Kisah Bowling Antara Penyokong Pahang FC

/
0 Comments
Sapa suka main bowling..say aiiiiii πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹..Haha sebenarnya tak pernah pun main bowling sebelum ni..Tapi keinginan nak main tu ada..Cam best pulak rasa..Boleh lepaskan geram dan tekanan sambil2 main tu..Hahaha anggap lah pin bowling tu sebagai masalah..Dan bola pulak sebagai penghapus masalah tu..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Tapi bukan nak citer pasal masalah kat sini..Nak citer pasal perlawanan bowling antara penyokong Pahang FC..

Tq penganjur yg ohsemm..Sebab anjurkan event yang super duper havoc ni..

Kemeriahan Pertandingan Bowling Antara Penyokong Pahang kali-3..Hahaha sejujurnya memang tak pandai pun main bowling ni..Rasa2 nya baru 2 kali pegang bola bowling..Itu pun terpaksa sebab adik beradik ajak main πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..Apa2 pun memang enjoy,memang best sambil2 main sambil2 merapatkan silaturrahim sesama kita..Menang kalah tak penting sangat lah kan...hahaha sory to my team,sebab koi lah team kita tak power πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..almaklum lah budak baru belajar main..
Ingat mudah je main bowling...rupanya boleh tahan jugak la..hahaha kalau tak kene gaya,memang ke longkang lah bola..

Tahniah Kepada Semua Pemenang..In sha Allah..kalau pnjg umur dan dimurahkan rezeki semoga kita bertemu pada masa akan datang..Tq pada penganjur event..memang meriah dan best sangat2..

Untuk makluman..bagi edisi yg ke-3..Team ELEPHANT WARRIOR telah menganjurkn pertandingan bowling antara penyokong Pahang kerana team mereka menjuarai bagi edisi ke-2 yg lalu..

Berakhirlah sudah Pertandingan Bowling Antara Penyokong Pahang kali-3 maka berakhir sudah pertandingan bowling untuk tahun Ini..Jumpa Tahun depan pulak..

Team paling power πŸ€—πŸ€—πŸ€—











You may also like

No comments: