama dalam kereta...Tapi sekarang saya dah boleh drive dari pekan ke kuala lumpur balik hari tanpa ada masalah sakit belakang... ofcoz la kita happy kan bila dah tak sakit macam dulu...Sebab dulu kalau sakit hanya mampu telan ubat tahan sakit je...

So,pada sesiapa yang ada masalah macam saya ni,saya sarankan u oll pakai la waist niper premium beautiful ni...InshaAllah dapat mengurangkan kesakitan dan inshaAllah boleh sembuh dengan izinNYA..

Kita manusia hanya ikhtiar... :) :)








You may also like

No comments: