Harga Promosi Maharani Merdeka Sale

Harga Promosi Herba Maharani sempena bulan kemerdekaan dan sambutan hari raya haji.

Setiap belian maharani pada hari ini sehingga 31 ogos 2017,anda tidak dikenakan Caj Postage..Jimat dah kan kat situ..hehehe so tunggu apa lagi..Cepat click button BUY NOW dibawah untuk fast order..
. . .

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PENGAMBILAN MAHARANI

* Melancarkan peredaran darah

* Selaraskan kitaran haid yang tidak teratur

* Melegakan senggugut

* Menyelesaikan masalah kronik kaum hawa seperti KEPUTIHAN dan PEREDARAN HAID..Ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.

* Menggalakkan kesuburan secara semula jadi

* Kurangkan Keletihan dan Kelesuan

* Tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.

* Serlahkan wajah yang berseri seri dan awet muda.

* Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu,ubat semasa dalam pantang.

* Sangat menyegarkan dan menyembuhkan badan lepas bersalin.

* Kecutkan rahim dengan cepat.

* Pada yang belum kahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik,melancarkan haid,dan sentiasa cergas bertenaga.

* Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.

* " Ubat Seks " untuk wanita dimana nikmat luar biasa kepada kedua dua pihak.

* Menghasilkan daya kemutan yang sangat dahsyat sehingga suami pasti teringat ingat isteri tersayang sepanjang masa..heheh dahsyat nih

* Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang,kuatkan daya tahan badan dari penyakit.

* Awet muda,menegang dan memberi keanjalan kulit.

* Melegakan sakit pinggang,sakit lutut,sakit belakang dan angin dalam badan.


. . .

HARGA PROMO MAHARANI 

RM100 termasuk postage
RM100 termasuk postage
RM100 termasuk postage
. . .
Harga asal RM98 + Postage rm7 = RM105

KINI HANYA RM100 SAHAJA,TERUS POST KE LOKASI ANDA !!

DETAIL MAHARANI,CLICK SINI

Click BUY NOW sekarang untuk pembelian !!!


PROMO HERBA MAHARANI

FREE POSTAGE








POPULAR POST
Harga Maharani
Harga Maharani 2017
Harga Promosi Maharani
Promosi Maharani 2017
Harga Maharani Murah
Harga Maharani Promo Merdeka
Agent Maharani
Agent Maharani Malaysia
Agent Sah Maharani

Ikhtiar Hamil Dengan Cara Yang Mudah Dan Selamat !

PERIOD TIDAK TERATUR,KEPUTIHAN,SENGGUGUT TERUK,antara Masalah Utama Wanita.

. . .

Hai awak,1st kiki nak ucapkan terima kasih kerana sudi baca blog kiki..Pada kiki,mungkin awak sedang mencari sesuatu untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi kan.

Adakah awak ada masalah yang kiki sebutkan diatas tadi?ATAU ada masalah seperti ini :

* Period tak teratur
* Senggugut
* Hormon tak seimbang
* Menyuburkan rahim
* Keputihan
* Lesu dan lenguh-lenguh badan
* Kedinginan seks dan kurang bertenaga
* Dah lama tak datang period
* Selalu keletihan

Kalau awak ada mengalami masalah-masalah yang kiki listkan tu,meh baca entry kiki ni sampai habis ya..Moga membantu menyelesaikan masalah awak.

. . .

Kawan saya cakap,masa dia senggugut dia sakit sampai rasa macam nak bunuh orang..Whattt scarynya dengar..haha yer dia kata bila senggugut tu dia rasa semua orang sekeliling dia rasa nak marah.

Ada kawan saya ni pulak,dia cakap hampir setahun dah tak period.Jumpa doktor,doktor bagi ubat..Tapi macam takde kesan dan perubahan.

Ada jugak yang periodnya kejap datang kejap tak datang.
Ada yang mengalami masalah keputihan yang teruk sampai berbau.

Semua masalah ni sering berlaku pada ramai kaum wanita..Nampak biasa kan,tapi masalah ini boleh menyebabkan kesukaran untuk hamil..
Jadi jangan sesekali ambil mudah ya dengan masalah seperti ini..Cegah sebelum Parah !

IA BOLEH DIRAWAT JIKA MENGAMALKAN INI




HERBA MAHARANI ! 
Awak pernah dengar tentang herba maharani ? Ada tak kawan-kawan,saudara mara yang rekemen herba maharani ni.? Haa mesti ada yang pernah rekemen kan..Cuma kita tak tahu ianya lebih details..Herba maharani ni sudah lebih 20 tahun berada di pasaran Malaysia.

NAK TAHU ? Teruskan membaca 👇👇

Herba Maharani atau nama sebenarnya BEIJING TE ZHI BAI FENG WAN adalah berasal dari formula  tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diRaja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaam Istana Maharani..Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan,melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan..Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini..Ia bersifat halus,lembut ,rasa wangi dan tulen,berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah,juga meyelaraskan kitaran haid wanita.


RAMUAN MAHARANI
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga iaitu : pati ayam hitam,Concha Ostrea Gigas,Cornu Cervus Nippon,Radix Astragalus Membranaceus,Radix Panax Ginseng,Rhizoma Cyperus Rotundus,Radix Angelica Sinensis,Radix Paeonia Lactiflora,Radix Rehmannia Glutinosa,Rhizoma Ligusticum Chuanxiong,Radix Salvia Miltiorrhiza,Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PENGAMBILAN MAHARANI
*  Melancarkan peredaran darah
* Selaraskan kitaran haid yang tidak teratur
* Melegakan senggugut
* Menyelesaikan masalah kronik kaum hawa seperti KEPUTIHAN dan PEREDARAN HAID..Ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
* Menggalakkan kesuburan secara semula jadi
* Kurangkan Keletihan dan Kelesuan
* Tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
* Serlahkan wajah yang berseri seri dan awet muda.
* Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu,ubat semasa dalam pantang.
* Sangat menyegarkan dan menyembuhkan badan lepas bersalin.
* Kecutkan rahim dengan cepat.
* Pada yang belum kahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik,melancarkan haid,dan sentiasa cergas bertenaga.
* Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
* " Ubat Seks " untuk wanita dimana nikmat luar biasa kepada kedua dua pihak.
* Menghasilkan daya kemutan yang sangat dahsyat sehingga suami pasti teringat ingat isteri tersayang sepanjang masa..heheh dahsyat nih
* Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang,kuatkan daya tahan badan dari penyakit.
* Awet muda,menegang dan memberi keanjalan kulit.
* Melegakan sakit pinggang,sakit lutut,sakit belakang dan angin dalam badan.
. . .
Kita cuba ikhtiar dengan cara mudah dan selamat ni dulu..Sebab maharani ni disahkan halal dan selamat oleh KKM.

. . .

Saya share artikel ini khas buat awak yang ingin mencuba,.Ingat !! Kita hanya usaha dan ikhtiar,selebihnya kita berdoa dan serahkan kepada maha pencipta dan maha pemberi rezeki.
. . .
Mereka Yang Happy Selepas Mengamalkan Herba Maharani
Ini customer kiki yang memang cuba ikhtiar untuk hamil dengan maharani. Beliau dah berusaha dengan pelbagai cara dan produk sebelum ini..Sehingga lah dia dapat tahu tentang maharani dengan rakannya. Alhamdulillah,kiki sangat happy masa akak ni send gambar ni.
. . .


Siapa ada masalah seperti ini. CEPAT cari maharani untuk bantu selesaikan masalah seperti ini..Ini adalah feedback dari mereka setelah mengamalkan maharani.
. . .

Hampir setahun tak period..Tapi sekali keluar macam ini lega tak?Bahaya awak kalau biarkan period tak teratur ni. Bayangkan lama ia tersumbat kat dalam tu..Cegah sebelum parah !
. . .

Kalau yang selalu lesu-lesu badan,cepat letih dan lenguh-lenguh badan tu elok la amalkan maharani ni sebagai makanan tambahan. Terutama wanita bekerjaya dan juga suri rumah. Kesian kan penat di Office dan penat di rumah uruskan family.
. . .


" Ubat Seks " untuk wanita dimana nikmat luar biasa kepada kedua dua pihak..Memberi tenaga untuk wanita dan menghasilkan daya kemutan yang dahsyat.

Hehe lain-lain testimoni awak boleh click link di bawah ini ya..Banyak testimoni customer maharani..


. . .

Cara makan Herba Maharani (disyorkan)

  1. Ambil 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
  2. Mulakan pengambilan Herba Maharani hari pertama selepas period.
  3. Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
  4. Makan mestilah bersama air suam. Jangan minum dengan air sejuk ye.. nnt kurang berkesan pulak dia.
Seeloknya, untuk yang baru nk cuba Herba Maharani or Jamu Ayam Hitam ni, boleh mulakan dengan 25 biji dulu. Then, kalau rasa panas atau “heaty”, banyakkan minum air kosong. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji pula.
Elakkan ambil semasa period ok. Nanti akan mengganggu kitaran hormon semasa kita period pulak. Lain pulakkk ceritanya.
. . .

Harga Herba Maharani ni murah je awak..Tak sampai pun seratus.

HARGA MAHARANI SEKOTAK RM98 SAHAJA!

Sekotak terdapat 300 biji pils..
. . .

Bagaimana Cara Dapatkkannya ?

Cara nak dapatkan maharani ni mudah sahaja..Boleh contact direct kiki ke no : 
017-945 0512 @ 012-939 3042
Kawasan Pekan/Kuantan/Pahang boleh COD..Luar kawasan ada perkhidmatan POST terus kelokasi anda..

ATAU

Boleh juga dapatkan dari Agent Stokist yang berdaftar :

KL/SELANGOR
IDA : 013-202 3797
ZAZA : 019-307 5397
NANA : 012-965 8910

NEGERI SEMBILAN 
ZARA : 013-280 9463

JOHOR
SUZY : 014-833 7723

PERAK
LEEZA : 011-1650 4855

PAHANG
KIKI : 012-939 3042

MELAKA
SYIDA : 011-1946 1076

TERENGGANU
SYIDA : 011-1946 1076

SABAH
ANUM : 013-949 8276

SARAWAK
VEE : 016-895 9030

KELANTAN
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

KEDAH
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

PULAU PINANG
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

PERLIS
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

Note : bagi negeri-negeri yang belom ada agent stokist berdaftar,awak boleh direct contact kiki ya..Atau mungkin ada yang berminat untuk menambah pendapatan boleh lah juga contact kiki. FREE COACHING

Agent Stokist dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan..
Kami akan memberi tunjuk ajar dan free coaching untuk anda memajukan bisnes anda..

Kelebihan Agent Stokist :
* Untung runcit setiap jualan
* Bonus prestasi yang dibayar setiap bulan.
* Reward untuk pencapaian sales bulanan.


Call : 0179450512
@

(Click Icon Whatsapp untuk direct whatsapp)
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan

Korset Pembentukan Badan Yang Mampu Mengembalikan Senyuman !!


Badan Yang Mengembang Kembali Terbentuk Dalam Sekelip Mata !!

Real Testimoni Premium Beautiful ! 

Testimoni 1 : Ibu muda anak 2,bekerja sebagai Pramugari "MAS"..Sue ni bagitau " sejak sarungkan PB ni,dia punya confident level dah tinggi..Kalau sebelum ni malu dan risau-risau je takut ada yang tak kene,nak-nak bila pakai uniform kerja..Takut la ada mengeleber sana sini lah..Now dah takde,sebab PB dah kemaskan segala lemak2 yang ada dan bentukkan semula badan untuk kelihatan lebih menarik dan menawan 😍😍
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Testimoni 2  : HILANG 16KG selepas bersalin anak ke 3 secara Czer 😰😰😰..Haih orang perumpuan ni paling dia risau ialah nak kembalikan saiz yang asal selepas bersalin..Betul tak??Elehh tipu la kalau kata tak..hehehe
Ya Allah..akak ni dapat turunkan 16KG tuh selepas bersalin Cyzer..Bukan sesuatu yang mudah sebab bersalin Cyzer kann..Mana boleh bertungku kann,.Haa jangan tak tahu,bengkung premium beautiful ni fungsi dia sama je macam kita bertungku lepas bersalin tuh..Sebab itu lah kiki gelarkan PB ni juga sebagai bengkung Moden untuk berpantang 😍😍
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Testimoni 3 : Haa yang ni ramai orang salah anggap..kiki pun tak tahu kenapa orang berfikiran yang pakai corset ni rimas dan panas...Kiki pun macam tu dulu..hehehe sampai la suami sendiri yang belikan korset..terpaksa la jugak pakai sebab suami dah beli..Rupa-Rupanya sangkaan kiki ternyata salah..Premium Beautiful sangat selesa dan tidak rimas/panas..PB mempunyai kuasa renggangan yang tidak menyakitkan dan tidak keras kejung ketika dipakai..Yesss ini SERIUS..Pakai PB tak rasa apa-apa pun..Macam pakai pakaian dalam biasa jer..Fabriknya yang lembut tu mempunya tindak balas suhu..Maksudnya ,( jika kita berada di tempat sejuk,pb boleh menghangatkan badan kita,jika kita berada di tempat panas,kita tak rasa panas tu dan tak rasa pun peluh mengalir)..ini ikhlas dari apa yang kiki rasa dan pakai sendiri tau..
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Lain-lain testimoni kiki ada sharekan di bawah ya..Teruskan membaca sampai habis tau..Sebab nanti korang akan disajikan lagi dengan gambar-gambar testimoni yang superb..

20 SEBAB KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL WAJIB ADA DI TUBUH ANDA

* Membentuk tubuh badan yang cantik dan kemas dengan segera (Instant Shaping).
* Membentuk payu dara yang lebih segar dan terbentuk cantik.
* Membentuk pinggul yang menawan dan tidak menggeleber.
* Mengecilkan lengan dan peha.
* Membuatkan Pakaian yang anda pakai akan kelihatan lebih cantik terletak.(lebih Confident).
* Menurunkan berat badan dan kurangkan "INCI UKUR LILIT" badan.
* Mengempiskan perut,bagi yang ada masalah perut buncit.
* Mengelakkan bengkak susu (bagi ibu yang menyusu)
* Merangsang proses pengeluaran susu (bagi ibu yang menyusu)
* Menyokong Tulang Belakang ( orang yang sakit slip disc dan scoliosis sangat sesuai).
* Membaiki postur badan (sangat sesuai pada yang ada masalah bongkok badan)
* Menghilangkan Strech Mark.
* Menghilangkan masalah Keputihan.
* Menyokong rahim selepas bersalin.
* Menghilangkan masalah senggugut.
* Melancarkan peredaran darah.
* Sebagai Ikhtiar Hamil.
* Kurangkan kesakitan pesakit SLIP DISC
* Membuang angin dalam badan.
* Membuatkan anda selesa untuk berfesyen(tidak menampakkan kesan baju dalam yang dipakai)
. . .
Lebih-lebih details lagi kiki boleh explain panjang..Sebab banyak lagi kebaikan dan kelebihan PB ni untuk orang perumpuan..Call/whatsapp je kiki : 
017-945 0512
. . .

Corset PB yang kiki jual ni dia ada 3 pieces..Ada Long Bra,Waist Niper,Long girdle..
Setiap helaian dia ada fungsi dan keistimewaan tersendiri..Yang penting corset kiki ni fabrik dia sangat lembut,selesa dan paling best tidak menyakitkan.

Ada orang tanya,kalau nak ke tandas kene buka ke..Ok jawapan kiki,lebih baik buka je..Sebab kita mengutamakan kebersihan lah kan..Sebab nanti nak solat dan sebagainya..Tak perlu buka 1 set,hanya perlu bukak Long Girdle(seluar) nya sahaja..Dan tak perlu lah buka habis,Cukup sekadar selak(ala macam kita pakai seluar dalam biasa jugak lahh)..hehe mudah dan senang kann.

Corset kiki ni fabriknya diperbuat dari akwatek dan akwadyne..Sangat lembut dan selesa dan paling bestnya,pakai lah berapa tahun pun tak akan bergulung..Bebenang Teknologi F.I.R ditenun bersama fabrik Akwatek dan Akwadyne untuk menghasilkan Premium Beautiful..Satu-satunya corset di pasaran yang ada teknologi F.I.R.

Corset PB kiki ni dia mempunyai tetulang tau yang terdapat pada Waist Niper..Apa fungsinya tu? Perlu ke ada benda tu kat baju dalam kita ni kiki ? Ok sangat perlu,sebab kita ni kalau boleh nak la baju dalam yang bukan sekadar untuk nampak kelihatan cantik je kan..Seeloknya biar lah ada fungsi kesihatannya sekali..Sebab kalau cantik jer tapi sakit sana sini tak best jugak kan..Ok kelebihan tetulang tu,dia support tulang belakang kita ni,agar kita tidak membongkok dan tidak sakit pinggang..Wehh jangan memain tau,orang perumpuan ni ada satu masalah iaitu SCOLIOSIS..Dan kita tak sedar pun scoliosis ni berlaku pada kita..Sedar-sedar je bahu dah senget sebelah..(nanti kiki sharekan testimoni kawan kiki yang ada masalah scoliosis).

Dan Premium Beautiful satu-satunya corset yang mempunyai WARANTY SEUMUR HIDUP(lifetime waranty)..Haaa yang ni paling kiki suka..Sebab apa? Banyangkan waranty seumur hidup..Segala Rosak,koyak,patah dan sebagainya..Awak tak perlu susah-susah nak jahit atau repair sendiri..Hanya hantarkan kembali pada agent2 yang sah @ boleh hantar je pada kiki..Kiki akan hantar semula ke kilang tanpa ada apa-apa CAJ tersembunyi,FREE OF CHARGE..fuhh jimat tak?beli sekali pakai la sampai bila-bila pun..

. . .
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Mempunya 3 pieces yang setiap pieces mempunyai kelebihan dan fungsi tersendiri.
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Fabriknya yang diperbuat daripada Akwatek dan Akwadyne yang sangat lembut dan selesa dipakai..Dan terdapatnya F.I.R di setiap helaian bebenangnya.
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Dan inilah fungsi Teknologi F.I.R yang terdapat pada Premium Beautiful.
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Haa ini yang kiki sebutkan di atas tadi tuh..Jangan la takut atau risau..Tetulangnya tu lembut dan mudah lentur ikut bentuk dan pergerakan tubuh kita..Tetulang tu bukan besi biasa yg keras tu..no no no no hehe.
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Ini lah yang kiki maksudkan diatas tadi..Perbezaan ketara baju dalam biasa dengan Baju Dalam PB..Awak akan kelihatan lebih cantik tanpa lemak yang belipat,awak akan kelihatan lebih sopan dan sangat confident bila mengenakan apa-apa pakaian dan berfesyen..Sebab rekaan PB ini tidak akan menonjolkan kesan-kesan baju dalam dengan Talinya yang lebar dan Belakangnya Berbentuk "U" akan menyorokkan segala lelemak.
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Rekaan Long Bra yang unik untuk menyokong dan mencantikan payu dara..
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Rekaan Waist Niper yang mempunyai 7 tetulang dan mempunyai tali untuk melaraskan keselesaan pemakai.
.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Rekaan Long Girdle berbentuk "Love Shape" untuk mencantikkan pinggul agar kelihatan lebih menawan dan tidak mengeleber..Fungsinya juga untuk menaikkan dan support Rahim wanita.

. . .

Hasil Yang Awak Dapat Saksikan Selepas Sarungkan PB

* Instant Shaping - Uniknya PB ni,selepas sarungkan je di Tubuh badan..Bentuk badan terus berubah..Tiada lagi lemak-lemak bertaburan( semua lemak sudah di lock ke tempat sepatutnya).

* Aset Bernilai Cantik Terletak - Breast akan lebih kemas terletak,lebih tegang dan terbentuk.

* Perut Buncit Tiada Lagi - Perut akan mengempis dan pinggang akan mula terbentuk..Tiada lagi lemak degil.

* Lebih Confident - Bila body dah cun,nak pakai apa pun boleh..dah tak risau lagi dah..Sebab pakaian akan terletak cantik di badan awak.

* Tiada Lagi Keputihan - Masalah ni sering menghantui orang perumpuan kan..Awk nak tahu tak,yang Long Girdle PB boleh menarik keluar keputihan..Seterusnya keputihan tersebut akan kering dengan sendiri.

* Tiada Lagi Senggugut Teruk,Period Tak Teratur.

* Ehem2..Suami akan bertambah sayang..Tak pandang lain dah uolss😍😍

. . .

Result yang sangat memuaskan hati jika awak konsisten pakai PB 8jam sehari.

Hanya beli sekali,Pakai berkali kali bertahun tahun tanpa risau kerana LIFETIME WARANTY.

Sangat menjimatkan kan..Tak percaya? Tengok gambar di bawah,seorang akak berumur 40an yang sudah memakai PB sejak anak dara..Now masih pakai dan ingin membeli SET PB yang ke 2..

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Hehe agak-agak la kan best ke best Premium Beautiful ni..Confirm best la,kalau tak takkan la ada yang boleh pakai sampai berpuluh tahun camni..

Bayangkan,bila sarung je perut buncit jadi kempis.

Bayangkan,bila sarung je pinggang mengeleber jadi ramping dan ada shaping.

Bayangkan, bila pakai dia punya confident lagi bertambah tambah.

TAK PERCAYA ??Lihat gambar perubahan pelanggan kami..Gambar tanpa edit ya.

Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
Korset Pembentukkan Dan Kecantikan Badan
.

Lain-lain testimoni awak boleh.Click link ini
.
.
Cara Penjagaan Premium Beautiful

Cara nak jaga PB ni mudah je awak..Tak perlu susah payah nak membasuh..
* Just rendamkan aje PB tu kedalam baldi yang berisi Pencuci PB dan air..
* Selepas beberapa minit,Bilaskan dan terus sidai (jangan sidai dibawah sinaran matahari).
* Pencuci PB tu kiki hanya bagi percuma kepada customer yang membeli PB secara cash dengan kiki..haa jimat lagi kan.


Harga Corset Premium Beautiful

Haa aah la kiki..Bestnya la tengok testimoni customer yang pakai corset PB ni..Teringinnya la nak dapatkan balik bentuk badan yang macam ni..hehe Berapa harganya ni kiki..

Ok,harga corset kiki ni bergantung pada ukuran dan saiz individu tau..Jadi semua orang harganya tak sama..

Ianya bermula dari RM2500 - RM3000 (belom tolak diskaun)

Yang pastinya setiap pelanggan yang whatsapp/call direct kiki,memang kiki bagi diskaun banyakkk..

Jadi jangan risau lah "bab" harga..Yang penting Dapat body shape yang cantik menarik tertarik macam Che Ta 😍😍

Kiki tak tahan lah tengok perubahan customer- customer kiki tu..camne ya kalau nak dapatkan corset PB ni ?

Untuk Pembelian :
Awak boleh contact jer kiki,nanti kita deal untuk Fitting..Dan kiki akan ajarkan cara untuk Lock lemak yang betul..

Call 017-9450512
@Click je icon whatsapp kiki di bawah, Fast deal 😙😙