Assalamualaikum readers...Kiki nak ucap terima kasih dulu kat uols kerana sudi baca blog kiki...Terharu i ols 😘😘😘

Ok uols..kali ni kiki nak share kisah " petua nak kurus " tapi dengan SHAKE ME..Shake Me ni kira adik beradik lah dengan produk2 kesihatan dan kecantikan yg lain keluaran satu company...

Kalau entry sebelum ni, kiki ada buat challenge 30 hari consume shake me ni lah..Alhamdulillah kiki berjaya turunkan hampir 3kg dalam 30 hari sahaja tau..

So...pada kiki,ini adalah antara petua hebat kalau nak kurus selain consume Min kaffe,garlic, atau pakai premium beautiful...Sebab selama 30 hari kiki cuba shake me ni,memang alhamdulillah result dia awesome..Boleh tengok gambar testimoni Shake Me dibawah ni..

Terus terang kiki katakan..kiki memang tak diet ketat..Kiki makan nasi macam biasa..cuma kuantiti je dikurangkan kerana mahu berubah kearah gaya hidup yg lebih sihat..

Ok jom berkenalan dengan shake me..Sebab shake me ni lah petua nak kurus yang kiki amalkan sejak 30 hari yang lalu..


Apa Itu Shake Me

Shake Me adalah minuman protein yang unik untuk perlangsingan badan..Ia adalah minuman campuran soya dan garam buluh..Rasanya sedap seperti vanila..

Ramuan Shake Me

  • Serbuk kacang soya
  • Protein soya isolated
  • Frukosa
  • Polydextrose
  • Protein oat
  • Serbuk protein whey
  • L- carnitine
  • Fruktooligosakarida
  • Garam buluh
  • Perasa vanilla
  • Xanthan gum
  • Vitamin 
  • Mineral pra campur
  • Sucralose

Shake Me ini juga :

  1. Tanpa gula tambahan
  2. Tinggi dalam protein dan serat diet
  3. Tinggi dalam Vitamin B12 dan C
  4. Sumber kalsium dan Magnesium

Shake Me ni minuman protein yang sangat berkhasiat..Protein ni sangat diperlukan oleh tubuh manusia..Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia..Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan..

Protein sangat penting kerana protein ni yang bentukkan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon,Enzim,dan Antibodi..Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme..

Dalam badan manusia ,protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah,untuk penghadaman makanan,menghalang jangkitan,pengecutan otot,pembekuan darah,membaiki sel,penghantaran system saraf, dan banyak lagi..

Keistimewaan SHAKE ME 

Membantu dalam proses pembakaran lemak badan dan penghasilan tenaga yang berpanjangan..

Pilihan terbaik untuk membekalkan tenaga,menjaga kesihatan,tumbesaran sihat dan perlangsingan badan..

Membekalkan mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan..

Sumber Calsium dan Magnesium

Membuang toksik yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan Metabolisme sel badan..

Kompenan Garam Buluh membantu mengeluarkan toksik seperti perisa makanan,bahan kimia,racun ubat ubatan dan sebagainya..

Mengembalikan fungsi asal sistem pencernaan..

L-Carnitine ( Fat Burner ) membantu meningkatkan kadar metabolisme..

L-Carnitine bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel-sel badan (mitochondria) untuk dipecahkan dan diuraikan menjadi tenaga.

Mengimbangi hormon badan,mengawal tekanan dan membantu pembentukan potongan badan yang di idami.

Meransang pembinaan otot badan.

Menstabilkan emosi dan tekanan.

5 Sebab Mengapa Protein Merupakan Pilihan Terbaik Untuk Menurunkan Berat Badan

Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan feel satisfied.

Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran,ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif.

Makanan yang tinggi protein meransang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

Protein bertindak sebagai fuels ( bahan api ) untuk membakar lemak.

Protein merupakan kompenan utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan,bersenam ataupun aktiviti fizikal.


Kenapa Shake Me Menjadi Pilihan

1) Tinggi dengan protein dan serat
2) Multi- sumber formula protein untuk pemakan sihat
3) Diperkaya dengan vitamin dan mineral
4) Tinggi vitamin B12 dan vitamin C
5) Satu sumber yang baik untuk magnesium dan kalsium
6) Menggalakkan usus yang sihat
7) Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup
8) Di rumus dengan bahan bahan bukan diubahsuai secara genetik
9) Hanya 90 kalori setiap hidangan
10) Rendah lemak 
11) Bebas kolestrol
12) Tiada gula tambahan
13) Tiada bahan pengawet
14) Tiada warna tiruan 

Jom Tengok Apa Kata Mereka Yang Dah Mencuba Shake Me


Petua Kurus Dengan Shake Me


Petua Kurus Dengan Shake Me


Petua Kurus Dengan Shake Me


Cara Penyediaan Shake Me

Mudah je tau nak sediakan shake me ni tau..Hanya bancuh dan shake shake shake then minum..Tak kira dimana,senang je nak sediakan shake me..
  1. Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam Shaker 200ml air
  2. Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus minum..(elakkan menggunakan air panas)

Petua nak kurus - shake me

Shake Me ni,kalau minum hari2 dua sachet ditambah lagi dengan bersenam CONFIRM turun 2-3 kg dalam hanya beberapa hari..

Dan semestinya ia akan menjadi pilihan hati golongan-golongan yang tengah berdiet..Sebab dengan hanya minum shake me ni u olls boleh kenyang tanpa makan nasi..Bayangkan kiki minum 2 sachet pagi,kiki tak rasa nak makan apa2 sehingga jam 3-4 petang..Tapi dinasihati disini,silalah minum air masak setiap jam ok..Kerana air penting untuk membuang dan mengangkut keluar semua toksin sekaligus memastikan pembakaran lemak lebih berkesan dan efisen..
Mudahkan petua nak kurus dengan shake me πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Harga Shake Me

Harga shake me ni murah je tau..Memang semua mampu milik..
Harga sekotak RM 118 sahaja
Harga Sabah dan Sarawak RM122 sahaja

Sekotak ada 20 sachet

Kalau uols whatsapp kiki sekarang...Kiki hanya akan jual RM100 sahaja sekotak..Khas buat readers2 kiki..Mudah je,uols whatsapp then cakap dapat no fon dari blog...terus kiki kasi rm100 je sekotak..

Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042

Notes : kiki suka minum shake me dicampurkan dengan 1 sachet Min Kaffe..Sedap dan lagi power hasil dia..

Testimoni Petua Nak Kurus Dengan Shake Me

Petua nak kurus - shake me
Ini ukuran timbangan kiki sejak consume shake me..

Petua nak kurus - shake me
Ini ukuran timbangan kawan kiki yang sama consume shake me dalam 30 hari..

Best tak kalau turun kilo + hilang inci + hilang perut buncit hanya dengan minum shake me...Tak perlu diet ketat,tak perlu keluar belanja besar..

Hanya RM118 sekotak..Tapi kalau uols whatsapp kiki dan cakap dapat no dari blog..kiki bagi uols RM100 je sekotak..

Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042

Petua nak kurus shake me
Gambar sebelum dan selepas 30hari kiki consume shake me sebagai PETUA NAK KURUS..

U OLS WAJIB CUBA πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

#ShakeMe
#AgentShakeMe
#PetuaNakKurusDenganShakeMe


Apa kebaikan Shake Me?

  • Menjaga kesihatan
  • Membekalkan tenaga
  • Tumbesaran sihat
  • Melangsingkan badan
  • Menurunkan berat badan

Shake Me Berkonsepkan 3M
  • Mineral
  • Metabolisme
  • Maintenance




Mineral

Diperkaya dengan garam buluh,vitamin, dan mineral termasuk vitamin A,Vitamin B complex,Vitamin C,Kalsium,magnesium,zat besi,zink dan lain-lain..Juga membekalkan nutrien harian yang diperlukan..



Metabolisme

Diet kaya protein meningkatkan metabolisme,mengurangkan hormon lapar lalu mengurangkan selera makan..Membantu menggalakkan pembakaran lemak..Pilihan terbaik sebagai meal replacement..


Maintenance
Asid amino adalah bahan asas(building block) untuk sel badan,hormon,enjin,dan antibodi..
Mengandungi protein dari soya,kacang dan oat..


Jangan risau kerana shake me ?
  • Tiada kolestrol
  • Rendah lemak
  • Tiada gula tambahan

So,bila dah tau,sekarang kita boleh consume tanpa rasa was-was kann..Jom amalkan petua nak kurus yang mudah dan menjimatkan ni πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

-----------------------------
Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..


Assalam semua readers..thanks ya sudi singgah ke blog kiki..boleh tak kalau hari ni kiki nak share Testimoni pengguna premium beautiful sebagai peneman kehidupan seharian mereka 😘😘😘

Testimoni pengguna premium beautiful

Apa kata mereka sebagai pengguna Premium Beautiful..

Testimoni Pengguna Premium Beautiful :

Testimoni 1 - Viviana
* ibu kepada 4orang cahaya mata
Testimoni pengguna premium beautiful

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai PB ?
 >> kerana saya mengalami slip disc selepas bersalin secara c-section..kesan jahitan pada perut sering terasa ngilu2.

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya.
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Syukur sejak memakai Premium Beautiful masalah slip disc yang saya alami semakin berkurangan..Rasa ngilu2 pun tiada lagi.

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan.

6) sejak bila anda mula memakai PB?
>> sejak nov.2015


Testimoni 2 - Eja
* Masih bujang,umur 29 tahun
Testimoni pengguna premium beautiful

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya
2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?
 >> kerana saya ingin mengurangkan rase sakit senggugut saya dan ingin mengawal berat badan saya.

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> ya.
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful 
>> Syukur sejak memakai Pb sakit senggugut sy dh hilang.. Kadang2 tak sedar pon dah period..Tambahan pula badan saya dah mula nampak shape dan mengecil sedikit..

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> lingerie yang harus dimiliki oleh semua wanita sekiranya ingin menjaga kesihatan dan kecantikkan tubuh badan..

6) sejak bila anda mula memakai PB? 
>> nov 2015


Testimoni 3 - amira shareena
* Ibu kepada seoarang cahaya mata
* Berusia 30 tahun


Testimoni pengguna premium beautiful

1) anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> ya

2) kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?
>> Kerana ia sangat membantu dalam pembentukan badan saya dalam jangka masa panjang, memberi keyakinan dan sgt berkualiti berbanding korset jenama lain..

3) adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Ya..Saya telah hilang inci banyak dengan Premium Beautiful dan ia telah membantu mengempiskan perut saya 😍😍
4) ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful..
>> Saya mula memakai Premium Beautiful sejak berumur 18tahun lagi.. Dulu, walaupun berbadan besar tapi saya punya hourglass shape kerana saya memakai PB..PB juga telah membantu saya dalam proses menurunkan berat badan dimana saya pakai PB semasa bersenam..Cepat turun berat dan pantas bakar kalori 😍😍😍 lepas bersalin anak pertama, masih pakai set PB yg sama! 

5) Premium Beautiful bagi anda ?
>> Bagi saya,PB adalah teman baik saya..Dia menyokong saya, memberi keyakinan, menguruskan badan, merampingkan pinggang, menyihatkan badan dan menyerlahkan kewanitaan saya.. Mana ada teman baik yg lebih baik dr itu..hehehe 😝😝

6) sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> Mula pakai pb masa umur 18 😍😍😍


Testimoni 4 - Mazwa
* ibu muda berusia 30tahun
* mempunyai 2 orang cahaya mata..
Testimoni pengguna premium beautiful

1) Anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> Ya

2) Kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?
>> Ingin mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin anak pertama dan peha besar.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda ?
>> Semestinya  ia sangat membantu mengempiskan perut sekaligus menghilangkan 'spare tyre' di sekeliling pinggang tanpa disedari.perut buncit bukan lagi masalah utama walaupun selepas kelahiran anak kedua.selain itu,masalah peha dan pinggul yang besar selepas melahirkan anak kini semakin berkurang inci!

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Saya merasai pengalaman berpantang anak kedua dengan premium beautiful. Ternyata ia menjimatkan masa dan sungguh selesa berpantang dengan premium beautiful. Jika dibandingkan pengalaman berpantang anak pertama dengan kedua, ternyata berpantang anak kedua lebih menenangkan dan selesa. jika sebelum ini saya akan mangambil masa lebih kurang 20-30minit untuk mengemaskan diri selepas mandi tetapi dengan premium beautiful saya hanya perlukan 3-5minit untuk siap berbengkung,pilis dan param.sakit belakang akibat bersalin dan duduk lama menyusukan anak juga dapat diatasi(semasa berpantang ank pertama saya mengalami sakit belakang yang teruk dan ini menyebabkan saya agak tertekan ketika berpantang).nifas juga keluar dengan baik dan lancar. selain itu,rahim juga cepat mengecut dan berada pada kedudukannya walaupun pantang ank kedua ini saya agak lasak kerana terpaksa berulang alik ke hospital untuk cek darah anak disebabkan anak prolonged jaundice. Alhamdulillah..berpantang dengan premium beautiful banyak membantu emosi saya lebih baik dan gembira kerana saya tidak mengalami masalah2 seperti berpantang anak pertama..

5) Premium Beautiful bagi anda?
>> Lingerie yang harus ada bagi setiap wanita yang menitik beratkan kesihatan dan kecantikan bentuk badan.

6) Sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> April 2015



Testimoni 5 - aina
* Berusia 26 tahun 
* Bakal pengantin bulan 3.2017
Testimoni pengguna premium beautiful

1) Anda seorang pengguna Premium Beautiful ?
>> Ya. Pengguna yg sgt tegar.

2) Kenapa anda memilih dan memakai Premium Beautiful ?
>> Saya memilih untuk memakai premium beautiful kerana saya mengalami sakit belakang yg agak teruk disebabkan drive jauh setiap hari dari gemencheh-senawang-gemencheh.

3) Adakah Premium Beautiful memberi perubahan pada anda dan membantu anda?
>> Sgt memberi perubahan. Selain hilang sakit belakang, berat saya trun dah 10kg after 4bulan memakai premium beautiful. Selain itu, saya seronok sgt sbb saya dah ada keyakinan utk memakai dress n bertambah yakin untuk berhadapan dengan kamera dan org ramai. Thorbaik PB!

4) Ceritakan sedikit pengalaman anda bersama Premium Beautiful ?
>> Pada mulanya, saya mengalami healing crisis yg agak teruk. Angin kerap keluar dari badan dan saya merasa sgt letih n lesu sepanjang hari. Saya menjadi mengah selepas melakukan sesuatu aktiviti. Saya kuatkan semngat untuk meneruskan pemakaian PB dan hasilnya sgt mengejutkan. Saya dpat lepas healing crisis dengan jayanya. Yeah!

5) Premium Beautiful bagi anda?
>> Sangat bagus untuk kesihatan dan kecantikan yang diperlukan oleh semua wanita.

6) Sejak bila anda mula memakai Premium Beautiful ?
>> Sejak bulan 6 tahun ni. Dalam bulan puasa. Skang dah masuk 4bulan menggunakan PB..


Buat masa ni kiki share 5 orang testimoni ni dulu ya..hehehe nanti kiki dapatkan lagi maklumat pemakai yang lain...bukan reka2 cerita ni tau..Ni semua pengguna tegar PB...Perumpuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan..Betul tak???

Ingat cantik,ingat lah PB 😍😍😍..

#TestimoniPremiumBeautiful

#AgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautiful



Y.E.S
Year End Sale Promotion dah start tau uols..Kesemua produk2 kiki jual ada promo ni..Terutamanya PREMIUM BEAUTIFUL..So mana2 yang dari dulu lagi berkenan,berminat nak pakai premium beautiful ni..haaa ini lah masanya tau..Jimat banyak tau uols..Jom tengok bawah ni,apa jenis promo yang kiki tawarkan khas untuk uols..

Haaa jarang2 sangat la nak open ansuran premium beautiful ni..Tapi untuk bulan ni,Kami open untuk 3 orang sahaja sempena Harga Promosi Premium Beautiful..
.
Dan lebih menguntungkan,jika ada yang nak membeli SECARA CASH, sempena HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ni,kami menawarkan RM250 rebate + FREE Gift😍😍😍
.
Hanya untuk bulan ni sahaja sehingga 31 Disember..
Haaa hampa tunggu apa lagi,mai sambaq teruih la..Ritu ramai tanya bila nak open ansuran kann ..3 Orang jaa,orang ke 4 tuh kene paksa beli cash la πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..

Mai mai mai sambaq HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL segera😘😘😘

#PremiumBeautiful
#PromoTragediOktober
#PremiumBeautifulPahang



Mai call/Whatsapp
Kiki :
0129393042
0179450512

SIAPA YANG WAJIB PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Siapa yang patut pakai premium beautiful ni ya?jom tengok list ini :
1. Pesakit Slip Disc
2. Pesakit migrain
3. Penghidap fibroid & cyst
4. Penghidap kanser
5. Penghidap senggugut yang teruk
6. Period tidak teratur
7. Wanita yang ingin kuruskan badan
8. Wanita berpantang
9. Wanita yang menyusukan anak
10. Wanita yang mempunyai masalah selulit
11. Sudah lama berkahwin tapi belom dikurniakan zuriat
12. Pesakit gastrik
13. Pesakit buasir
14. Pesakit jantung
15. Orang yang malas/tiada masa untuk bersenam,tapi nak kurus
16. Wanita yang nak kurus lepas bersalin
17. Anak kecil yang kene demam kuning
18. Keputihan yang teruk
19. Orang yang sukar tidur
20. Orang yang terlalu kurus
21. Bakal-bakal pengantin


Premium beautiful ni ibarat pelaburan jangka panjang/seumur hidup..


Direka 70% kesihatan dan 30%kecantikan = 100% keyakinan


Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Satu-satunya corset yang menyediakanwaranty seumur hidup kepada penggunanya(LIFETIME WARRANTY)


Harga promosi premium beautiful

Harga promosi premium beautiful ni sah sehingga 31.10.16..

Cecepat tau call/whatsap kiki..Best tau pakai pb ni..Selesa dan sangat confident dengan penampilan diri😘😘😘

Kiki
0129393042
0179450512

-------------------------


Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..


Premium Beautiful Expert Agent Malaysia

Alhamdulillah selesai sudah sesi pembelajaran dan pensijilan product Premium Beautiful khas untuk usahawan premium beautiful CDP by TLC..

Seharian di kelas semalam kami diajar lebih mendalam lagi ilmu tentang Premium Beautiful..Kerana kami bukan sekadar untuk menjual semata-mata tapi kami diasah untuk menjadi penasihat kepada mereka yang memerlukan sebelum memakai premium beautiful..

Apa yang spesialnya premium beautiful ni,dia bukan sekadar corset pembentukan badan..Tapi ia lebih kepada kesihatan dalaman wanita..

That why,wanita-wanita yang memakai premium beautiful bukan sahaja mempunyai bentuk badan yang cantik,malah wajah kelihatan lebih ceria dan nampak muda dari usia..Ya lah kann bila badan sihat hidup pun lebih ceria..Banyak sangat kelebihan premium beautiful ni yang sangat membantu para wanita..

Antaranya Kelebihan Premium Beautiful : 

  • Mengurangkan keputihan
  • Period pain
  • Melancarkan peredaran darah
  • Meningkatkan metabolisme
  • Melancarkan kitaran haid
  • Mengurangkan migrain
  • Mengurangkan sakit belakang dan slip disc
  • Mengelakkan pertumbuhan kanser
  • Sebagai bengkung untuk berpantang
  • Membaiki postur badan
  • Menghilangkan perut buncit
  • Menghilangkan strechmark
  • Payudara kendur
  • Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun luar
  • Menyokong rahim dari jatuh
  • Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
  • Mengeluarkan angin dalam badan
  • Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul ketul dengan lancar
  • Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan seperti param,tapel dan pilis semasa berpantang

Bestkan pakai premium beautiful..Banyak sangat kelebihan kearah kesihatan dalaman..yesssss bila kita sihat dalaman,barulah kita dapat kecantikan tu..Betul dak??😍😍😍

Beruntung tau kita semua PB Expert Agent ni..Selain dapat support yang kuat dari team HQ (syarikat)..kita juga mempunyai mentor-mentor yang hebat yang sudah terbukti berjaya dalam biznes premium beautiful ni..Alhamdulillah dah hampir 4 tahun kiki dan suami bersama sama mentor2 hebat dan team TLC yang awesome ni..
Premium Beautiful Expert Agent Malaysia
Pakar produk from HQ (syarikat)

Premium Beautiful Expert Agent Malaysia
Kiki bersama sama team CDP Fighter

Premium Beautiful Expert Agent Malaysia
Untuk yang belom mengenali kiki,hehehe kot ada yang belom kenal lagi kan..ni lah kiki,berusia 31 tahun dan mempunyai dua orang cahaya mata gugirl 😘😘

Premium Beautiful Expert Agent Malaysia

Premium Beautiful Expert Agent Malaysia
Suasana kelas premium beautiful expert semalam..hehehe cantikkan gelombang pink..Sporting je semua kan..paling kelakar part warmup kene menari chicken dance..hahaha tengok video kat bawah ni πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰



Premium Beautiful Expert Agent Malaysia
Kiki terharu sangat..sebab dua orang rakan kongsi kiki ni sanggup datang dati sarawak tau..Terima kasih banyak fiona dan vee datang dari jauh..Mereka berdua adalah expert agent di sarawak..Kalau ada readers kiki yang dari sarawak,boleh contact vee dan fiona ya 😍😍


Premium Beautiful Expert Agent Malaysia


Premium Beautiful Expert Agent Malaysia
Tekun masing-masing memberi tumpuan pada speaker..

Premium Beautiful Expert Agent Malaysia

Yeayyy kami semua dah lulus 😘😘😘..Best sangat kelas semalam bukan sekadar teori yang diajar..Tapi kami juga diajar secara amalinya..Bagaimana cara untuk alih lemak dan kuncikan lemak dengan cara yang betul dan berkesan..

So uols jangan risau dah lepas ni,lepas kiki sarungkan premium beautiful ni,Confirm meletops lah body olls tau..

No more lemaks,no more perut buncits dan no more lemaks yang tersembul 😘😘..

Ada ke yana nak pakai premium beautiful dengan kami ni?haaaa kalau ada,meh contact kiki,kiki mempunyai agent dari seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak..So jangan la risau ya,kesemua agent aktif kiki ni akan consult dan bantu dab ajarkan uols pakai premium beautiful ni..

Harga kasih sayang pada uols yang contact kiki..Apa perlu buat?hanya call/whatsapp/mesej dan bagitahu yang uols dapat contact no kiki dari blog..

Kiki 😘😘

0179450512
0129393042


Apa itu PREMIUM BEAUTIFUL ?
Click sini >>Apa itu Premium Beautiful


-----------------------------

Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..

--------------------------------
Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042
--------------------------------
Ada ke dalam frendlist kiki yang tengah plan nak diet,nak kuruskan balik badan dan nak turunkan berat badan?

Nak diet tu boleh,tapi kene pandai diet lah..bukan dengan cara tak makan makanan berat dan sebagainya...

Okeh siapa yang ada angan2 nak kurus dan turunkan berat badan tu meh pm kiki...kiki akan SHAREkan PRODUK dan TIPS2 hebat yang dah kiki lalui selama beberapa hari ni..

Besttt tau,sebab hari2 timbang muka banyak senyummm😊😊😊😊..

Taknak lah bila timbang uols ada rasa macam nak hempuk penimbang tu πŸ˜‚πŸ˜‚..

Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042

Info SHAKE ME,click sini Kelebihan Shake Me

#DiariKurusKiki
#ShakeMe
#TipsKurus


http://www.nuzulhafiz.com/2016/09/shake-me-cabaran-30-hari-untuk-turunkan_25.html?m=1

-------------------------

Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..

--------------------------------
Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042
--------------------------------