Hai sayang2 kiki semua..Kiki nak tanya ni..
Siapa pengguna tegar MAHARANI angkat tangan 🙋🙋.
Siapa pulak baru 1st time nak mencuba MAHARANI angkat tangan 🙋🙋.


Harga Promosi Maharani

Ok tak kisah baru nak cuba atau pengguna tegar,kiki nak OFFER PROMOSI MAHARANI kat sayang2 semua..

Pada sesiapa yang membeli maharani dengan kiki,Sempena PROMOSI MAHARANI :

Beli 2 kotak MAHARANI akan dapat PERCUMA POSTAGE dan FREE GIFT PENCUCI WANITA FEMI 9 WASH sebotol..

* Harga untuk 2 KOTAK MAHARANI HANYA RM 196 SAHAJA !!!

* Beli sekotak pun boleh,Sekotak hanya RM98 SAHAJA !!! FREE POSTAGE


Harga promosi maharani
FREE FEMI 9 WASH

TESTIMONI FEMI 9 WASH

Harga Promosi Maharani


Harga Promosi Maharani

BAGUS KE MAHARANI NI ? APA KELEBIHAN MAHARANI

Memang menyesal makan Maharani ni sekarang...Kalau tau, makan dari dulu lagi.. Fuh!!!! Terus tekad nak makan sampai tua!! Hehehe

Bak kata customer kiki ni, kena cuba dulu baru boleh tau kesan...Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba..
Kenapa MENYESAL?? Sebab pelbagai kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti :-

- Period Tak Teratur
- Senggugut
- Hormon Tak Seimbang
- Membantu Merapatkan Rahim
- Menaikkan Peranakan
- Menyuburkan Rahim
- Memberikan Kesegaran Badan Keputihan
- Kedinginan Seks
- Herba selepas melahirkan anak

 *** Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah... 

Apa Antara kebaikan dan kelebihan HERBA MAHARANI ni :

- Melancarkan peredaran darah
- Selaraskan kitarah haid yang tak teratur
- Sembuhkan senggugut
- Selesaikan masalah kronik kaum hawa seperti keputihan  dan peredaran haid..ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
- Menggalakkan kesuburan secara semulajadi.
- Kurangkan keletihan
- Tingkatkan imunisasi disamping
- Menguatkan kaki dan tangan.
- Serlahkan wajah yang berseri-seri dan awet muda.
- Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang.
- Sangat menyegarkan dan menyuburkan badan lepas bersalin.
- Kecutkan rahim dengan cepat.
- Pada yang belum kawin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan haid, sentiasa cergas bertenaga.
- Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan..
- "Ubat seks" untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada dua pihak.
- Menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa..huhuu..dasyat ni ;)
- Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang, kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

MACAM MANA NAK DAPATKAN PROMOSI MAHARANI

Mudah je adik kakak semua..Call/whatsapp je kiki untuk order..Pada sesiapa yang berada dia sekitar Pekan/Kuantan kiki boleh COD..Di luar kawasan boleh post laju..

#SayaJual
#AgentMaharaniMalaysia
#AgentMaharaniPahang
#HargaPromosiMaharani
#KedaiMaharani
#LelongMaharani
#JualMaharani
#YearEndSale 

☎ : 017-9450512
www.nuzulhafiz.com

Harga Promosi Maharani

Harga Promosi Maharani