Tsunami Duit Raya TLC

/
0 Comments
Apa itu Tsunami duit raya TLC???

OK..sempena raya yang bakal tiba ni,mesti ada yang pening memikirkan soal kewangan untuk perbelanjaan raya..Yelah maunya tak pening...
Kene la sediakan : Baju anak-anak,baju mak ayah,kuih raya,duit raya,kasut raya,perbelanjaan nak balik kampung,dan macam-macam lagi lahh..

Itu la tujuannya TLC buat Tsunami duit raya...Sebab kami nak bantu u olls semua buat duit raya besar bulan ni...Mana taknya,start biznes bulan ni..11.julai dapat BONUS..kita raya 18 hb kan..Haaaa memang seronok sangat laaaa bershoping bagai sebelum raya tu..

Kalau u olls nak tau biznes plan TLC untuk duit raya besar ni...Boleh Whatsapp ,mesej , call no saya tu..Saya seriuss nak bantu mereka yang serius nak buat...

* Ini BIZNES , bukan skim cepat kaya atau money game ya...Ini biznes ada jual beli barang :-)

Nuzul 
017-9450512






 


You may also like

No comments: