Assalamualaikum semua...Sihat ke?akak doakan moga kita semua sihat dan diberikan kesihatan yang baik berpanjangan 😘😘..Ok hari ni akak nak share tentang satu produk ni..produk yang akak maksudkan ialah Herba Maharani..Atau akak lebih selesa gelarkan dia pil menyengat..Herba maharani ni kira macam adik beradik premium beautiful jugak lah..dah lama tau berada di pasaran..Bukan baru setahun dua..Malah lebih 20 tahun tau :-)
.
.
Risau, sangat risau..Hari-hari permintaan 'pil menyengat' ni memang tinggi..Sampaikan dekat 3 bulan yang lepas, SOLD OUT satu Malaysia..Bila dah ada stok, tu yang memborong berkotak kotak terus..Takut kehabisan stok..Lagipun dengan harga murah herba Maharani ni, tak jadi masalah untuk  yang nak 'tambat' hati suami.
.
.
Kebelakangan ni, akak selalu dapat whatapps dari individu yang nak ikhtiar hamil dengan Maharani. Akak memang galakkan 200% untuk sesiapa yang dalam proses ikhtiar hamil untuk amalkan Maharani setiap hari...Apa-apa pun, sambil ikhtiar sambil berdoa moga Allah beri rezeki pada kita.
.
.
Harga maharani dan kebaikannya




Menyesal Makan Herba Maharani ni
.

Memang menyesal makan Maharani ni sekarang...Kalau tau, makan dari dulu lagi...Hubby asyik komplen kenapa asyik ketat aje. Fuh!!!! Terus tekad nak makan sampai tua!! Hehehe

.

Bak kata customer akak ni, kena cuba dulu baru boleh tau kesan...Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba..

.

Kenapa MENYESAL??

.

Sebab pelbagai kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti:-
  • Period Tak Teratur
  • Senggugut
  • Hormon Tak Seimbang
  • Membantu Merapatkan Rahim
  • Menaikkan Peranakan
  • Menyuburkan Rahim
  • Memberikan Kesegaran Badan 
  • Keputihan
  • Kedinginan Seks
  • Herba selepas melahirkan anak

*** Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah..
.
Apa Antara kebaikan dan kelebihan HERBA MAHARANI ni :
.

  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Selaraskan kitarah haid yang tak teratur
  3. Sembuhkan senggugut
  4. Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
  5. Menggalakkan kesuburan secara semulajadi
  6. Kurangkan keletihan
  7. Tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
  8. Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda
  9. Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
  10. Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin
  11. Kecutkan rahim dengan cepat.
  12. Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga 
  13. Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
  14. "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
  15. Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
  16. Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani

Harga herba maharani dan kebaikanya

Harga herba maharani dan kebaikannya

Harga maharani dan kebaikannya
Credit : hasikin ali

Harga maharani dan kebaikannya
Credit : aisyah zazuri

Harga maharani dan kebaikannya


.

Patutlah herba maharani ni asyik sold out...Rupanya banyak sangat kebaikan Herba Maharani... Minggu lepas pos kan Herba Maharani ke Sarawak dan kelmarin dapat kiriman whatapps dari customer yang sangat menggembirakan...
.
.

Niat asal nak makan Maharani untuk hamil, tapi banyak pula kesan dan kebaikan yang diperolehinya..Bila makan maharani :

  • Migrain hilang
  • Selera makan berkurangan, boleh cepat kurus
  • Keputihan berkurangan
  • Kulit pucat jadi kemerahan
  • Tidur jadi lena

Memang banyak sangat kebaikan Maharani walaupun hanya pada pengambilan yang pertama dah rasa keberkesanannya...Banyak penyakit yang sembuh dengan pengambilan herba Maharani... Akak doakan semoga cepat-cepat dapat zuriat...InshaAllah
.
.

Selain dari itu, Maharani juga membantu mengatasi masalah seperti :

  • Senggugut
  • Period tak teratur
  • Cyst
  • Fibroid
  • Mengetatkan vagina
  • Menghilangkan bau badan
  • Mengurangkan berat badan

Macam tak percaya kan. Dengan Maharani semurah RM98 dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kewanitaan. Kecil-kecil cili padi Maharani ni..
.
.

HARGA HERBA MAHARANI

.
Ramai juga yang tertanya-tanya, berapa harga Maharani ni. Dikesempatan ni, akak nak bagitau harga terkini Maharani
.

Sekotak Maharani : RM 98 sahaja

.

Ada 300 biji bebola penggunaan untuk sebulan.

.

Ada yang tanya, kenapa saya jumpa Maharani lagi murah, RM68 jerrr..

Untuk pengetahuan semua, RM68 tu harga lama 3 tahun yang lepas. Sekarang, sekotak RM 98..

.
Jadi nasihat akak,BERHATI HATI sebelum membeli...Pastikan barang baru ya..Jangan beli stock lama..
.
.


MACAM MANA nak Dapatkan Maharani ni

.
Untuk anda yang tinggal sekitar PAHANG ( Kuantan,Pekan,Chini dan sekitarnya boleh terus COD...Yang tinggal di luar kawasan akak poskan terus ke rumah anda..

.
Harga Herba Maharani 2017 dan Kebaikannya
.

Siap-siap bungkus terus maharani yang customer dah order ..Lepas bungkus kita kasi post terus..Customer bank in kita terus post..
.
.

** pada yang dah ada premium beautiful amatlah digalakkan untuk amalkan pil maharani ni. kombinasi pb dan maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman...memang ummmpppphhh..!
. . .

Cara makan Herba Maharani (disyorkan)

  1. Ambil 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
  2. Mulakan pengambilan Herba Maharani hari pertama selepas period.
  3. Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
  4. Makan mestilah bersama air suam. Jangan minum dengan air sejuk ye.. nnt kurang berkesan pulak dia.
Seeloknya, untuk yang baru nk cuba Herba Maharani or Jamu Ayam Hitam ni, boleh mulakan dengan 25 biji dulu. Then, kalau rasa panas atau “heaty”, banyakkan minum air kosong. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji pula.

Elakkan ambil semasa period ok. Nanti akan mengganggu kitaran hormon semasa kita period pulak. Lain pulakkk ceritanya.

Yang ni WAJIB dipatuhi :
  • Jika ambil 10 biji sekali makan, = 30 hari (waktu period jangan makan ya)
  • Jika ambil 25 biji sekali makan, = 12 hari (habis sekotak,stop untuk bulan tersebut..ambil semula dibulan seterusnya)
  • Ingat ya,sebulan hanya ambil sekotak Maharani sahaja..Lepas Period,baru sambung ambil semula.
  • Berhenti sementara hingga lepas kedatangan haid,dan makan ikut cara yang sama.
  • Kalau rasa badan panas, sakit kerongkong, tumbuh jerawat lepas amalkan pil maharani ni, uols boleh guna alternatif yang di bawah ni ya :

1) makan separuh biji bola kuning iaitu 25 biji pil hitam kecil,jika panas badan kurangkan dos kepada 15 - 20 biji.

2) minum lebih banyak air masak



Perhatian : Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplement ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.Harap maklumat di atas membantu anda. (Rujukan bersama: Hai-O)
.
.


Harga maharani dan kebaikannya

Sijil halal dan kelulusan kementerian Malaysia untuk herba maharani.
.
.
Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia - MAL 200144197
Disahkan halal oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM
.
.
Jika anda berminat untuk membeli,boleh call/whatsapp/messenger :

kiki

017-9450512
012-9393042
@
Gmail : nuzulejoytlc@gmail.com
.
.
Popular Post

Harga Maharani
Harga Maharani 2017
Harga Herba Maharani 2017
Harga Promosi Maharani
Harga Diskaun Maharani
Harga Maharani dan Kelebihannya
Agent Maharani 2017
Harga Maharani Malaysia
Testimoni Maharani
Agent Maharani
Agent Maharani Pahang

---------------------------

Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan..
Kami akan memberi tunjuk ajar dan free coaching untuk anda memajukan bisnes anda..

Kelebihan Agent :
* Untung runcit setiap jualan
* Bonus prestasi yang dibayar setiap bulan
* Reward untuk pencapaian sales bulanan
.
.
Harga Herba Maharani dan Kebaikannya

Assalamualaikum readers2 blog akak...ok 1st akak nak tanya siapa ada masalah perut buncit...

Petua kempiskan perut

Masalah besar kan perut buncit ni,terutama kita kaum wanita...tapi yang laki pun sekarang ada jugak yang jaga penampilan kann..Tapi masalah perut buncit ni memang satu big problem lah bagi kita ni kaum hawa kan...mana tak nya,tengok dari atas cantik je..turun ke bawah fail tang perut tuh...Jadi akak nak share lah sikit petua berkesan kat u all..

Petua kempiskan perut mudah dan jimat ni akak sendiri pun amalkan disamping akak memang pengguna tegar premium beautiful..


Akak amalkan tips ni..Petua kempiskan perut dengan MinKaffe😘😘😘


Petua kempiskan perut dengan min kaffe

Akak amalkan minum #Minkaffe + #PilGarlic...
Pada akak, ni adalah gandingan 2 produk yang sangat sesuai dan mudah untuk diamalkan dalam kehidupan seharian..

Haa kenapa akak cakap camtu...sebab adakah kita rajin nak bersenam,berjogging atau pergi gym...

Atau adakah kita cukup banyak masa untuk hari2 pergi berlari keliling padang...hehehe takkan..

Jadi minum min kaffe dan garlic setiap hari pagi dan malam cukup mudah untuk diamalkan...

Khasiat amalkan tips ini : 
* Pantas membuang angin
* Pantas memecah lemak
* Menurunkan kolestrol dalam badan
* Malancarkan proses pembuangan

Senang cerita set ni sangat-sangat sesuai lah untuk mereka2 yang diet ni..Jangan lah diet sampai memudaratkan diri...Try la minum min kaffe ni,biar lah diet yang sihat...Kita akan rasa kurang lapar jika amalkan min kaffe ni..Jadi tidak la sampai nak ikat perut kan...

Petua kempiskan perut dengan min kaffe

Minum Min Kaffe perut tahan lapar..Macam testimoni pengguna ni haa...Customer ni tengah nak diet 😊😊

Petua kempiskan perut dengan min kaffe

" akak,lepas saya minum mineral coffee, boleh kawal nafsu makan.Tahan lapar dan cepat kenyang.Kalau tak, tengok orang makan asyik nak makan juga"

Woww..memang cepat la kurus kalau macam ni. Dan jangan risau. Walaupun tak makan tapi kandungan magnesium dan garam buluh dalam kopi mampu untuk memberikan kebaikan pada tubuh.

Sebab tu orang panggil Mineral Coffee ni kopi diet. Nak kurus cara mudah memang cuma minum Mineral Coffee sebagai sarapan pagi anda. Selain untuk tahan lapar, anda juga akan berasa segar dan tak mengantuk bila menghirup aromanya yang menyelerakan.

Bukan itu je...Min kaffe ni membantu anda dalam proses pembuangan...Siapa ada masalah nak buang tu sila-sila la try ya...Jangan teran kuat sangat bahaya hehehe...Tapi pengalaman kami pengguna min kaffe ni,kalau minum mesti lancar lah system pembuangan tu...

Petua kempiskan perut dengan min kaffe


HARGA SET KEMPIS PERUT

Sekotak Mineral Coffee ada 20 sachet.
Harga sekotak Mineral Coffee sangat murah dan berpatutan. 
Harga Biasa RM33 sahaja.

Sebotol pil garlic pula RM44.
Sebotol garlic ada 80biji tablet.

So total untuk set kempis perut ni RM77

PERCUMA PENGHANTARAN!!

Harga kasih dan sayang menanti blog readers akak..just call/whatsapp dan cakap dapat no fon from blog..Terus akak bagi diskaun 😘😘😘

Nak dapatkan harga borong pun boleh..contact sahaja,boleh bincang untuk borong..
Beli borong lagi jimat!!!!!

Siap dapat percuma termos MIN KAFFE..

Petua kempiskan perut dengan min kaffe

#HargaMinKaffe
#MinKaffePetuaKempisPerut
#AgentMinKaffePahang


Ibu-ibu di luar sana mesti sibuk mencari set untuk berpantang kan??

Jangan susah hati ya ibu-ibu..Meh kiki share sedikit pengalaman kiki berpantang.. 

"Masa mengandung tu memang akak dah mula servey2 set-set untuk berpantang ni..Macam2 produk,macam2 bentuk ada..semuanya bagus-bagus..Cuma akak akan cari yang betul-betul sesuai dengan akak yang MALAS nak bertungku,malas nak berdiang(hidupkan bara api lepas tu duduk berhampiran api untuk kecutkan rahim) dan malas nak minum akar kayu..

Sampailah kawan baik akak promote bengkung Premium beautiful ni kat akak..Katanya bagus bla bla bla bla.......dipendekkan cerita akak pun beli la untuk dipakai lepas bersalin nanti..ye la sebab dia cerita yang pb ni banyak kelebihan dan fungsi..Lepas bersalin terus pakai bengkung je dulu..memang betul seperti dikatakan..Sangat2 selesa dan sedap dipakai..kan kita kalau baru lepas bersalin ni memang sakit sangat pinggang ni..Tapi lepas sarung bengkung ni rasa macam terapi di spa,seperi diurut2..sedapppppppp sangat,itu lah yang sampai ke hari ni akak masih setia memakai premium beautiful.."

Zaman sekarang ni semua dah mudah kan..kalau dulu kita pakai bengkung yang jenis lilit-lilit tali dia tu kan..adoii payahnya nak pakai kann..leceh sebab nak kene lilit dan tak berapa kemas,sebab tali dia mudah nak terurai..

So jom kita tukarkan bengkung lilit-lilit tu dengan bengkung moden ni..PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..Alhamdulillah anak kedua saya,saya dapat berpantang dengan premium beautiful corset ni..

Premium Beautiful Set Berpantang untuk ibu-ibu
 ni la kiki..hehe happy tau,sebab masa sebelum pregnant berat kiki 68kg tau..tapi lepas sebulan bersalin berat kiki turun jadi 62kg..


Premium Beautiful Sangat Sesuai Di Pakai Ketika Berpantang 


  • MUDAH,CEPAT,RINGKAS,SELESA pakai bengkung ni ketika berpantang..Corset premium beautiful ni juga berfungsi mengecutkan dan memperkemaskan semula RAHIM yang mengembang semasa mengandung..
  • Corset premium beautiful ni juga berfungsi mengeluarkan angin dalam badan..
  • Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin..
  • Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi..
  • Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul ketul dengan lancar..
  • Mengeluarkan segala sisa kekotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim..
  • Menyokong rahim dari jatuh..
  • Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyewaan seterusnya..
  • Menghilangkan strechmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung..
  • Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti Param,Tapel dan Pilis
  • Melancarkan proses pembuangan air besar(sembelit terjadi apabila makan jamu)..
  • Memperbanyakkan penghasilan susu dan mengelakkan bayi dari cirit birit akibat pemakanan jamu..
  • Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun diluar..
  • Menaikkan  metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat ..
  • Membentuk semula payudara,pinggul dan posture badan yang menarik..



ini antara kawan2 kiki yang juga pengguna premium beautiful..Kami semua guna premium beautiful untuk berpantang..


Premium Beautiful Set Berpantang untuk ibu-ibu
Premium Beautiful Set Berpantang untuk ibu-ibu

 Premium Beautiful Set Berpantang untuk ibu-ibu
yang ni bersalin ceasar..pun boleh pakai bengkung premium beautiful..Pakai Bengkung premium beautiful ni luka cepat kering dan tak nyilu..

Haaaa sekarang kiki dah jadi full time Agent Premium Beautiful dah..dari sekadar jadi pengguna dulu,sekarang kiki dah full time Premium Beautiful Expert..Seronok kiki dapat bantu kaum2 hawa yang lain merasa pengalaman hebat berpantang dengan premium beautiful ni..

kalau ada yang berminat nak kiki sarungkan premium beautiful ni boleh la contact kiki ya..Kiki cover seluruh malaysia..jauh pun kiki boleh turun untuk berjumpa dan pakaikan premium beautiful ni..





Call : 017-9450512

@ Click icon Whatsapp ni untuk direct wasap

(Click Icon Whatsapp untuk direct whatsapp)





Popular Post
Harga premium beautiful
Tips Berpantang
Tips Kurus Selepas Berpantang
Bengkung Moden
Premium Beautiful Set Berpantang untuk ibu-ibu
Siapa dalam ni mengikuti cerita Star Trek Beyond ?Sebenarnya saya pun tak pernah tengok cerita ni..Tapi yang kali ni Star trek beyond 3, dapat tiket exclusive dari company Sahajidah haio selaku penaja filem ni...

Memang bertuah sebab dapat tiket exclusive untuk red carpet sempena pelancaran movie Star Trek Beyond ni..Best la kan,sebab filem ni belom dipertontonkan umum..tapi kita dah dapat tengok dulu sebab kita antara agent produk MIN KAFFE...MIN KAFFE kan penaja movie ni..


Boleh tahan la...syok jugak citer ni...tak boring dan banyak aksi2 menarik...Kelakar pun ada...


Beruntung kan...Jual kopi Min Kaffe dapat macam2..


Nak share la sikit gambar2 kami masa event red carpet Min Kaffe..










Korang pun kalau free weekend ni gi la tengok citer ni...bestt..

Dan kalau ada yang nak try MIN KAFFE ni boleh la contact kiki ya ..

Banyak kelebihan kopi ni...Kopi kesihatan sesuai untuk semua peringkat umur..

Sempena promosi ni,setiap belian free postage 😘😘😘😘...


kiki

017-9450512
012-9393042


Penyokong hadir dari pelbagai latar belakang. Mereka melihat dompet cukup untuk susu anak, bayar bil eletrik dan air maka diasingkan sejumlah kecil kepingan wang di dompet untuk bersama-sama pasukan kesayangan di mana sahaja mereka beraksi. Malah ada yang terpaksa mengasingkan kepingan wang tersebut dengan nilai yang sedikit besar kerana sang anak dan isteri turut menyarung jersi kebanggaan negeri mereka. 

Justeru itu mereka penyumbang kepada dana bola sepak negeri kesayangan mereka dan penyumbang kepada pembangunan bola sepak negeri. Hadir bukan semata-mata untuk melihat. Hadir bukan semata-mata untuk menyokong. Hadir bukan semata-mata untuk mengeji tetapi hadir untuk bersama-sama mngerakkan fenomena budaya penyokong seantero dunia. 

Apabila semua seiring dan sejalan maka teguhlah tiang kejayaan. Ayuh sarungkan jersi dengan lencana di dada beserta mafla di bahu dan melangkah bangga walau apa pun yang berlaku. Menang tidak bermegah, kalah tidak mengalah.

**Aku menulis bukan kerna nama,hanya sekadar berkongsi apa yang ku suka 😊😊😊**

Credit : Bayu alam photo
Assalamualaikum semua 😊😊..

Tq u olls sudi masuk blog saya..Hari ni saya nak share lah dengan u olls pasal satu produk baru ni...Produk kesihatan yang mula mendapat tempat di kalangan pengguna..

U olls pernah nampak atau dengar tak celgynic gold?

Ok meh saya terangkan serba sedikit tentang celgynic gold..Dan sekarang saya ada buat Harga Promosi tau..

Celgynic Gold ni saya makan kononnya untuk control kolestrol jer..Tapi tak sangka banyak pulak kelebihan lain Celgynic Gold ni..

Banyak sangat kelebihan lain Celgynic Gold ni..Sangat sesuai pada u olls yang sangat menjaga kesihatan dan kecantikan..Harga celgynic gold ni pun murah je..mampu milik 😘😘😘


Harga promosi celgynic gold

Harga promosi celgynic gold

U ols tau tak yang kebanyakan makanan yang kita makan tu mempunyai asid yang sangat tinggi..Boleh tak kit imagine apa jadi kat badan kita ni kalau makanan yang kita makan tu tak betul-betul keluar dengan baik..

That why lah kenapa badan kita lesu,selalu letih-letih,mudah dijangkiti penyakit..Lama kelamaan akan menyebabkan penyakit yang kronik yang akhirnya boleh meragut nyawa..Seriously amat menakutkan..Betul tak??


Saluran darah dalam badan kita ni berfungsi membawa bekalan oksigen and nutrient yang penting untuk badan kita. Bila saluran darah kita "bersih", inshaaAllah badan kita akan berada pada tahap kesihatan yang optimum.

And you all tahu tak?
Makanan yang tinggi garam dan asid lama-kelamaan akan membuatkan saluran darah kita jadi "keras" dan "sempit"



Harga promosi celgynic gold


Ni lah contoh bila saluran darah kita makin "keras" dan "sempit" akibat daripada makanan yang kita makan. Cuba you all tengok "lambakan kolestrol" tu. Just imagine dah berapa puluh tahun kita asyik makan dan makan. Boleh imagine tak saluran darah kita macam mana?

Saluran darah kita jadi "keras" dan "sempit" disebabkan terlalu banyak toxin dalam badan kita. So, kita perlukan something yang boleh "lembutkan" dan "bersihkan" saluran darah kita..

Lepas dah tahu kepentingan dan kebaikan Celgynic Gold ni,terus rasa sangat bersyukur sebab dah mula ambil langkah awal untuk jaga kesihatan...


 APA ITU CELGYNIC GOLD?


Celgynic Gold adalah Gabungan UNIK lesitin & herba traditional yang berharga


KANDUNGAN CELGYNIC GOLD :

1. Lesitin (ekstrak kuning telur)
Harga promosi celgynic gold

Lesitin ni pada awalnya diasingkan daripada kuning telur pada tahun 1846 oleh Theodore Gobley (ahli kimia Perancis)

- Kalau you all nak tahu, Lesitin ni adalah satu komponen sel penting yang terdapat dalam setiap sel badan.

- Lesitin kaya dengan nutrient pentingseperti choline yang penting untuk fungsi mental dan perkembangan otak.



Berikut adalah beberapa dakwaan kesihatan yang mengatakan bahawa lesitin mempunyai kelebihan seperti: 


  • Meningkatkan kesihatan kardiovaskular
  • Menguatkan hati dan sel fungsi
  • Pengangkutan dan metabolisme lemak
  • Rawatan yang lebih baik untuk batu karang
  • Meningkatkan daya ingat, kebolehan pembelajaran dan masa tindak balas
  • Pertumbuhan rambut yang sihat dan kulit
  • Meningkatkan komunikasi sel
  • Prestasi fizikal dan daya tahan otot yang lebih baik
  • Pelepasan arthritis


2. Lingzhi
Harga promosi celgynic gold

You all pernah dengar tak Lingzhi? Lingzhi ni actually cendawan tau and banyak digunakan  dalam perubatan traditional Cina.
(Source : Google Image)

-     - Lingzhi dalam Celgynic Gold mengandungi sebatian aktif yang dikenali sebagai polisakarida.

- Ini dapat meningkatkan fungsi imunisasi badan dengan merangsang sel-sel darah putih (leukosit).

- -Penyelidikan telah menunjukkan bahawa beta-glucan & gula kompleks yang terdapat dalam Lingzhi boleh mencegah pertumbuhan dan penyebaran sel-sel kanser.

 - Lingzhi dalam Celgynic Gold mempunyai spectrum yang luas terhadap aktiviti antibakteria dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus dalam sel badan manusia. 


3) Cordyceps
Harga promosi celgynic gold

Actually cordiceps ni adalah ulat beluncas yang bila ulat beluncas itu mati,ulat ni akan bertukar menjadi satu fungus yang membawa banyak kebaikan pada kesihatan manusia..
Uniknya cordiceps ni hanya boleh didapati di kawasan gunung dan bersalji..Dan cordiceps ni hanya boleh dituai pada musim panas jer tau..Best kan,celgynic  gold ada kelebihan  cordyceps ni..
Secara tradisonalnya,cordyceps telah dianggap sebagai ejen utama bagi memulihkan tenaga,menggalakkan  panjang umur dan meningkatkan tahap kualiti hidup..
Kebaikan Cordyceps dalam celgynic gold :

- Meningkatkan tenaga
- Mengurangkan keletihan
- Menguatkan sistem imun
- Meningkatkan stamina
- Memperbaiki sistem pernafasan


4) Goji Berry
Harga promosi celgynic gold

Goji berry mengandungi sumber vitamin C dan serat yang tinggi dan  kalori yang rendah..
Selain itu,goji berry kaya di dalam celgynic gold kaya dengan antioksidan yang menyumbang kepada kesihatan mata..


5) American Ginseng
Harga promosi celgynic gold

- Ginsenosides(saponin) yang terkandung dalam ginseng telah memberikannya ciri2 perubatan..

Kebaikan American Ginseng dalam Celgynic Gold
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Meningkatkan prestasi dan kesihatan mental.Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah mudah lupa.
- Mneghalang pertumbuhan tumor


6) Duzhong 
Harga promosi celgynic gold
 
 - Duzhong berasal daripada kulit kering dari Eucommia atau pokok getah..

- Duzhong dalam celgynic gold menguatkan tulang dan otot..
- Selain itu,Duzhong dalam celgynic Gold mengurangkan tekanan darah..


8 Sebab Kenapa Anda Perlu Amalkan CELGYNIC GOLD Dalam Supplement Harian Anda :

1. Menyembuh dan Memperbaiki membran sel
- Lesitin :  kompenan utama dari membran sel
- Membantu menyembuhkan dan memperbaiki membran sel.
- Mencegah pengerasan membran sel
- Sel sihat = tubuh badan yang sihat

2. Menggalakkan kesihatan jantung dan saluran darah
-Membantu mengurangkan  LDL dan trigliserida dan meningkatkan HDL
- Menghambat pembentukan  plak pada dinding  arteri
- Mencegah aterosklerosis dan penyakit jantung

3. Menguatkan daya ingatan dan kebolehan pembelajaran
- Sumber choline yang sangat baik ,penting untuk pelbagai fungsi otak
- Menjana semula dan menghidupkan sel sel otak
- Meningkatkan daya tumpuan dan kebolehan pembelajaran
- Menguatkan daya ingatan

4. Menggalakkan kulit dan rambut yang sihat
- Melembabkan dan melembutkan kulit dan rambut
-Menggalakkan pertumbuhan kulit dan rambut yang sihat

5. Ejen pengemulsi yang semulajadi 
- Bertindak sebagai pemecah lemak supaya mencairkan lemak keras dan meningkatkan metabolisme lemak yang lebih efisien (ini paling best especially orang perempuan kan ?)

6. Membantu dalam penyerapan vitamin A, D ,E dan K.

7. Meningkatkan sistem imun dan ketahanan fizikal 
- Kombinasi lesitin dengan herba traditional China yang berharga 

8. Memelihara kesihatan hati dan mengurangkan risiko pembentukan batu karang


CARA PENGAMBILAN CELGYNIC  GOLD

- 2 kali sehari selepas makan
- Di ambil pada waktu pagi dan waktu malam
- 4-6 biji sekali makan


HARGA CELGYNIC GOLD

- Murah je harga sebotol celgynic ni uols
RM153 sahaja
*** free postage


Tapi untuk uols yang my blog readers jangan lupa directly whatsapp yer, sebabnya kiki akan selalu bagi special price for uols from blogs..
Ada Harga Promosi Celgynic Gold menanti anda😘😘😘
call/whatsapp ,

kiki
0179450512
0129393042

#HargaPromosiCelgynicGold
#HargaCelgynigGold
#AgentcelgynicGold

------------------------

Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..

--------------------------------
Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042
--------------------------------