ehem ehem..hehehe

Nak pakai pb murah tak?? haaa peluang nih..

Memang murah dari harga biasa..Dah la murah,kita nak bagi lagi free gift..Semuanya sempena anniversary kami..

Sempena minggu anniversary kami,saya nak buat promosi premium beautiful hanya untuk 5 orang SAHAJA...

✅ Diskaun
✅ Free gift
✅ Free PB Wash

SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya? jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..

Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan

Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)



kalau rasa ada masalah tu contact ok..

#WeLovePremiumBeautiful



Premium Beautiful Expert Anniversary


Kiki
017-9450512
012-9393042
Alhamdulillah syukur....ya allah semua rakan kongsi update yang masing-masing dah dapat bonusss...

Ada yang masih baru,ada suri rumah,ada student,ada part time dan ada yang betul-betul buat full time...

Bila semua update bagi tau bonus dah masuk 12/11/15 semuanya teruja...

Income masuk wehhh maunya tak teruja..siapa nak bagi kannn...










Best kan bila kita kata nak,hati kata nak,tindakan pasti ada..Kita happy bila semua happy dapat tambah pendapatan..






Kalau dapat yang macam ni pulak???errmm bukan takat happy berbelanja..Tapi boleh setlekan semua hutang-hutang,boleh savings...

Tu tujuan utama kita berniaga..Selain untuk berubah hidup,sudah pastinya untuk saving dan bebas hutang..

Kami bukanlah mengajak orang melabur,tapi kami MENGAJAR orang berniaga...Jadi usahawan..Usahawan yang berjaya berniaga tanpa memerlukan sewa kedai dan sebagainya..Gunakan peluang madium internet yang tanpa sempadan...

We love Premium Beautiful..


Nuzul
0179450512 / nuzulejoytlc@gmail.com


Jam 2pagi...Tapi mata tak mampu lelapkan bila mentor buka plan dan strategy biznes..

Ya..dalam biznes perlu ada plan dan strategy untuk kita follow supaya kita nampak lebih jelas apa yang kita buat..

Tapi....pernah ke kita terpikir ada ke biznes yang mana mentornya sanggup memberi tunjuk ajar tanpa mengira waktu dan penat lelah..

Tiada ungkapan lain,selain hanya mampu bersyukur dikurniakan mentor hebat dan dilorongkan diri bersama group biznes yang cukup hebat,TLC..

Anda nak berniaga??TLC lah tempatnya..Menyediakan tempat belajar yang selesa,sistem dan barisan mentor yang proven success...

We love TLC,



Personal touch bersama mentor CDM Salleha Roslan..



  Kelas mingguan TLC,Bersama usahawan premium beautiful






Nuzul ejoy 
0179450512 / nuzulejoytlc@gmail.com