Hai semua..Kepada penggemar Mineral Coffee atau ada yang panggil kopi kurus, Mineral Coffee telah ditukarkan kepada Min Kaffe(disebut MinKef).. Penukaran nama adalah sebahagian daripada penjenamaan semula produk bagi menyeragamkan nama Mineral Coffee yang dipasarkan di Malaysia dengan Min Kaffe yang dieksport ke pasaran serantau..

Tapi jangan risau, ramuan dan rasanya masih kekal..Dan dah tentu khasiatnya pun masih sama..



Harga Min Kaffe 

Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga Baru
RM33.00 (WM)
RM35.00 (EM)

Dengan setiap 10 kotak ke atas, layak untuk dapat harga borong dan FREE Postage :)

Soalan Kebiasaan Pengguna Min Kaffe


Harga Min Kaffe 2016 Dan Kelebihannya

Harga Min Kaffe 2016 Dan Kelebihannya



Kelebihan Min Kaffe Garam Buluh (kaya dengan bahan mineral seperti magnesium, besi, kalsium & kalium)

  1. Menggalakkan penyerapan kalsium
  2. Kaya dengan unsur anti pengoksidaan untuk melawan penyakit
  3. Menghilangkan keletihan fizikal dan mental - memberi kesegaran dan tenaga tambahan
  4. Melegakan tekanan
  5. Sesuai untuk diet harian - kurang rasa lapar, dan boleh menurunkan berat badan
  6. Meneutralkan asid dalam badan
  7. Mencegah & menstabilkan kencing manis dan darah tinggi
  8. Mencegah & memulihkan gatstrik dan migrain
  9. Membantu proses pencernaan dan pelawasan
  10. Terbaik turunkan kadar Kolestrol... Kalau uol kerap2 ngantuk tu, tu petanda KOLESTROL TINGGI tau... Kolestrol ni penyumbang terbesar pada masalah jantung dan strok.
  11. Membuang dengan penuh senyuman la lepas ni sebab SET KEMPIS PERUT ni melawaskan.


TESTIMONI MIN KAFFE


Pesakit kencing manis
Harga min kaffe dan kelebihannya


Pesakit darah tinggi
Harga min kaffe dan kelebihannya
Harga min kaffe dan kelebihannya

Harga min kaffe dan kelebihannya



ANTARA KELEBIHAN MIN KAFFE

- Turunkan berat badan
- Hilangkan bisa-bisa kaki
- Hilangkan mengantuk
- Cergaskan badan
- Hilangkan sakit lutut
- Kurang migrain / pening kepala
- Hilangkan sakit urat
- Darah tinggi
- Buang angin dalam badan
- Kurangkan kolestrol dalam badan
- Memberi tenaga dan hilangkan mengantuk


Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga min kaffe dan kelebihannya


Harga min kaffe dan kelebihannya

MIN KAFFE ini juga Dikenali sebagai SET KEMPIS PERUT yang berganding dengan PIL GARLIC 

ORANG YANG NAK TURUNKAN BERAT BADAN WAJIB BACA,DAH BACA SILALAH CUBA..HARGA MUROH SEMUA MAMPU😘😘

HILANG BERAT BADAN DALAM SEBULAN

Harga min kaffe 2016 dan kelebihannya

Set KEMPIS PERUT! 
(MINERAL COFFEE ➕ GARLIC)

- Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya

- Mengurangkan nafsu makan malam.. Ye la kan, part ni yang paling susah nak control kan

- Mendapat lebih banyak tenaga untuk aktiviti fizikal

- Pecahkan lemak masa tidur

-Pecahkan angin dalam badan... So lepas ni confirm lega bila always kentut dengan size L 💨

- Terbaik turunkan kadar Kolestrol... Kalau uol kerap2 ngantuk tu, tu petanda KOLESTROL TINGGI tau... Kolestrol ni penyumbang terbesar pada masalah jantung dan strok.

- Membuang dengan penuh senyuman la lepas ni sebab SET KEMPIS PERUT ni melawaskan.

- Redakan stress so tak de la nak marah-marah tak tentu pasal sangat kan 😄

- Membantu masalah Gastrik

- Mencegah sel kanser dari berumah dalam badan

- Mengurankan sakit kepala



HARGA SET KEMPIS PERUT
Sekotak Mineral Coffee ada 20 sachet.
Harga sekotak Mineral Coffee
RM33 sahaja.

Sebotol pil garlic pula RM44.
Sebotol garlic ada 80biji tablet.

So total untuk set kempis perut ni RM77


Kalau nak order meh la call/whatsapp kiki tau..sekarang ni kiki buat free postage tau..

cepat cepat ya order :-)

kiki,

0179450512
0129393042


Popular Post

Harga Mineral Coffee
Harga Min Kaffe
Harga Min kaffe 2017
Harga Promosi Min Kaffe
Harga Diskaun Min Kaffe
Harga dan Kelebihan Min Kaffe
Harga Agent Min Kaffe


----------------------

Agent/Dropship Diperlukan

Agent Dropship dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan.,kami menawarkan harga special untuk anda..

--------------------------------
Call/whatsapp kiki :

0179450512
0129393042
--------------------------------