Jam Tangan Penghargaan-Symbolic 100k

/
0 Comments
THE SYMBOLIC OF JAM TANGAN 100K.

Jam ni nampak biasa. Semua orang mampu beli and it is true memang you all boleh beli lagi mahal, lagi cantik dari ni.
Tapi ada something yang you all confirm tak boleh beli walau macam mana cantik and mahalnya jam tangan you all..

Jam tangan 100k ini simbol kepada income 5 angka yang dipegang oleh usahawan TLC..
The SYMBOLIC
The HISTORY & MEMORIES
The EXPERIENCE (hard and easy, happy and tears)
And now it has became one of the sweet memories to all of us and of course me too,InshaaAllah,
 if we can, you can too! 




" Macam mana nak dapatkan jam tangan ini...Mudah je awak,nak dapatkan jam tangan ni,,Jam tangan ini sebenarnya hadiah penghargaan kepada usahawan yang berjaya membuat sale RM100K dalam masa 1 bulan..Wahhhh 100,000 ?? boleh ke ,ada ke yang dapat buat..

Mesti la ada awak..kat atas tu adalah gambar sebahagian mereka yang dah achive sale rm100,000 dalam satu bulan..Tak mudah,tapi ada cara untuk siapkan.. "

Sale RM100,000 ni simbolik kepada income 5 angka sebulan..

SALE BESAR,INCOME PUN BESAR !!!


You may also like

No comments: