Diamond Nite 2017 Premium Beautiful

/
0 Comments
Haiii readers kiki 😘😘..Assalamualaikum dan selamat pagi uols..Kiki harap semuanya baik-baik je ya..

Alhamdulillah,22 hb april yang lepas rakan kongsi kiki dan rakan-rakan seperjuangan baru sahaja selesai diraikan di malam anugerah Diamond Nite..Event yang sangat berPrestij tu diadakan di SCCC,rakan kongsi kiki antara salah seorang penerima award dalam ribuan Usahawan-usahawan premium beautiful..

Terima kasih pada Syarikat SHOM yang meraikan kami semua usahawan-usahawan dengan penuh gemilang..



Pentas Diamond Nite yang gilang gemilang
Rakan-rakan seperjuangan di TOP LEADERS CIRCLE
Kiki bersama rakan- rakan konsi

Hehe rebut peluang bergambar sat..Rugi tak bergambar,sebab setiap sudut hall ni cantik..hihi
Bersama Rakan kongsi dan juga suami kiki sendiri πŸ€—πŸ€—,Dan juga antara penerima anugerah😘😘
Tahniah en suami..Penerima anugerah Double Diamond Manager(DDM)
Woww suami kiki dah buktikan yang jual baju dalam,premium beautiful ni tak susah dan semua orang boleh buat😘😘
Amboiii...Suami kiki ni tak lepaskan peluang bergambar dengan idolanya dan juga Mentor/Master sifu sosial media di TLC..Sifu kita ni pun lelaki yang hebat berniaga baju dalam premium beautiful..
Tak lepaskan peluang bergambar dengan Master Mind,Top Mentor dan juga Pakar Strategi di TLC..Seorang yang sangat berpengalaman dalam perniagaan Baju Dalam Premium Beautiful..Jutawan yang sangat humble dan sentiasa membimbing usahawan-usahawan..
Mentor kiki..haa cantik kann kak salleha ni...Seorang yang hebat dan sentiasa membimbing dan memberi support kepada rakan-rakan kongsinya tanpa berbelah bagi..
Kiki bersama mentor direct kiki,Cdm Farhana..Insan yang menarik tangan kiki ke dalam biznes ni..Sentiasa commit dan memberi tunjuk ajar pada kiki dan team tanpa jemu dan tanpa mengira penat lelah..TQ cdm ana 😘
Hehe selpie sepukul dengan rakan niaga kiki..yang sama-sama membesar di TLC
Abang-abang sado supporter kepada para isteri yang berniaga..
Rakan seperjuangan kiki,kak dyna...Tahniah akak kita yang sorang ni penerima anugerah Tabung Kereta tau..Haaa untungnya pakai kete tapi company yang bayarkan bulanan..Bestttt sangatπŸ€—

Hati berbunga bunga sebab dapat banyak gift dan bunga dari mentor-mentor tersayang.. 😘😘

Terima kasih SHOM dan TLC diatas Majlis Penganugerahan yang diadakan dengan penuh gilang gemilang..Doakan kami ke pangkat seterusnya dan juga pangkat terakhir iaitu CDM..
Pada pembaca2 kiki,mana yang berniat atau berminat nak jana pendapatan,boleh contact kiki ya..kiki akan guide dan memberi bimbingan sehingga kita sama2 mengecapi kejayaan..
#CemerlangBersama



You may also like

No comments: