JJCM - Steamboat no 1 Di Kuantan

/
0 Comments
Angkat tangannn..siapa kat sini gila steamboat...Haaaa dekat kuantan ada kedai steamboat yang giler murah dan giler sedap..

Siapa yang giler steamboat tu kalau datang kuantan silalah jangan lepaskan peluang merasa sendiri di Aniq Steamboat..

Bertempat di Aniq Steamboat, memang terkenal sangat tempat ni, salah satu tempat makan yang diviralkan di group Warga Kuantan dan menjadi fenomena baru di kuantan..

Memang ramai giler orang..tak sempat nak ambil gambar,.penuh kedai sampai ada yang tunggu tadi, Ya Allah, murahnya rezeki tuan kedai..

Makan sampai kenyang,(makan sampai nyandor)..tag line aniq steamboat :-)

Kalau nak tahu tempatnya,berhadapan Giant Kuantan., kawasan Medan Warisan lama..

Dari segi makanan memang tip top.. pilihan makanan yang banyak,dengan pelbagai seafood, siap ada ABC dengan aiskrim Malaysia lagi, pilihan air pun banyak, memang terbaik !

Staff pun mesra,.10 kali minta sup atau tomyam pun tetap senyum, minta tolong ambil gambar pun baik, sporting sangat, mesra pelanggan semua ! terima kasih Aniq Steamboat

Harga gerenti murah punya..








Hahahaha ni gambar dah abis makan..Perut dah kekenyangan yang teramat..Gambar makanan pun tak sempat snap,sebab excited bebenor makan..

Jom reramai datang ke #AniqSteamboat..Untuk Booking boleh contact no ni ya :

SENARAI HARGA ANIQ STEAMBOAT:
DEWASA RM19.00 seorang
KAD PELAJAR RM17.00 seorang
KANAK KANAK  & OKU RM10.00 seorang

WAKTU OPERASI: 5.30 petang sehingga 12 tengah malam.
LOKASI: Tapak Gerai Makan, Medan Warisan, Jalan Seri Teruntum 1, Kuantan Pahang

TELL: 019 920 3300


You may also like

No comments: