Tips Ikhtiar Hamil

/
2 Comments
Ikhtiar Hamil Dengan Cara Yang Mudah Dan Selamat !

PERIOD TIDAK TERATUR,KEPUTIHAN,SENGGUGUT TERUK,antara Masalah Utama Wanita.

. . .

Hai awak,1st kiki nak ucapkan terima kasih kerana sudi baca blog kiki..Pada kiki,mungkin awak sedang mencari sesuatu untuk menyelesaikan masalah yang dihadapi kan.

Adakah awak ada masalah yang kiki sebutkan diatas tadi?ATAU ada masalah seperti ini :

* Period tak teratur
* Senggugut
* Hormon tak seimbang
* Menyuburkan rahim
* Keputihan
* Lesu dan lenguh-lenguh badan
* Kedinginan seks dan kurang bertenaga
* Dah lama tak datang period
* Selalu keletihan

Kalau awak ada mengalami masalah-masalah yang kiki listkan tu,meh baca entry kiki ni sampai habis ya..Moga membantu menyelesaikan masalah awak.

. . .

Kawan saya cakap,masa dia senggugut dia sakit sampai rasa macam nak bunuh orang..Whattt scarynya dengar..haha yer dia kata bila senggugut tu dia rasa semua orang sekeliling dia rasa nak marah.

Ada kawan saya ni pulak,dia cakap hampir setahun dah tak period.Jumpa doktor,doktor bagi ubat..Tapi macam takde kesan dan perubahan.

Ada jugak yang periodnya kejap datang kejap tak datang.
Ada yang mengalami masalah keputihan yang teruk sampai berbau.

Semua masalah ni sering berlaku pada ramai kaum wanita..Nampak biasa kan,tapi masalah ini boleh menyebabkan kesukaran untuk hamil..
Jadi jangan sesekali ambil mudah ya dengan masalah seperti ini..Cegah sebelum Parah !

IA BOLEH DIRAWAT JIKA MENGAMALKAN INI




HERBA MAHARANI ! 
Awak pernah dengar tentang herba maharani ? Ada tak kawan-kawan,saudara mara yang rekemen herba maharani ni.? Haa mesti ada yang pernah rekemen kan..Cuma kita tak tahu ianya lebih details..Herba maharani ni sudah lebih 20 tahun berada di pasaran Malaysia.

NAK TAHU ? Teruskan membaca 👇👇

Herba Maharani atau nama sebenarnya BEIJING TE ZHI BAI FENG WAN adalah berasal dari formula  tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diRaja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaam Istana Maharani..Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan,melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan..Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini..Ia bersifat halus,lembut ,rasa wangi dan tulen,berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah,juga meyelaraskan kitaran haid wanita.


RAMUAN MAHARANI
Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga iaitu : pati ayam hitam,Concha Ostrea Gigas,Cornu Cervus Nippon,Radix Astragalus Membranaceus,Radix Panax Ginseng,Rhizoma Cyperus Rotundus,Radix Angelica Sinensis,Radix Paeonia Lactiflora,Radix Rehmannia Glutinosa,Rhizoma Ligusticum Chuanxiong,Radix Salvia Miltiorrhiza,Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis.

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN PENGAMBILAN MAHARANI
*  Melancarkan peredaran darah
* Selaraskan kitaran haid yang tidak teratur
* Melegakan senggugut
* Menyelesaikan masalah kronik kaum hawa seperti KEPUTIHAN dan PEREDARAN HAID..Ini adalah usaha untuk elakkan kemandulan.
* Menggalakkan kesuburan secara semula jadi
* Kurangkan Keletihan dan Kelesuan
* Tingkatkan imunisasi disamping menguatkan kaki dan tangan.
* Serlahkan wajah yang berseri seri dan awet muda.
* Bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu,ubat semasa dalam pantang.
* Sangat menyegarkan dan menyembuhkan badan lepas bersalin.
* Kecutkan rahim dengan cepat.
* Pada yang belum kahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik,melancarkan haid,dan sentiasa cergas bertenaga.
* Meningkatkan metabolisma badan dengan kelancaran darah ke seluruh badan.
* " Ubat Seks " untuk wanita dimana nikmat luar biasa kepada kedua dua pihak.
* Menghasilkan daya kemutan yang sangat dahsyat sehingga suami pasti teringat ingat isteri tersayang sepanjang masa..heheh dahsyat nih
* Untuk yang hampir monopous, maharani membantu untuk kuatkan tulang,kuatkan daya tahan badan dari penyakit.
* Awet muda,menegang dan memberi keanjalan kulit.
* Melegakan sakit pinggang,sakit lutut,sakit belakang dan angin dalam badan.
. . .
Kita cuba ikhtiar dengan cara mudah dan selamat ni dulu..Sebab maharani ni disahkan halal dan selamat oleh KKM.

. . .

Saya share artikel ini khas buat awak yang ingin mencuba,.Ingat !! Kita hanya usaha dan ikhtiar,selebihnya kita berdoa dan serahkan kepada maha pencipta dan maha pemberi rezeki.
. . .
Mereka Yang Happy Selepas Mengamalkan Herba Maharani
Ini customer kiki yang memang cuba ikhtiar untuk hamil dengan maharani. Beliau dah berusaha dengan pelbagai cara dan produk sebelum ini..Sehingga lah dia dapat tahu tentang maharani dengan rakannya. Alhamdulillah,kiki sangat happy masa akak ni send gambar ni.
. . .


Siapa ada masalah seperti ini. CEPAT cari maharani untuk bantu selesaikan masalah seperti ini..Ini adalah feedback dari mereka setelah mengamalkan maharani.
. . .

Hampir setahun tak period..Tapi sekali keluar macam ini lega tak?Bahaya awak kalau biarkan period tak teratur ni. Bayangkan lama ia tersumbat kat dalam tu..Cegah sebelum parah !
. . .

Kalau yang selalu lesu-lesu badan,cepat letih dan lenguh-lenguh badan tu elok la amalkan maharani ni sebagai makanan tambahan. Terutama wanita bekerjaya dan juga suri rumah. Kesian kan penat di Office dan penat di rumah uruskan family.
. . .


" Ubat Seks " untuk wanita dimana nikmat luar biasa kepada kedua dua pihak..Memberi tenaga untuk wanita dan menghasilkan daya kemutan yang dahsyat.

Hehe lain-lain testimoni awak boleh click link di bawah ini ya..Banyak testimoni customer maharani..


. . .

Cara makan Herba Maharani (disyorkan)

  1. Ambil 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
  2. Mulakan pengambilan Herba Maharani hari pertama selepas period.
  3. Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
  4. Makan mestilah bersama air suam. Jangan minum dengan air sejuk ye.. nnt kurang berkesan pulak dia.
Seeloknya, untuk yang baru nk cuba Herba Maharani or Jamu Ayam Hitam ni, boleh mulakan dengan 25 biji dulu. Then, kalau rasa panas atau “heaty”, banyakkan minum air kosong. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji pula.
Elakkan ambil semasa period ok. Nanti akan mengganggu kitaran hormon semasa kita period pulak. Lain pulakkk ceritanya.
. . .

Harga Herba Maharani ni murah je awak..Tak sampai pun seratus.

HARGA MAHARANI SEKOTAK RM98 SAHAJA!

Sekotak terdapat 300 biji pils..
. . .

Bagaimana Cara Dapatkkannya ?

Cara nak dapatkan maharani ni mudah sahaja..Boleh contact direct kiki ke no : 
017-945 0512 @ 012-939 3042
Kawasan Pekan/Kuantan/Pahang boleh COD..Luar kawasan ada perkhidmatan POST terus kelokasi anda..

ATAU

Boleh juga dapatkan dari Agent Stokist yang berdaftar :

KL/SELANGOR
IDA : 013-202 3797
ZAZA : 019-307 5397
NANA : 012-965 8910

NEGERI SEMBILAN 
ZARA : 013-280 9463

JOHOR
SUZY : 014-833 7723

PERAK
LEEZA : 011-1650 4855

PAHANG
KIKI : 012-939 3042

MELAKA
SYIDA : 011-1946 1076

TERENGGANU
SYIDA : 011-1946 1076

SABAH
ANUM : 013-949 8276

SARAWAK
VEE : 016-895 9030

KELANTAN
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

KEDAH
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

PULAU PINANG
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

PERLIS
(belom ada,contact kiki 017-945 0512 atau anda yang berada disini boleh mengisi kekosongan agent stokist)

Note : bagi negeri-negeri yang belom ada agent stokist berdaftar,awak boleh direct contact kiki ya..Atau mungkin ada yang berminat untuk menambah pendapatan boleh lah juga contact kiki. FREE COACHING

Agent Stokist dan Pemborong atau sesiapa sahaja yang berminat untuk berbiznes bersama sama kami sangat dialu-alukan..
Kami akan memberi tunjuk ajar dan free coaching untuk anda memajukan bisnes anda..

Kelebihan Agent Stokist :
* Untung runcit setiap jualan
* Bonus prestasi yang dibayar setiap bulan.
* Reward untuk pencapaian sales bulanan.


Call : 0179450512
@

(Click Icon Whatsapp untuk direct whatsapp)


You may also like

2 comments:

  1. Herba Maharani
    Hamil dengan Herba Maharani
    Te Zhi Bai Feng Wan
    Jamu Maharani Untuk Hamil
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Pahang
    Herba Maharani Pahang
    Ikhtiar Hamil
    COD Herba Maharani Pekan
    COD Maharani Kuantan
    Jamu Maharani
    Jamu maharani Hai-O
    COD Maharani Kuantan
    COD Maharani Pekan
    kehebatan Herba Maharani
    Siakap Keli
    Nak Mengandung
    Makanan Untuk Mengandung
    Jamu Ayam Hitam
    Agent Maharani Pekan
    Agent Maharani Pahang
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani muadzam
    Agent maharani temerloh
    Agent maharani perak
    Agent maharani ipoh
    Agent maharani kedah
    Agent maharani alor setar
    Agent maharani pulau pinang
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani seremban
    Agent maharani johor
    Agent maharani segamat
    Agent maharani larkin
    Agent maharani KL
    Agent maharani gombak
    Agent maharani selayang
    Agent maharani batu caves
    Agent maharani kepong
    Agent maharani shah alam
    Agent maharani klang
    Agent maharani ampang
    Agent maharani kuala selangor
    Agent maharani teluk intan
    Agent maharani banting
    Herba Maharani Batu Caves
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Kuantan
    Maharani rawat Keputihan
    Agent Maharani Zakiah
    Maharani
    Cara makan herba Maharani
    Herba Maharani Murah
    Maharani Hai-O
    Maharani hai O Murah
    Maharani Untuk Atasi Masalah period tak teratur
    Maharani Untuk hamil
    Maharani Untuk Keputihan
    Siakap Keli
    Jamu Ayam Hitam
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Kuantan
    Maharani Hilangkan lenguh Badan
    Herba Maharani
    Maharani Hai O Testimoni
    Agent Utama Herba Maharani Hai O
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Pahang
    Herba Maharani Terbaik Untuk Kesihatan Dan Kecantikan Wanita
    Khasiat Maharani
    Harga Herba Maharani
    Cara Makan Maharani
    Maharani Membantu Untuk Hamil

    kiki agent maharani yang sah;

    Call/whatsapp kiki
    012-9393042
    017-9450512


    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete
  2. Herba Maharani
    Hamil dengan Herba Maharani
    Te Zhi Bai Feng Wan
    Jamu Maharani Untuk Hamil
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Pahang
    Herba Maharani Pahang
    Ikhtiar Hamil
    COD Herba Maharani Pekan
    COD Maharani Kuantan
    Jamu Maharani 
    Jamu maharani Hai-O
    COD Maharani Kuantan
    COD Maharani Pekan
    kehebatan Herba Maharani
    Siakap Keli
    Nak Mengandung
    Makanan Untuk Mengandung
    Jamu Ayam Hitam
    Agent Maharani Pekan
    Agent Maharani Pahang
    Agent maharani kuantan
    Agent maharani muadzam
    Agent maharani temerloh
    Agent maharani perak
    Agent maharani ipoh
    Agent maharani kedah
    Agent maharani alor setar
    Agent maharani pulau pinang
    Agent maharani melaka
    Agent maharani negeri sembilan
    Agent maharani seremban
    Agent maharani johor
    Agent maharani segamat
    Agent maharani larkin
    Agent maharani KL
    Agent maharani gombak
    Agent maharani selayang
    Agent maharani batu caves
    Agent maharani kepong
    Agent maharani shah alam 
    Agent maharani klang
    Agent maharani ampang
    Agent maharani kuala selangor
    Agent maharani teluk intan
    Agent maharani banting
    Herba Maharani Batu Caves
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Kuantan
    Maharani rawat Keputihan
    Agent Maharani Zakiah
    Maharani
    Cara makan herba Maharani
    Herba Maharani Murah
    Maharani Hai-O
    Maharani hai O Murah
    Maharani Untuk Atasi Masalah period tak teratur
    Maharani Untuk hamil
    Maharani Untuk Keputihan
    Siakap Keli
    Jamu Ayam Hitam
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Kuantan
    Maharani Hilangkan lenguh Badan
    Herba Maharani
    Maharani Hai O Testimoni
    Agent Utama Herba Maharani Hai O
    Pengedar Agent Herba Maharani Diperlukan Pahang
    Herba Maharani Terbaik Untuk Kesihatan Dan Kecantikan Wanita
    Khasiat Maharani
    Harga Herba Maharani
    Cara Makan Maharani
    Maharani Membantu Untuk Hamil

    kiki agent maharani yang sah;

    Call/whatsapp kiki
    012-9393042
    017-9450512

    www.nuzulhafiz.com

    ReplyDelete