LOST 16KG, FROM 90KG to 74KG another strictly NO DIET
=================================

Ini mek klate, kak eira yg lost 16KG tuh..Suami dah tegur badan makin mengembang..Uwaaaaa memang makan dalam la bila en suami menegur kannn..

Nasib baik la jumpa premium beautiful ni kan..Kalau tak memang menangis la bila asik kene tegur je..Tengok la perubahan diri kak iera ni lepas ber Premium beautiful..

"Ngigau kalau tengok gambar lama... Jgn kejut deh.. Dulu nak amik gambar pun mikir banyak kali....hehe...Nak cecah 90.. Lebar segenap sudut... Abg pun nak berat badan macam mula2 kenal dulu..Selagi tak capai,selagi tu dio oyak gemuk" 


Kalau nak macam kak iera nih,,Takyah la malu-malu..PM/Whatsapp je nuzul..Nuzul kasi servis baik punya kat u olls,Kita fitting sampai puas hati :-)

Nuzul 
017-9450512 / 012-9393042

"TSUNAMI DUIT RAYA"

GAJI 9 JUN 2015
-Bayar semua komitmen bulanan
-Baki pun tinggal setakat minyak untuk balik kampung
-Tak sempat pun untuk shopping raya anak-anak
-Duit raya anak buah tak dapat bagi tahun ni
-Duit raya parents pun RM50 seorang.

HARI RAYA AIDILFITRI 18 JULAI 2015
-Tak meriah
-Sedih menunggu gaji yang lambat lagi
-Duit untuk minyak pun tak cukup untuk ziarah saudara mara
Sedih kan???
Rugi tak ambil peluang yang kawan share sebelum puasa hari tu.
Yang tu mentah-mentah je dapat RM19,000 dalam poket.
Tak perlu lah nak sedih macam ni.
Peluang masih terbuka luas.
Kami TLC akan share peluang ni sebaik mungkin.

Whatsapp nuzul ,saya akan share cara dan biznes plan TLC..Ini biznes,ada produk jual beli..Bukan skim cepat kaya atau money game

Nuzul
017-9450512


Apa itu Tsunami duit raya TLC???

OK..sempena raya yang bakal tiba ni,mesti ada yang pening memikirkan soal kewangan untuk perbelanjaan raya..Yelah maunya tak pening...
Kene la sediakan : Baju anak-anak,baju mak ayah,kuih raya,duit raya,kasut raya,perbelanjaan nak balik kampung,dan macam-macam lagi lahh..

Itu la tujuannya TLC buat Tsunami duit raya...Sebab kami nak bantu u olls semua buat duit raya besar bulan ni...Mana taknya,start biznes bulan ni..11.julai dapat BONUS..kita raya 18 hb kan..Haaaa memang seronok sangat laaaa bershoping bagai sebelum raya tu..

Kalau u olls nak tau biznes plan TLC untuk duit raya besar ni...Boleh Whatsapp ,mesej , call no saya tu..Saya seriuss nak bantu mereka yang serius nak buat...

* Ini BIZNES , bukan skim cepat kaya atau money game ya...Ini biznes ada jual beli barang :-)

Nuzul 
017-9450512