TLC Award

/
0 Comments
100k!! 60k!! CHANEL Award

Alhamdulillah semalam selesai award TLC yang diadakan di tlc centre @dolomite..Suasana panassssss menyelebungi tlc centre bila tengok award yang ada di atas meja..Mana taknya,brooch Chanel tuuu...Harganya jer dah beribu riban..


Jangan terkejut tau..Salah seorang pemenang brooch chanel tu lelaki tau...Hehehe nampak tak yang berniaga dengan TLC ni memang lain macam lahh..



Inilah mentor dan juga Founder TLC..Diiktiraf IKON SOHONITA Malaysia oleh kerajaan malaysia..Betapa beruntungnya kami berada dibawah naungan beliau..Seorang yang sangat dedikasi dalam membimbing semua usahawan-usahawan TLC..



ok jom kita tengok gambar-gambar sekitar majlis penganugerahan semalam...




Bakal DSM Zakiah kamarudin,tahniah atas kejayaan mencapai sales 60,000

Antara penerima award 60,000 sales :

 Bakal DSM Paidi Hasan

Bakal DSM Ujie Rozianah

Bakal DSM Lyna


Bakal DSM Afsya



Dan yang ni untuk penerima award 100,000 dan Brooch CHANEL




haaa best kan macam-macam hadiah dapat dari mentor..Brooch chanel dapat,hand bag Oroton pun dapat..



Haaa penerima seterusnya ialah DSM Zulhilmi...Terkejut tak,lelaki jual baju dalam perumpuan..tapi boleh buat sale rm100,000 sales dalam 1 bulan...wahhh untung dapat brooch chanel harga ribu-ribu..Berbaloi baloi!!!







Wajah-wajah penerima award semalam..TAHNIAH semua !!!

WE LOVE TLC
#topleaderscircle
#salhazainprotege
#premiumbeautiful


You may also like

No comments: