Assalamualaikum,selamat pagi semua 😊..Salam ramadhan yang ke-12,kepada semua..
 .
Dibulan baik ni,kiki doakan semoga kita semua dalam keadaan sihat dan sentiasa di murahkan rezeki..ameen
.
Terima kasih juga kiki ucapkan pada semua customer-customer kiki yang selama ni support biznes kiki😙.
.
Kiki just nak share testimoni2 terbaru semua pengguna Herba Maharani..Kiki happy sangat sebab dapat berkongsi kebaikan herba maharani ni bersama-sama uols..Paling buat kiki happy,bila ada customer yang update kat kiki bagi feedback yang positif hasil lepas makan herba maharani ni..Alhamdulillah.
.
Mungkin dengan sharing dari kiki ni,dapat membantu lebih ramai lagi orang yang mengalami masalah2 yang sama..
.
Ni antara testimoni,feedback customer2 kiki 😊
.
TESTIMONI MAHARANI 2017
.
Testimoni Maharani 2017
Testimoni ni,akak ni bagitau yang suami dia suka dengan perubahan pada dia..Mula2 tu macam tak paham jugak perubahan macam mana..Rupanya perubahan tenaga semasa bersama..hihihi
.
Testimoni Maharani 2017
Syukur sangat...Gembira tak terkata akak ni..Akak ni ada MASALAH PERIOD yang tak datang2 sehingga hampir setahun..Aduii bayangkan tak period setahun macam mana kann..Tapi selepas 2 minggu consume maharani ni,akak ni period tak henti2 dan banyak sangat keluar...Alhamdulillah
.
Testimoni Maharani 2017
Akak nurse ni ada MASALAH KEPUTIHAN..Alhamdulillah lepas 5 hari makan dia lega sangat bila masalah keputihan dah selesai..Dan dia bagitau yang takde lagi dah lesu2 dan lemah2 badan..
.
Testimoni Maharani 2017
Ni antara testimoni IKHTIAR HAMIL dengan maharani ni..Kiki tak la menjanjikan yang maharani ni boleh buat kita hamil kan..Tapi dengan izin dariNYA,inshaaAllah..Yang penting kita usaha dulu kan..Dan maharani ni memang salah satu cara untuk ikhtiar hamil..
.
Testimoni Maharani 2017
Akak ni pulak,ada masalah period yang tak teratur..Ada kala tu sampai 2-3 bulan tak datang2 period..Alhamdulillah lega bila akak ni happy selepas masalahnya selesai..
.
Ni lah antara feedback2 customer2 yang consume maharani ni..Kalau akak2 adik2 yang ada masalah2 seperti ini,cuba la try herba maharani ni ya..Kiki tidak menjanjikan dan bagi harapan yang menggunung..Tapi inshaaAllah kiki cuba bantu dengan produk maharani ni yang dah terbukti dapat menyelesaikan masalah2 customer kiki..
.
Antara masalah-masalah yang dapat dibantu :

- Period Tak Teratur

- Senggugut

- Hormon Tak Seimbang

- Membantu Merapatkan Rahim

- Menaikkan Peranakan

- Menyuburkan Rahim

- Memberikan Kesegaran Badan

- Keputihan

- Kedinginan Seks

- Herba selepas melahirkan anak

- Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.
.
.
HARGA HERBA MAHARANI 2017
.
Kepada sesiapa yang membeli herba maharani dengan kiki,Sempena nak raya ni kan,kiki ada buat promosi FREE POSTAGE..Haaa jimat rm10 tau..
.
** Harga untuk sekotak Herba Maharani ni hanya RM98 Sahaja.

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
CARA PEMBELIAN HERBA MAHARANI

Jika akak2 adik2 berminat untuk dapatkan Herba Maharani ni,Uols boleh menghubungi kiki :
.
Call/Whatsapp : 
017-945 0512
017-945 0512
017- 945 0512