BeYOUtiful NITE at Sunway Resort Hotel & Spa bersama R.R

/
0 Comments

Tema Bollywood malam tu untuk team kami..hahah 1st time tau kiki pakai saree ni..tak tau la sesuai ke tak hahaha..U olls rasa sesuai ke kiki pakai ni ?


Ini antara aturcara majlis BeaYOUtiful NITE..Fuyooo ada artis faveret kiki tu..Ahkak ziana zain
Dan ada kejutan penampilan istimewa pereka fesyen terkenal Malaysia Rizman Ruzaini R.R


Salah satu acara kemuncak malam itu ialah pengumuman pemenang bagi testimoni shake me challenge... product yg nak kurus dan sihat baru sahaja dilancarkan pada September 2016

Selain dari tu..Product launching dan kerjasama dengan Rizman Ruzaini.. yes tak sabar nak tunggu product nya keluar nanti..Kepada peminat-peminat R.R boleh la nantikan produknya bakal keluar hasil usahasama dengan syarikat SHOM..


Rizman Ruzaini R.R


En suami yang tak lepaskan peluang bergambar dengan pereka fesyen terkenal tanah air ni..


Pertunjukan fesyen dari model2 yang memperagakan pakaian hasil ciptaan Rizman Ruzaini.

Dan ada lagi yang special malam tu..Artis jemputan kita malam tu ialah ahkak ziana zain..Haa sempat lagi tau ahkak ziana reveal bodynya still maintain anak dara walaupun dah berumur 45 tahun..
Pakai girdle dari seawal usia 14 tahun, lepas tu baru dia pakai lengkap bodysuit..
U all dengar lah sendiri dari video kat bawah ni ye.





TLC terpilih sebagai pemenang PREMIUM BEAUTIFUL LIVE VOTING CONTEST


Ni lah ain..Pemenang testimoni Premium Beautiful Live Voting Contest tu..Haaa berbeza sangat gambar ain before pakai Premium Beautiful..Nak tengok tak ?


Haaa ni lah ain yang dulu..Lain kann hehehe





Suami-suami yang support biznes para isteri..


Ok tak? enjoy kan busines dengan Sahajidah Hai-o ni... Kalau tak enjoy tak kan lah kami masih lagi setia dengan sahajidah haio dan TOP LEADERS CIRCLE

Ok lah kiki rasa sampai sini dulu..
Nanti akan sambung update untuk aktiviti January 2017 lagi ya..Insya Allah..


Xoxo,





You may also like

No comments: