Petua Kurus Dengan Shake Me

/
20 Comments
Assalamualaikum readers...Kiki nak ucap terima kasih dulu kat uols kerana sudi baca blog kiki...Terharu i ols 😘😘😘

Ok uols..kali ni kiki nak share kisah " petua nak kurus " tapi dengan SHAKE ME..Shake Me ni kira adik beradik lah dengan produk2 kesihatan dan kecantikan yg lain keluaran satu company...

Kalau entry sebelum ni, kiki ada buat challenge 30 hari consume shake me ni lah..Alhamdulillah kiki berjaya turunkan hampir 3kg dalam 30 hari sahaja tau..

So...pada kiki,ini adalah antara petua hebat kalau nak kurus selain consume Min kaffe,garlic, atau pakai premium beautiful...Sebab selama 30 hari kiki cuba shake me ni,memang alhamdulillah result dia awesome..Boleh tengok gambar testimoni Shake Me dibawah ni..

Terus terang kiki katakan..kiki memang tak diet ketat..Kiki makan nasi macam biasa..cuma kuantiti je dikurangkan kerana mahu berubah kearah gaya hidup yg lebih sihat..

Ok jom berkenalan dengan shake me..Sebab shake me ni lah petua nak kurus yang kiki amalkan sejak 30 hari yang lalu..


Apa Itu Shake Me

Shake Me adalah minuman protein yang unik untuk perlangsingan badan..Ia adalah minuman campuran soya dan garam buluh..Rasanya sedap seperti vanila..

Ramuan Shake Me

  • Serbuk kacang soya
  • Protein soya isolated
  • Frukosa
  • Polydextrose
  • Protein oat
  • Serbuk protein whey
  • L- carnitine
  • Fruktooligosakarida
  • Garam buluh
  • Perasa vanilla
  • Xanthan gum
  • Vitamin 
  • Mineral pra campur
  • Sucralose

Shake Me ini juga :

  1. Tanpa gula tambahan
  2. Tinggi dalam protein dan serat diet
  3. Tinggi dalam Vitamin B12 dan C
  4. Sumber kalsium dan Magnesium

Shake Me ni minuman protein yang sangat berkhasiat..Protein ni sangat diperlukan oleh tubuh manusia..Protein adalah Makronutrien iaitu sejenis kelas makanan yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia..Protein adalah sebatian kedua paling banyak didapati lepas air dalam badan..

Protein sangat penting kerana protein ni yang bentukkan struktur asas bagi setiap sel hidup termasuklah Hormon,Enzim,dan Antibodi..Protein jugak sangat penting dalam interaksi Metabolisme..

Dalam badan manusia ,protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah,untuk penghadaman makanan,menghalang jangkitan,pengecutan otot,pembekuan darah,membaiki sel,penghantaran system saraf, dan banyak lagi..

Keistimewaan SHAKE ME 

Membantu dalam proses pembakaran lemak badan dan penghasilan tenaga yang berpanjangan..

Pilihan terbaik untuk membekalkan tenaga,menjaga kesihatan,tumbesaran sihat dan perlangsingan badan..

Membekalkan mikronutrien sepanjang program pengawalan berat badan..

Sumber Calsium dan Magnesium

Membuang toksik yang tidak diperlukan badan dan meningkatkan Metabolisme sel badan..

Kompenan Garam Buluh membantu mengeluarkan toksik seperti perisa makanan,bahan kimia,racun ubat ubatan dan sebagainya..

Mengembalikan fungsi asal sistem pencernaan..

L-Carnitine ( Fat Burner ) membantu meningkatkan kadar metabolisme..

L-Carnitine bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel-sel badan (mitochondria) untuk dipecahkan dan diuraikan menjadi tenaga.

Mengimbangi hormon badan,mengawal tekanan dan membantu pembentukan potongan badan yang di idami.

Meransang pembinaan otot badan.

Menstabilkan emosi dan tekanan.

5 Sebab Mengapa Protein Merupakan Pilihan Terbaik Untuk Menurunkan Berat Badan

Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan feel satisfied.

Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran,ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif.

Makanan yang tinggi protein meransang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak.

Protein bertindak sebagai fuels ( bahan api ) untuk membakar lemak.

Protein merupakan kompenan utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan,bersenam ataupun aktiviti fizikal.


Kenapa Shake Me Menjadi Pilihan

1) Tinggi dengan protein dan serat
2) Multi- sumber formula protein untuk pemakan sihat
3) Diperkaya dengan vitamin dan mineral
4) Tinggi vitamin B12 dan vitamin C
5) Satu sumber yang baik untuk magnesium dan kalsium
6) Menggalakkan usus yang sihat
7) Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup
8) Di rumus dengan bahan bahan bukan diubahsuai secara genetik
9) Hanya 90 kalori setiap hidangan
10) Rendah lemak 
11) Bebas kolestrol
12) Tiada gula tambahan
13) Tiada bahan pengawet
14) Tiada warna tiruan 

Jom Tengok Apa Kata Mereka Yang Dah Mencuba Shake Me


Petua Kurus Dengan Shake Me


Petua Kurus Dengan Shake Me


Petua Kurus Dengan Shake Me


Cara Penyediaan Shake Me

Mudah je tau nak sediakan shake me ni tau..Hanya bancuh dan shake shake shake then minum..Tak kira dimana,senang je nak sediakan shake me..
  1. Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam Shaker 200ml air
  2. Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus minum..(elakkan menggunakan air panas)

Petua nak kurus - shake me

Shake Me ni,kalau minum hari2 dua sachet ditambah lagi dengan bersenam CONFIRM turun 2-3 kg dalam hanya beberapa hari..

Dan semestinya ia akan menjadi pilihan hati golongan-golongan yang tengah berdiet..Sebab dengan hanya minum shake me ni u olls boleh kenyang tanpa makan nasi..Bayangkan kiki minum 2 sachet pagi,kiki tak rasa nak makan apa2 sehingga jam 3-4 petang..Tapi dinasihati disini,silalah minum air masak setiap jam ok..Kerana air penting untuk membuang dan mengangkut keluar semua toksin sekaligus memastikan pembakaran lemak lebih berkesan dan efisen..
Mudahkan petua nak kurus dengan shake me 😉😉😉

Harga Shake Me

Harga shake me ni murah je tau..Memang semua mampu milik..
Harga sekotak RM 118 sahaja
Harga Sabah dan Sarawak RM122 sahaja

Sekotak ada 20 sachet

Kalau uols whatsapp kiki sekarang...Kiki hanya akan jual RM100 sahaja sekotak..Khas buat readers2 kiki..Mudah je,uols whatsapp then cakap dapat no fon dari blog...terus kiki kasi rm100 je sekotak..

Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042

Notes : kiki suka minum shake me dicampurkan dengan 1 sachet Min Kaffe..Sedap dan lagi power hasil dia..

Testimoni Petua Nak Kurus Dengan Shake Me

Petua nak kurus - shake me
Ini ukuran timbangan kiki sejak consume shake me..

Petua nak kurus - shake me
Ini ukuran timbangan kawan kiki yang sama consume shake me dalam 30 hari..

Best tak kalau turun kilo + hilang inci + hilang perut buncit hanya dengan minum shake me...Tak perlu diet ketat,tak perlu keluar belanja besar..

Hanya RM118 sekotak..Tapi kalau uols whatsapp kiki dan cakap dapat no dari blog..kiki bagi uols RM100 je sekotak..

Call/whatsapp kiki :
0179450512
0129393042

Petua nak kurus shake me
Gambar sebelum dan selepas 30hari kiki consume shake me sebagai PETUA NAK KURUS..

U OLS WAJIB CUBA 😉😉😉

#ShakeMe
#AgentShakeMe
#PetuaNakKurusDenganShakeMe


Apa kebaikan Shake Me?

  • Menjaga kesihatan
  • Membekalkan tenaga
  • Tumbesaran sihat
  • Melangsingkan badan
  • Menurunkan berat badan

Shake Me Berkonsepkan 3M
  • Mineral
  • Metabolisme
  • Maintenance




Mineral

Diperkaya dengan garam buluh,vitamin, dan mineral termasuk vitamin A,Vitamin B complex,Vitamin C,Kalsium,magnesium,zat besi,zink dan lain-lain..Juga membekalkan nutrien harian yang diperlukan..



Metabolisme

Diet kaya protein meningkatkan metabolisme,mengurangkan hormon lapar lalu mengurangkan selera makan..Membantu menggalakkan pembakaran lemak..Pilihan terbaik sebagai meal replacement..


Maintenance
Asid amino adalah bahan asas(building block) untuk sel badan,hormon,enjin,dan antibodi..
Mengandungi protein dari soya,kacang dan oat..


Jangan risau kerana shake me ?
  • Tiada kolestrol
  • Rendah lemak
  • Tiada gula tambahan

So,bila dah tau,sekarang kita boleh consume tanpa rasa was-was kann..Jom amalkan petua nak kurus yang mudah dan menjimatkan ni 😉😉😉

-----------------------------
Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..




You may also like

20 comments:

  1. Petua nak kurus dengan shake me..anda wajib cuba petua ni..kerana mudah dan menjimatkan..

    Call kiki agent pahang dan seluruh malaysia..
    0179450512

    ReplyDelete
  2. Petua mudah kalau uols nak kurus...uols boleh try nih..

    ReplyDelete
  3. Promosi shake me..nak dapat dengan harga diskaun??cepat2 call/wasap kiki ya..

    Call/wasap : 0179450512

    ReplyDelete
  4. Uolsss..cepat2 tau contact kiki..kiki nak bagi harga diskaun nih...nak kurus dan turun berat badan tak??

    Call/wasap kiki ya,
    0179450512
    0129393042

    ReplyDelete
  5. Yeayyyy promosi shake me masih diteruskan..Pm kiki ya untuk dapatkan harga terlajakkkkk murah..

    Call/whatsapp kiki :
    0179450512

    ReplyDelete
  6. Diet tak salah, tapi jangan menyiksa diri..nak tahu diet yang mudah tapi berkesan?? cube Shake me..Kiki dah berjaya, anda bagaimana

    ReplyDelete
  7. Minum shake me,mengenyangkan dan membakar lemak2..

    Call/whatsapp kiki :
    0179450512

    ReplyDelete
  8. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  9. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  10. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  11. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  12. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  13. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  14. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  15. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  16. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  17. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  18. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  19. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  20. Petua bakar lemak
    Petua pecah lemak
    Petua nak kurus
    Petua nak sihat
    Kurus,sihat dan cantik
    Shake me
    Shake me protein soya
    Agent shake me
    Agent shake me pahang
    Minuman berasaskan soya
    Garam buluh
    Minuman campuran garam buluh
    Vitamin tambahan
    Minuman vitamin
    Tips turunkan berat badan
    Tips kurus
    Tips buang lemak
    Shake me haio
    Shake me selangor
    Shake me KL
    Shake me johor
    Shake me melaka
    Shake me Negeri Sembilan
    Shake me gombak
    Shake me shah alam
    Shake me kuantan
    Shake me temerloh
    Shake me pekan
    Shake me muadzam
    Shake me JB
    Shake me terengganu
    Shake me kelantan
    Shake me pantai timur

    Call/whatsapp :
    Kiki - 0179450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete