Sepetang bersama anak-anak..Selepas selesai berbiznes dan fitting customer Premium Beautiful,anak ajak jalan-jalan..

Hari ni papa ajak pergi melawat muzium pekan :-)

Sentiasa selesa walaupun sarung 1 set premium beautiful..Yang paling best pinggang pun tak sakit walaupun dukung anak-anak...










Love Family
We love Premium Beautiful...


0179450512 / nuzulejoytlc@gmail.com

Warga Pahang...Ada yang nak kurus dan cantik selim melim tak??hehehe (mesti lah ada kann,takkan orang pahang tak mau cantik kan)

Ok,sekarang orang pahang dah tak perlu risau dah..sebab top agent PREMIUM BEAUTIFUL dah ada di pahang..

PREMIUM BEAUTIFUL ?? apa tu premium beautiful? click sini apa itu premium-beautiful   

Kalau dulu orang pahang yang nak pakai PB nih kene contact agent luar,susah kan sebab jauh dan camne nak fitting kan..Sekarang dah tak susah,just contact je kami,terus berdesupp kami sampai..

Nak pulak sekarang kami ada buat promosi YES (year end sale)..Untung sangat sebab dah la dapat diskaun,ada pulak FREE GIFT.. click di sini > Harga Premium Beautiful 

Senang citer memang senang la nak dapatkan PREMIUM BEAUTIFUL ni..

Premium beautiful expert pahang


Premium Beautiful Classic



Premium Beautiful Elegance


Contact kami dan pilih yang mana berkenan di hati..Nak yang CLASSIC atau ELEGANCE :-)





kiki 
017-9450512
012-9393042

Premium Beautiful Corset is a SUPERBRAND Corset for Health and Beauty. Premium Beautiful Corset is currently the Number One choice in Malaysia for women who want to be healthy, beautiful and have high confidence. With its unique Far-Infrared-Rays (FIR) technology, as well as being recognised by 3 International Chiropractic Associations, it is no surpise that thousands of Malaysian women have choosen Premium Beautiful Corset. Premium Beautiful Corset is a 3 piece set consist of Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle.

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Classic

 

WHAT MAKES PREMIUM BEAUTIFUL UNIQUE?

There are many Body Foundation Lingerie, Body Shaper or Corset out there in the market, but none are as effective and satisfying as Premium Beautiful. No wonder millions love and trust Premium Beautiful.


  
WHY CHOOSE PREMIUM BEAUTIFUL?
  1. Fastest BODY SHAPING solution. Perfect Corset for brides to be, fit perfectly into your Wedding dress.
  2. FIRMING and RESHAPE breast and buttocks
  3. REDUCED Migraine, Period Pain and NORMALIZE period cycle
  4. Best solution to relief and provide support for BACK-PAIN and SLIP DISC.
  5. For post-delivery and while in confinement period, a perfect modern ‘Bengkung’ and ‘Barut’ as compared to the traditional ones.
  6. Help patients REDUCED & ELIMINATE cyst and fibroid.
  7. Return the stretched-mark skins back to its normal tone.
  8. Alleviate asthma attacks 

 

WANT FREE CONSULTATION? CONTACT ME NOW.

 

 

 Premium Beautiful Top Agent,

kiki 
017-9450512
012-9393042

Suami dapat gaji bersih RM3,000.00 terus buat internet banking bayar:
- Bil air RN30.00.
- Duit rumah RM700.00.
- Duit kereta RM700.00.
- Bil telefon suami dan isteri RM200.00.
- Bil elektrik RM170.00.
- Ansuran motor kapcai RM150.00.
- Yuran Tuisyen anak RM150.00.
- Tukar RN150.00 duit pecah seringgit-seringgit untuk belanja sekolah anak anak untuk sebulan.

Jumlah Keseluruhan Habis dibelanjakan RM2,250.00.
Lalu berbekalkan duit baki gaji RM750.00 balik ke rumah jemput isteri dari tempat kerja, terus disambut dengan isteri satu soalan,
'Hari ni hari gaji abang kan? Jom pergi beli barang dapur. Banyak dah habis sambil bawak bebudak makan luarlah mlm nie! Sebab I tak laratlah nak masak hari nie.. Lagipun, bebudak pun esok hari sabtu cutikan?'.

Suami mengangguk lemah terpaksa setuju demi anak dan isteri.
Sampai di rumah disambut pulak dgn anak yang bongsu..
'Ayah.. Cikgu adik cakap ari Isnin, Cikgu nak RM20.00 untuk beli baju sukan yang baru.."

Isteri spontan menyampuk..
'Mintak kat ayah.. Ayah baru dapat gaji..'

Sambil itu, anak yang sulung pula mencelah..
'Ayah.. Kakak pun nak duit RM30.00 hari isnin nie.. Untuk beli Buku Rujukan.. Dah dekat nak periksa nie..'

Si suami terus mengeluarkan RM50.00 untuk anak bongsu dan anak sulong. Tinggal baki gaji RM700.00 (Baru hari pertama terima gaji tu..!!!).
Kemudian, selepas maghrib berangkatlah anak beranak ke kedai untuk makan dan berbelanja barang dapur. Sebelum itu suami singgah isi minyak kereta RM50.00 (Baki gaji RM650.00) langsung ke kedai makan dan makanlah anak beranak tersebut dgn bil makan berjumlah RM50.00 (Baki gaji RM600.00).
Setelah itu langsung pergi berbelanja barang dapur dengan jumlah RM250.00 (Baki gaji RM350.00) untuk beli barang kering dan RM50.00 (Baki gaji RM300.00) untuk beli barang basah.
Setelah semuanya selesai, pulanglah keluarga tersebut ke rumah dengan suami hanya tinggal gaji yang baru dapat pagi tadi sebanyak RM300.00 sahaja.
Maka tidurlah si suami dengan mata yang terkebil-kebil mengenangkan baki duit (Yang tinggal baki hanya RM300.00 dari jumlah gaji bersih RM3,000.00) dalam beberapa jam sahaja dapat gaji tadi.
Esoknya, pagi Sabtu, isteri suruh si suami belikan roti canai untuk sarapan pagi. Suami pun pergilah beli dengan modal RM5.00 dan surat khabar RM1.50 (Baki gaji RM293.50).
Manakala menjelang petang, si isteri dan anak-anak ajak suami jalan-jalan di Pasar Malam Jalan TAR sempena Malam Minggu. Si suami ikutkan jugak dalam keadaan dilema bagi menjaga hati isteri dan anak-anak. Terpaksa tambahkan lagi minyak kereta sebanyak Rm30.00 (Baki gaji RM263.50).
Sesampai di Jalan TAR, si isteri berkenan dengan Tudung Bawal berharga RM15.00 mintak dibelikan. Suami pun keluarkan duit bayar (Baki gaji RM248.50) .
Kemudian bila ke depan sedikit, bahagian pakaian kanak-kanak pula nampak baju tidur anak-anak yang berharga RM15.00 sehelai. isteripun selamba berkata..
'Bang.. Baju tidur bebudak ni pun dah lusuh. Belikan diaorang yang baru nie. Murah jer.. RM15 hengget..'

Suami pun keluarkan lagi RM30.00 untuk baju tidur anak-anak (Baki gajiRM218.50).
Lalu terus pulang ke kereta untuk balik kerumah bersama-sama. Tetapi dalam perjalanan nak pulang, anak-anak merengek dahaga dan lapar, mintak singgah di kedai makan untuk makan malam. Sang ayah kesiankan degan rengekan anak pun singgah lah di Kedai Makan Tomyam dan makan dengan membayar RM30.00 lagi. Jumlah keseluruhan baki yg tinggal selepas 48 jam dapat gaji ialah RM218.50.
Esok hari Ahad. Isteri suruh pergi kedai pagi-pagi untuk belikan santan dan sedikit ikan bilis untuk masak nasi lemak sebagai sarapan pagi. Suami bermodalkan lagi RM7.00 dan RM1.50 untuk suratkhabar. Tinggallah duit gaji genap RM210.00.
Malamnya pulak, beri pada isteri Rm150.00 untuk belanja makan dia di pejabat atas dasar nafkah kepada isteri tercinta!!!
Maka bermulalah pagi hari Isnin si suami dengan berbekalkan modal baki gaji hari jumaat kelmarin sebanyak RM60.00 untuk isi minyak motor dan makan di pejabat, serta menghitung hari lagi untuk ke 25 hb/26 hb yang akan datang samada sampai atau tidak??
Selang seminggu selepas itu, pada hujung minggu isteri ajak balik kampung melawat ibu ayah dia di kampung. Suami katakan dengan muka sedih...
'... Tidak ada modal. Tinggal baki gaji RM60 Hengget je nak buat modal hidup sampai hujung bulan nie...'

Lalu isteri menjawab dgn sinis..
' Kalau ajak balik kampung saya je, tak de duit.. Kalau ajak balik kampung saya je, Abang kata tak de duit.. Mana pergi duit gaji abang selama nie? Tak kan lah baru seminggu gaji tinggal baki 60 hengget? Sudah tak berduit.. Abang ada simpan pompuan lain ke..?"

Terpinga-pinga suami.. Confused..!! Blurred..!! Nak dijawab, jadi perang.. Nak diceritakan yang sebenar nanti, disalahkan balik, kata kita mengungkit hanya sebabkan belanjakan tudung RM15.00 tu...
Begitulah realiti kehidupan seorang suami yang penyabar demi melaksanakan amanah dan tanggungjawab.

p/s: Kepada yang masih bujang, sudah bersediakah anda untuk menghadapi situasi sebegini?

** Masa Depan Itu Dibeli Oleh Masa Sekarang.
★★ Kadang-kadang 'Wanita' tidak perasan apa yang mereka lakukan. Jadi, kesianlah dengan suami/pasangan anda..

just sharing :-) ubah lah hari ini untuk kesenangan masa hadapan kelak..

Hai u oll..Jam sekarang menunjukkan tepat pukul 2.01am..Haha tapi macam biasa balik dari kelas ilmu mata memang tak boleh nak tutup..

Tak bolehhh tido lepas semangat membara dapat suntikan ilmu dari kelas..Lain macam betul energy dan aura kelas dolomite ni...



Macam biasa lepas kelas kita akan bergambar kegembiraan..TLC dari seluruh malaysia...

Macam biasa after kelas,group TLC akan OGroup(meeting) 

Sharing dari usahawan PB yang dah melebihi 10 tahun dalam biznes ni..Otai masih berbisa



Nuzul ejoy 
0179450512 / nuzulejoytlc@gmail.com


Na na na trengganu kiterrr....

Alhamdulillah rezeki hari minggu,rezeki anak-anak...

" Assalamualaikum nuzul,saya berminat nak pakai pb,boleh tak nuzul pakaikan pb ke saya "

Haaa dapat msj ni dari customer yang teringin nak pakai pb...so apa lagi,berdesup kami ke terengganu utk pakaikan customer pb...


Alang-alang dah gi terengganu,bawak la terus anak-anak gi jalan2..


Orang kata kalau sampai sana wajib cuba makanan nih...otak-otak dan sata memang sedapp..



Ok lepas makan jommmm kita fitting customer...muah muah

Kepada semua gadis-gadis cantik di terengganu,jom kita fitting berjemaah...

Kalau berminat nak pakai contact kiki ya..





kiki
017-9450512
012-9393042


Beruntungkan bila setiap kejayaan kita tak kira besar atau kecil,kita diraikan dengan penuh gilang gemilang..

Syarikat amat menghargai semua usahawannya..

Tahniah kepada semua rakan-rakan kongsi hebat yang sentiasa memberi commitment yang tinggi dalam biznes ini..anda semua sememangnya layak dirai dengan penuh gemilang..



 Next destinasi VVIP Trip ke Osaka


Antara rakan kongsi yang naik stage dan diraikan kejayaan RM20,000 & RM60,000 Sales




kiki 
017-9450512
012-9393042





< Permintaan Tinggi >

Alhamdulillah tak menang tangan dah semua agent-agent premium beautiful seluruh malaysia..

Mana taknya,pb sentiasa mendapat tempat dihati wanita-wanita...

Nak cantik,nak muda,nak slim,nak body shape cantik dan yg penting nak sihat...Complete pakej la PB nih...Bila sarung je pada badan transform abis si pemakai.. :-)

Ni semalam punya cerita..Rezeki rakan niaga yang tak pernah putus..alhamdulillah syukur :-)



Ada yang berminat menyertai kami sebagai premium beautiful top agent Malaysia ?

Boleh contact nuzul ya untuk appointment and setup your biznes..




kiki
017-9450512
012-9393042
Beruntungkan berniaga,bila kita disediakan kelas percuma..Setiap minggu pulak tu..

Setiap minggu dengan topik dan ilmu yang berbeza beza...Dari tak tahu apa-apa tentang biznes,kini kita makin berilmu..

Sangat-sangat berterima kasih pada semua top mentor dan master traniers TLC kerana menyediakan kami Centre untuk menimba ilmu..

Nak berjaya dalam biznes ofcoz la kene ada ilmu biznes kannn...






Thank you Serindit photo sebab ambil gambar cantik-cantik untuk kami..Sememangnya sangat berpuas hati dengan servis dan kualiti gambar yang disediakan..

And thanks jugak sebab melayan kerenah kami yang bermacam macam.. 

Photoshoot for Premium Beautiful 








Ramai yang bertanya dengan akak,"eh nak hujung tahun da ni kak,tak buat promosi akhir tahun ke"

Ok,setelah ramai yang bertanyakan pasal ni,jadi akak dengan berbesar hatinya ingin merasmikan pada hari ini ( 05 Oktober 2015 ) bermula lah PROMOSI JUALAN AKHIR TAHUN..

Bagaimana cara nak dapatkan promosi ni ?
Ok pada semua pengunjung blog ini,u all boleh whatsapp/call akak untuk membeli premium beautiful ini dengan harga promosi..

Bukan sekadar harga PROMOSI JUALAN AKHIR TAHUN ,anda juga layak menerima FREE GIFT pencuci pb dengan setiap belian premium beautiful..

Setiap belian juga akan di aturkan Appointment untuk sesi FREE FITTING.. Customer PUAS HATI,kami happy..Terima kasih semua..

* Jangan risau ya,semua set premium beautiful ini adalah Stok Baru,Bukan buat kerana nak clear stok..





Jom miliki tubuh badan yang menarik dan dapatkan berat badan yang diidamkan seperti mereka :





kiki
017-9450512
012-9393042








Bila kita buat kerja yang kita suka,penat macam mana sekalipun kita akan happy je buatkan..Betul tak ??

Alhamdulillah lega rasa hari ni bila dapat bantu usahawan baru yang ingin memulakan perniagaannya..
Terus menuju ke Pasir Gudang,Johor bila dapat mesej dari seorang prospek yang katanya ingin memulakan perniagaan untuk mengubah hidup..



Dalam keadaan ekonomi yang agak mencabar ni,memang Biznes adalah pekerjaan yang paling sesuai untuk dilakukan..

Dengan biznes kita mampu ubah ekonomi keluarga kita..Dalam islam pun ada mengatakan yang 9/10 sumber pendapatan kita dari perniagaan..

Pada saya perniagaan paling sesuai dilakukan sekarang adalah perniagaan yang dilakukan secara online..Kerana kita tidak perlukan kedai dan pekerja,segalanya kita hanya lakukan dari rumah..Income dari perniagaan premium beautiful ni pun bukan calang-calang,boleh cecah 5-6 angka sebulan atas usaha kita sendiri..



Lelaki pun boleh buat perniagaan ni..Walaupun lelaki tak pakai pakaian dalam ni..Permintaan premium beautiful yang hebat di Pasaran,kaum adam juga tak akan lepaskan peluang berniaga.

Jika anda berminat bersama sama kami di top leaders circle sebagai usahawan premium beautiful,anda boleh terus menghubungi kami..


kiki,
017-9450512
012-9393042

THE SYMBOLIC OF JAM TANGAN 100K.

Jam ni nampak biasa. Semua orang mampu beli and it is true memang you all boleh beli lagi mahal, lagi cantik dari ni.
Tapi ada something yang you all confirm tak boleh beli walau macam mana cantik and mahalnya jam tangan you all..

Jam tangan 100k ini simbol kepada income 5 angka yang dipegang oleh usahawan TLC..
The SYMBOLIC
The HISTORY & MEMORIES
The EXPERIENCE (hard and easy, happy and tears)
And now it has became one of the sweet memories to all of us and of course me too,InshaaAllah,
 if we can, you can too! 




" Macam mana nak dapatkan jam tangan ini...Mudah je awak,nak dapatkan jam tangan ni,,Jam tangan ini sebenarnya hadiah penghargaan kepada usahawan yang berjaya membuat sale RM100K dalam masa 1 bulan..Wahhhh 100,000 ?? boleh ke ,ada ke yang dapat buat..

Mesti la ada awak..kat atas tu adalah gambar sebahagian mereka yang dah achive sale rm100,000 dalam satu bulan..Tak mudah,tapi ada cara untuk siapkan.. "

Sale RM100,000 ni simbolik kepada income 5 angka sebulan..

SALE BESAR,INCOME PUN BESAR !!!

Anda pernah ke pekan,pahang tak?bandarnya tidak lah sebesar mana,biasa-biasa je dan penduduknya juga ramah...

Tapi saya bukan nak share pasal penduduknya..hehe

Saya nak bagitau yang di pekan ada sebuah kedai makan yang menu utamanya ialah " ikan patin tempoyak "

Saya ni penggemar ikan patin..Tapi sangat memilih dari segi mana datangnya ikan itu,dan siapa yang memasaknya..

Ye la..sebab ikan patin ni agak berharga jugak lah kan berbanding ikan lain...Sebab permintaanya jugak tinggi...Jadi tak semua peniaga boleh dapatkan ikan patin original sungai pahang..Kebanyakannya dari kolam atau sangkar..

Tapi kedai yang saya nak share ni masakkanya boleh tahan sedapp..Pada saya mesti pengusahanya dapat ikan ni dari sungai pahang..Sebab tu isinya sedap dan tidak berbau..

Kepada peminat ikan patin diluar sana,kalau datang ke pekan,jangan lupa singgah kedai di "pekan lama" berhampiran dengan kedai tayar Continental..

Nama kedai tu " warung pekan lama"..Best sangat ikan patin masak tempoyak dan lauk-lauk kampung yang lain jugak.. :-)