Melancong FREE lagi

/
0 Comments

Siapa tak suka melancong kan...rasa2 semua orang suka melancong..tak kira lah dimana dan kemana..Bila sebut melancong semua teruja,semua exciteddd...

Sama la macam akak ni..Memang minat sangat2 lah melancong..tak kira luar atau dalam negara...semua lah suka😊😊😊..

Alhamdulillah,impian akak yang memang minat melancong ni tercapai sejak menceburkan diri ke dunia perniagaan Alam maya bersama TOP LEADERS CIRCLE & SHOM...

Tak pernah termimpi dapat peluang melancong ke luar negara secara PERCUMA dengan pakej 5 star treatment...

Tapi segalanya menjadi kenyataan..dan 3 negara sudah akak merasa tanpa keluar saving 😍😍😍😍..

Sekarang akak berada di BEIJING...tak dapat nak gambarkan dengan kata2...Hanya mampu bersyukur..Segala perbelanjaan di taja sepenuhnya dengan pakej 5 star...alhamdulillah....

U all,nanti akak update full story TLC in Beijing ya..Sekarang ni masih baru hari pertama..heheh takpe akak belanja skit gambar2 untuk 1st day..






Gambar2 lain akan akak share dalam new entry " full story TLC in Beijing " ya sayang2 semua...

Ada ke yang nak tau camne akak boleh dapat FREE TRIP ni...Kalau ada yang berminat nak tau cara,meh la PM/Whasapp akak..Akak cerita A-Z step dan cara akak buat...




Love story,
Nuzul & kiki

0179450512
0129393042


You may also like

No comments: