Beli sambil Beramal - sahabat Uwais

/
0 Comments
Assalamualaikum readers..terima kasih pada semua kerana sudi singgah blog saya..Dan terima kasih jugak pada customers2 yang sudi membeli produk dari saya..

Hari ni saya seperti terpanggil2 untuk menaip entry ini..

Sudah lama saya follow FB seorang bapa cekal yang kehilangan anaknya yang bernama uwais kerana mengidap penyakit..Semasa anaknya uwais bertarung dengan penyakit tersebut dan memerlukan kos rawatan yang amat tinggi,ramai insan2 berhati mulia yang tampil memberikan sumbangan..Dengan itu timbullah satu idea yang mana bapa cekal ini membuat 1 badan kebajikan yang diberi nama SAHABAT UWAIS..

Selepas pemergian baby uwais,bapanya gigih untuk membina tabung SAHABAT UWAIS untuk membantu kanak2 lain yang lebih memerlukan..Alhamdulillah dengan tabung itu berjaya membantu beberapa anak syurga dalam menampung kos rawatannya..

Jadi saya terpanggil untuk berkongsi dan menyebarkan tentang badan kebajikan SAHABAT UWAIS ini kepada anda semua supaya kita sama2 dapat membantu lebih ramai lagi insan yang kurang bernasib baik..

Saya juga ingin lancarkan projek jualan sambil beramal,dimana setiap separuh dari keuntungan jualan produk saya akan diagihkan kepada tabung SAHABAT UWAIS..

Antara produk jualan saya yang dimana separuh keuntungannya akan diagihkan kepada SAHABAT UWAIS :


* premium beautiful
* mineral coffee
* garlic tablet
* sabun marine essence 
* bio seleza

**dan lain2 produk hai-o yang dijual oleh saya..

Akan tetapi jika anda ingin menderma terus kepada sahabat uwais,anda boleh layari :

Pertubuhan Kebajikan Sahabat Uwais
FB Pages : sahabat uwais
Instagram : sahabatuwais
email : sahabatuwais209@gmail.com 


You may also like

No comments: