Testimoni Premium Beautiful Corset

/
0 Comments
Assalamualaikum semua :-)

Hari ni akak nak share lah sikit kegembiraan customer ni dengan korang semua..Customer akak ni gembira lah bila dia dapat balik bentuk badan dan berat badan asal sebelum dia pregnant..

Back in shape after pregnant with PREMIUM BEAUTIFUL 💖💖💖

Ni nak cerita sedikit ye pengalaman customer yang pakai premium beautiful corset.. 

"sedar tak sedar dah 3 tahun merasai pengalaman pakai PB ni,mula-mula start pakai pada awal tahun 2013..masa tu just nak pakai PB sekadar ade kesedaran nak menjaga kesihatan.. tapi apa yang bestnya, kalau kerja site ni kita pakai PB badan tak rasa cepat letih.. cergas je nak berjalan ke hulu hilir.. 
Saya dan husband PJJ tapi alhamdulillah selepas setahun, saya disahkan mengandung dan masih lagi pakai PB sehingga kandungan 2 bulan.. masa mengandung selera makan pun bertambah dan berat pun mencecah 70kg..OMG 😱 selalu je kalau pegi check up overweight huhu...syukur sangat ada PB dapat balik shape seperti sebelum pregnant dulu..tiada diet, tiada ubat kurus..hanya PB peneman hari2 😍😍😍 "



Suka tak,suka takkkk...haa maunya tak suka bila dah ada keyakinan diri semula...Terus berubah kann,muka pun kelihatan lebih muda-mudi giteww 😍😍😍😍😍

Ok lah..akak nak sambung kerja...nak fitting mengfitting Premium Beautiful lagi...Nanti akak update lagi testimoni premium beautiful terbaru yer...

Kalau nak akak pakaikan PB ni,contact akak je yer..Akak datang dan tolong ukurkan dan fitting terus..


love,
0179450512
nuzulejoytlc@gmail.com


You may also like

No comments: