Tsunami Duit Raya TLC

/
0 Comments
"TSUNAMI DUIT RAYA"

GAJI 9 JUN 2015
-Bayar semua komitmen bulanan
-Baki pun tinggal setakat minyak untuk balik kampung
-Tak sempat pun untuk shopping raya anak-anak
-Duit raya anak buah tak dapat bagi tahun ni
-Duit raya parents pun RM50 seorang.

HARI RAYA AIDILFITRI 18 JULAI 2015
-Tak meriah
-Sedih menunggu gaji yang lambat lagi
-Duit untuk minyak pun tak cukup untuk ziarah saudara mara
Sedih kan???
Rugi tak ambil peluang yang kawan share sebelum puasa hari tu.
Yang tu mentah-mentah je dapat RM19,000 dalam poket.
Tak perlu lah nak sedih macam ni.
Peluang masih terbuka luas.
Kami TLC akan share peluang ni sebaik mungkin.

Whatsapp nuzul ,saya akan share cara dan biznes plan TLC..Ini biznes,ada produk jual beli..Bukan skim cepat kaya atau money game

Nuzul
017-9450512




You may also like

No comments: