Harga Promosi Celgynic Gold

/
23 Comments
Assalamualaikum semua 😊😊..

Tq u olls sudi masuk blog saya..Hari ni saya nak share lah dengan u olls pasal satu produk baru ni...Produk kesihatan yang mula mendapat tempat di kalangan pengguna..

U olls pernah nampak atau dengar tak celgynic gold?

Ok meh saya terangkan serba sedikit tentang celgynic gold..Dan sekarang saya ada buat Harga Promosi tau..

Celgynic Gold ni saya makan kononnya untuk control kolestrol jer..Tapi tak sangka banyak pulak kelebihan lain Celgynic Gold ni..

Banyak sangat kelebihan lain Celgynic Gold ni..Sangat sesuai pada u olls yang sangat menjaga kesihatan dan kecantikan..Harga celgynic gold ni pun murah je..mampu milik 😘😘😘


Harga promosi celgynic gold

Harga promosi celgynic gold

U ols tau tak yang kebanyakan makanan yang kita makan tu mempunyai asid yang sangat tinggi..Boleh tak kit imagine apa jadi kat badan kita ni kalau makanan yang kita makan tu tak betul-betul keluar dengan baik..

That why lah kenapa badan kita lesu,selalu letih-letih,mudah dijangkiti penyakit..Lama kelamaan akan menyebabkan penyakit yang kronik yang akhirnya boleh meragut nyawa..Seriously amat menakutkan..Betul tak??


Saluran darah dalam badan kita ni berfungsi membawa bekalan oksigen and nutrient yang penting untuk badan kita. Bila saluran darah kita "bersih", inshaaAllah badan kita akan berada pada tahap kesihatan yang optimum.

And you all tahu tak?
Makanan yang tinggi garam dan asid lama-kelamaan akan membuatkan saluran darah kita jadi "keras" dan "sempit"



Harga promosi celgynic gold


Ni lah contoh bila saluran darah kita makin "keras" dan "sempit" akibat daripada makanan yang kita makan. Cuba you all tengok "lambakan kolestrol" tu. Just imagine dah berapa puluh tahun kita asyik makan dan makan. Boleh imagine tak saluran darah kita macam mana?

Saluran darah kita jadi "keras" dan "sempit" disebabkan terlalu banyak toxin dalam badan kita. So, kita perlukan something yang boleh "lembutkan" dan "bersihkan" saluran darah kita..

Lepas dah tahu kepentingan dan kebaikan Celgynic Gold ni,terus rasa sangat bersyukur sebab dah mula ambil langkah awal untuk jaga kesihatan...


 APA ITU CELGYNIC GOLD?


Celgynic Gold adalah Gabungan UNIK lesitin & herba traditional yang berharga


KANDUNGAN CELGYNIC GOLD :

1. Lesitin (ekstrak kuning telur)
Harga promosi celgynic gold

Lesitin ni pada awalnya diasingkan daripada kuning telur pada tahun 1846 oleh Theodore Gobley (ahli kimia Perancis)

- Kalau you all nak tahu, Lesitin ni adalah satu komponen sel penting yang terdapat dalam setiap sel badan.

- Lesitin kaya dengan nutrient pentingseperti choline yang penting untuk fungsi mental dan perkembangan otak.



Berikut adalah beberapa dakwaan kesihatan yang mengatakan bahawa lesitin mempunyai kelebihan seperti: 


  • Meningkatkan kesihatan kardiovaskular
  • Menguatkan hati dan sel fungsi
  • Pengangkutan dan metabolisme lemak
  • Rawatan yang lebih baik untuk batu karang
  • Meningkatkan daya ingat, kebolehan pembelajaran dan masa tindak balas
  • Pertumbuhan rambut yang sihat dan kulit
  • Meningkatkan komunikasi sel
  • Prestasi fizikal dan daya tahan otot yang lebih baik
  • Pelepasan arthritis


2. Lingzhi
Harga promosi celgynic gold

You all pernah dengar tak Lingzhi? Lingzhi ni actually cendawan tau and banyak digunakan  dalam perubatan traditional Cina.
(Source : Google Image)

-     - Lingzhi dalam Celgynic Gold mengandungi sebatian aktif yang dikenali sebagai polisakarida.

- Ini dapat meningkatkan fungsi imunisasi badan dengan merangsang sel-sel darah putih (leukosit).

- -Penyelidikan telah menunjukkan bahawa beta-glucan & gula kompleks yang terdapat dalam Lingzhi boleh mencegah pertumbuhan dan penyebaran sel-sel kanser.

 - Lingzhi dalam Celgynic Gold mempunyai spectrum yang luas terhadap aktiviti antibakteria dan menghalang pertumbuhan bakteria dan virus dalam sel badan manusia. 


3) Cordyceps
Harga promosi celgynic gold

Actually cordiceps ni adalah ulat beluncas yang bila ulat beluncas itu mati,ulat ni akan bertukar menjadi satu fungus yang membawa banyak kebaikan pada kesihatan manusia..
Uniknya cordiceps ni hanya boleh didapati di kawasan gunung dan bersalji..Dan cordiceps ni hanya boleh dituai pada musim panas jer tau..Best kan,celgynic  gold ada kelebihan  cordyceps ni..
Secara tradisonalnya,cordyceps telah dianggap sebagai ejen utama bagi memulihkan tenaga,menggalakkan  panjang umur dan meningkatkan tahap kualiti hidup..
Kebaikan Cordyceps dalam celgynic gold :

- Meningkatkan tenaga
- Mengurangkan keletihan
- Menguatkan sistem imun
- Meningkatkan stamina
- Memperbaiki sistem pernafasan


4) Goji Berry
Harga promosi celgynic gold

Goji berry mengandungi sumber vitamin C dan serat yang tinggi dan  kalori yang rendah..
Selain itu,goji berry kaya di dalam celgynic gold kaya dengan antioksidan yang menyumbang kepada kesihatan mata..


5) American Ginseng
Harga promosi celgynic gold

- Ginsenosides(saponin) yang terkandung dalam ginseng telah memberikannya ciri2 perubatan..

Kebaikan American Ginseng dalam Celgynic Gold
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Meningkatkan prestasi dan kesihatan mental.Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah mudah lupa.
- Mneghalang pertumbuhan tumor


6) Duzhong 
Harga promosi celgynic gold
 
 - Duzhong berasal daripada kulit kering dari Eucommia atau pokok getah..

- Duzhong dalam celgynic gold menguatkan tulang dan otot..
- Selain itu,Duzhong dalam celgynic Gold mengurangkan tekanan darah..


8 Sebab Kenapa Anda Perlu Amalkan CELGYNIC GOLD Dalam Supplement Harian Anda :

1. Menyembuh dan Memperbaiki membran sel
- Lesitin :  kompenan utama dari membran sel
- Membantu menyembuhkan dan memperbaiki membran sel.
- Mencegah pengerasan membran sel
- Sel sihat = tubuh badan yang sihat

2. Menggalakkan kesihatan jantung dan saluran darah
-Membantu mengurangkan  LDL dan trigliserida dan meningkatkan HDL
- Menghambat pembentukan  plak pada dinding  arteri
- Mencegah aterosklerosis dan penyakit jantung

3. Menguatkan daya ingatan dan kebolehan pembelajaran
- Sumber choline yang sangat baik ,penting untuk pelbagai fungsi otak
- Menjana semula dan menghidupkan sel sel otak
- Meningkatkan daya tumpuan dan kebolehan pembelajaran
- Menguatkan daya ingatan

4. Menggalakkan kulit dan rambut yang sihat
- Melembabkan dan melembutkan kulit dan rambut
-Menggalakkan pertumbuhan kulit dan rambut yang sihat

5. Ejen pengemulsi yang semulajadi 
- Bertindak sebagai pemecah lemak supaya mencairkan lemak keras dan meningkatkan metabolisme lemak yang lebih efisien (ini paling best especially orang perempuan kan ?)

6. Membantu dalam penyerapan vitamin A, D ,E dan K.

7. Meningkatkan sistem imun dan ketahanan fizikal 
- Kombinasi lesitin dengan herba traditional China yang berharga 

8. Memelihara kesihatan hati dan mengurangkan risiko pembentukan batu karang


CARA PENGAMBILAN CELGYNIC  GOLD

- 2 kali sehari selepas makan
- Di ambil pada waktu pagi dan waktu malam
- 4-6 biji sekali makan


HARGA CELGYNIC GOLD

- Murah je harga sebotol celgynic ni uols
RM153 sahaja
*** free postage


Tapi untuk uols yang my blog readers jangan lupa directly whatsapp yer, sebabnya kiki akan selalu bagi special price for uols from blogs..
Ada Harga Promosi Celgynic Gold menanti anda😘😘😘
call/whatsapp ,

kiki
0179450512
0129393042

#HargaPromosiCelgynicGold
#HargaCelgynigGold
#AgentcelgynicGold

------------------------

Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..

--------------------------------
Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042
--------------------------------


You may also like

23 comments:

  1. Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    0179450512

    ReplyDelete
  2. Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    0179450512

    ReplyDelete
  3. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynig gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  4. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  5. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  6. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  7. Harga celgynic gold
    Tembak lemak
    Pil tembak lemak
    Ubat buang lemak
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    ReplyDelete
  8. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  9. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  10. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  11. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  12. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  13. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  14. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  15. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  16. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  17. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  18. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  19. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  20. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  21. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  22. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  23. Harga celgynic gold
    Agent Celgynic gold
    Petua turunkan kolestrol dalam badan
    Petua kuruskan badan
    Celgynic gold pahang
    Petua tambah tenaga lelaki
    Petua kegagahan lelaki
    Pil maharaja
    Cara nak buang lemak
    Celgynic gold pil tembak lemak
    Agent celgynic gold
    Promosi celgynic gold
    Harga murah celgynic gold
    Harga promosi celgynic gold
    Agent celgynic gold pahang
    Agent celgynic gold kuantan

    Call/whatsapp kiki :
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete