Min Kaffe taja Movie Star Trek Beyond

/
0 Comments
Siapa dalam ni mengikuti cerita Star Trek Beyond ?Sebenarnya saya pun tak pernah tengok cerita ni..Tapi yang kali ni Star trek beyond 3, dapat tiket exclusive dari company Sahajidah haio selaku penaja filem ni...

Memang bertuah sebab dapat tiket exclusive untuk red carpet sempena pelancaran movie Star Trek Beyond ni..Best la kan,sebab filem ni belom dipertontonkan umum..tapi kita dah dapat tengok dulu sebab kita antara agent produk MIN KAFFE...MIN KAFFE kan penaja movie ni..


Boleh tahan la...syok jugak citer ni...tak boring dan banyak aksi2 menarik...Kelakar pun ada...


Beruntung kan...Jual kopi Min Kaffe dapat macam2..


Nak share la sikit gambar2 kami masa event red carpet Min Kaffe..










Korang pun kalau free weekend ni gi la tengok citer ni...bestt..

Dan kalau ada yang nak try MIN KAFFE ni boleh la contact kiki ya ..

Banyak kelebihan kopi ni...Kopi kesihatan sesuai untuk semua peringkat umur..

Sempena promosi ni,setiap belian free postage 😘😘😘😘...


kiki

017-9450512
012-9393042



You may also like

No comments: