Kelas Ilmu Usahawan Premium Beautiful

/
0 Comments
Antara part paling best bila berniaga bersama sama TLC ni ialah,mentor dan group sentiasa support dan membimbing..

Alhamdulillah baru-baru ni selesai kelas ilmu LEARN AND EARN..TQVM Mentor kesayangan kami, kak salleha yang sentiasa support dan menyediakan kelas2 ilmu untuk para usahawan premium beautiful..Bestkan..bila kita berniaga ada mentor/guru yang sentiasa membimbing..Dan ada group yang sentiasa support..


Tema biru putih menjadi pilihan hehehe...Bestkan bila para suami support isteri-isteri berniaga..


En suami ditugaskan menjadi EMCEE untuk kelas kali ini..


Hehehe sebelum kelas bermula..kita kasi panaskan badan sikit..kasi panass sikit..Baru mudah ilmu masuk..


Dah warmup kan..So jom la kita mulakan kelas..


Slot yang ditunggu tunggu oleh semua hadirin..hehehe semestinya slot dari speaker hebat CDM Salleha...Mentor yang tak pernah putus memberi tunjuk ajar pada semua anak muridnya..


Selesai kelas...ada sesi penyerahan TOP SALES AWARD pulak.. Jual baju dalam je pun dieorang ni kan..Sale setiap bulan letop2..
Tahniah pada semua penerima award...Semoga terus maju dan cemerlang di masa akan datang..

Seronok sangat bila berniaga dalam kumpulan ni..Lebih-lebih lagi dengan kumpulan yang sentiasa support dan membantu antara satu sama lain..

Best kan bila kita nak berbiznes,kita diberi ilmu dan tunjuk ajar dalam pelbagai aspek..Haaa sampai kan nak update di fb pun mentor2 bantu ajarkan..hehehe

Ada yang nak menjadi sebahagian dari family TLC ke??Kalau ada yang berminat untuk berbiznes,tapi tak tau cara dan tak pandai nak mula..Meh la kiki guide dan bantu uols..Tak kata berniaga ni mudah..Tapi segalanya akan mudah bila kene dengan caranya..Alhamdulillah,pada kiki biznes bersama syarikat SHOM ni seperti menggali emas di lubuk..Kita sudah tahu ini adalah lubuk emas,hanya tinggal nak korek dan dapatkan emas tu sahaja..Dah tak perlu susah payah nak menebas hutan belukar untuk mencari lubuk,kerana mentor sudah awal2 tebaskan..

" Berjaya ada cara,Gagal ada sebab "

😘😘😘
You may also like

No comments: